Evet arkadaşlar Galatasaray - Kaşımpaşa'yı 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Kaşımpaşa'yı 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Maç iyiydi. Güzeldi. Hakem hatası aramasın kimse bu maçta çünkü hakem hatası yoktu. Verilen kararlar doğruydu. Twitter'a bakıyorum bazı Fenerbahçeliler lobi yapmaya çalışıyor pozisyon tekrarı verilmedi kasımpaşanın penaltısı verilmedi. Abi ortada penaltı yok ki adam penaltı çalsın. Abdülkerim adama vurdu deniliyor, temas var ama öyle kendini Neymar gibi yere atacak büyütülecek bir hareket değil. Objektif olmakta fayda var. Çıktı oynadı kazandı. Bu kadar.
Ya ne kırmızısı anasını satayım. Adama kafa atmadı yumruk atmadı kartı gerektirecek bir durum yoktu izledim ben. Bir Fenerbahçeli olarak ben kendim söylüyorum. Kırmızı diyenler futbol izlemeyi derhal bıraksın.
x.com/.../1720532863357981042?s=20
Buradan bak yumruk yok kırmızı kartlık durum da yok.
Izledim gönderdiğin linkten, evet itme var ama oyuncuda yumruk yemiş gibi kendini baya abartılı atıyor. Ben bu pozisyona sarı kart veririm ki maçın istatistiklerine baktım abdülkerim sarı kartı görmüş. Bu tip pozisyonlara kırmızı versek her maçta oyuncu atılır! Bu arada görüntü linki için teşşeker ederim kardeşim.
Rica ederim
Emin ol birçok fenerli paylaşır durur bunu tekme tokat daldı diye adam sanki top mermisi yemiş gibi yuvarlandı
@scorpion026 maalesef
Hücum hattımız çökmüş durumda tete, Zaha, kerem aktürkoglu çok kötü oynadılar Zaha gol atti ama bu iyi oynadığını göstermez. ICARDI de maalesef kötüydü ama en azından o sakat olduğu için öyleydi diyebiliriz. Bir tek Ziyech biraz iyiydi o da çok iyi değildi yani. Bireysel başarıyla kazanılmış bir maç oldu. Hücum hattında takım ruhu sıfırdı
Bu arada maçın en iyileri Lucas Torreira ve Davinson Sanchez idi
Galatasaray lig'te puan kaybetmeye başlayacak. Icardi haftalardır antrenmansız iğneyle sahaya çıkıyor ve adamı iki maç bile dinlendirebilecek bir yedek golcü yok ve bu yüzden icardi antrenmansız şekilde haftalardır oynuyor ve fizik olarak bu yüzden bitik durumda ve sakatlığı da büyük ihtimalle uzayacak. Galatasaray'ın maalesef kadrosu bazı bölgelerde yetersiz. Şampiyonluk avantajı kesinlikle fenerbahçe'de.
Bence ICARDI nin yerine oynayabilecek iyi oyuncu var. Barış Alper Yılmaz ICARDI nin yerine iki maç oynayabilirdi. Okan buruk neden Barış Alper i santrafor olarak oynatmıyor anlamış değilim. Belki bizim bilmediğimiz farklı bir durum söz konusu olabilir belki ondandır ama dediğim gibi farklı bir durum yoksa Barış Alper in santrafor olarak oynaması gerekirdi. Barış Alper dinamizmi olan bir oyuncu sadece dinamizmini kullanarak bile rakip defansı yorabilecek birisi. Yedek olarak da barış yorulursa Halil dervişoglu girer oyuna. Bu oyuncular uzun vadede iş gören oyuncular değil ama kısa vadede iş görebilirler. Üstelik ikisi de Türk oyuncular böylece Türk kuralı da problem olmaktan çikar. Bakambu dan hiç bahsetmiyorum çünkü bakambu tam anlamıyla bir çöp derhal gönderilmeli.
Bu arada gözlemlediğim kadarıyla 4 büyüklerin haricindeki diğer takımlar Fenerbahçe ye karşı top oynamıyorlar gibi bir izlenim bırakıyorlar. Galatasaray şampiyon birtakım olduğu için Galatasaray a karşı kazanmak daha popüler bir şey diye düşündükleri için mi Galatasaray a karşı daha iyi oynuyorlar bilmiyorum ama bu işin içinde bir bit yeniği var gibi. Fenerbahçe ye karşı çok da kendilerini zorlamamaları konusunda talimat almış olsalar hiç şaşırmam.
Kasımpaşa dünkü oynadığı oyunu Fenerbahçe ye karşı oynasaydı FB den Max 2 ya da 3 gol yerdi 5 gol yemezdi
Pardon Kasımpaşa değil Rizespor olcaktı. Rizespor bize karşı çok iyi oynamıştı FB den 5 gol yemişti
Rizespor maçında bizimkiler de o kadar iyi oynamamıştı fakat yine de kadro kalitesinin daha ağır basması gerekirdi. En az 3 gol yemesi gerekirdi Rizespor un. Ama gel gör ki sadece 1 gol yediler o da talihsizlikle
Fener bu sene baya iyi.
Galatasaraylı olarak dürüstüm. Bizde iyiyiz ama fb zorlayacak bizi.
Kadikoy macını iple cekiyorum. Kim daha iyi o zaman net anlayacağız aslında bu sene şampiyonluk için. :) Galatasarayım insallah feneri durdurur.
Ya abi vallahi çıldırıcaktım maçta o kadar gol fırsatı kaçırdıkki kafayı yiyicem ya 2 oyuncumuz sarı kart aldı daha iyi yapabilirdik muslera ilk golü çok gerekesiz bir durumda yedi sakatlandıktan sonra yedek kaleci geldi bi baktım kalede yok orta sahaya doğru gitmiş manyak psikopat sen orta saha oyuncusu musun hakem de sıkıntılıydı zaten sabır ya
Cevap
9Cevap
Galatasaray bir şekilde kazanmasını biliyor
Maçı iyi buldum ben
Taraftar sayfasından okuduğum yorumlara göre kimse beğenmemiş ki istatistiklere bakıyorum iç açıcı değil. Zorla maç alıyoruz hep
Maçı izlemedim ama helal olsun 1-0 2-1 3-2 hep tek farkla iyi gidiyor şu galatasaray kadar şanşlı olmalı insan 👏
Rezil bir futbolla kazanmayı bildi diyelim..
Dunya devi Galatasaray, kasimpasa yi zorla devirdi ilginc bir macti
şikesaray hakemlerle kazanmaya devam ediyor FB hakemleride * gsyi * şampiyon olacak
İyi güldürdün hacı 😂😂 Bugün hakeme rağmen kazanamadınız gelmişsin burada laf yapıyorsun
@RealistPitbull hakemler sizin yaninzda dostum
Yav yürü git işine
@RealistPitbull sen git
Tebrik ederim
Kötü
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?