Evet arkadaşlar Galatasaray - Konyaspor'u Oliviera ve calvo'nun kendi kalesine attığı golle 2-1 yendi. Maçın son anlarında konyaspor'un kalecisi sehic kırmızı kart gördü... Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Konyaspor'u Oliviera ve calvo'nun kendi kalesine attığı golle 2-1 yendi. Maçın son anlarında konyaspor'un kalecisi sehic kırmızı kart gördü... Maçı nasıl buldunuz?

Geçtiğimiz iki hafta da ki Galatasaray performansı yoktu açıkçası bir galatasarayli olarak temponun gözle görülür şekilde düşmesi bir taktik anlayış olabilir diye düşünüyorum sonuçta karşınızda Konyaspor gibi ligin geri kalan kismini gayet güzel geçirmiş ve organize birtakım varken böyle bir taktik olmuş olabilir diye düşünüyorum ama her ne kadar kotu oyun oynasa da kazanmayı bildi Galatasaray çok önemli bir üç puandi tebrikler
Çok ballı takım gs. İlk yarı Konya 3-0 bitirebilirdi iki tane direkten döndü ve Çekici sakatlanınca işler karıştı. Hakemde destek oldu kötü oynayan gsye
Kerem kontrayı kesti ikinci sarıyı görmedi
Çıkmayan topa korner dedi sehic itiraz edince ikinci sarıdan atıldı
Vallahi o ilk yarıda ki 2 direkten biri gol olsa konyaspor ya galip gelir ya da berabere biterdi! Kerem'in pozisyonu tartışmaya açık, ikinci sarıyı verse hiç kimse bir şey diyemezdi. Korner pozisyonuna gelince ben topun çizgiyi geçtiğini gördüm ve sehic itirazdan kart gördü ve sonrasında toreira'nın tuzağına gelip kendini ucuz bir şekilde attırdı ama o na rağmen son dakikalarda yine konyaspor etkili oldu! Işin ilginç tarafı ise antep ve kasımpaşa maçının ilk yarısı hariç galatasaray devamlı kötü oynayarak kazandı!
nasıl da catlamış :):) gs düşmanı nssı k atarım dıye yazmış da yazmış muslera da kırmızı görmeliydii musleraa :)) okan da
Konya'yı çok iyi buldum iki şutları direkte patladı. Galatasaray ilk golden sonra durdu ve gol yedi. Galatasaray gittikçe daha iyi oluyor, sel bekte van anholt yerine Dubois çok daha iyi.
Galatasaray hak etti ve kazandı.
Cevap
9Cevap
Galatasaray kazanmasına sevindim hak etti
Açıkçası maç esnasında hangi takımı tutacağımı bilemedim, memleket Konya ama Galatasaraylıyım? feleğim şaştı cidden🤧🔪🥒
Bu takım bu kötü oyunla şampiyon olacak gibi geliyor bana
Lan ne güzel de kupon yapmıştım hepsi tuttu oranlarda muhteşem di oynamadık mal gibi
Daha dur bismillah maç yeni bitti. Hazırdamı bekliyordun mübarek.
izlemedim macı ama konyaya bakıyorum vaduzu yenemeyen takım gelip burada büyüklere dikiliyor. bize değil git vaduza dikil
Konya gol yemezmiş öyle bi yerki hemde ilk 40 saniyede 😂🤣😄😄
Bu Galatasaraydan bir cacık olmaz. O kadar oyuncu aldılar. İleri uç hala vasat.
Kötü oynayarak kazandı yine
İyi olcsz daha
işte cimbom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?