Evet arkadaşlar Galatasaray Konya'dan vasat bir oyunla 3 puanı almasını bildi. Maçta Galatasaray'ın bir golü iptal edildi ki bence pozisyon kesinlikle faul değildi. Yanlız Galatasaray young boys maçı öncesi umut vermedi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray Konya'dan vasat bir oyunla 3 puanı almasını bildi. Maçta Galatasaray'ın bir golü iptal edildi ki bence pozisyon kesinlikle faul değildi. Yanlız Galatasaray young boys maçı öncesi umut vermedi. Maçı nasıl buldunuz?

Galatasaray 17 faul yaptı, 6 tanesi çok ağırdı. Konyaspor 5 faul yaptı. İkisi de birer sarı kart gördü. Hakem gol harici her konuda Galatasaray lehine verdi. Icardi nin ismi bile duyulmadı, boş boş gezdi. Zaten geçen sene 10 kişilik Fenerbahçe'ye hakem desteği ile bile yenilmesi, bu sene Beşiktaş' ın 5-0 ezici galibiyetine de bakarsan Galatasaray'ın hakem desteği ile ayakta durduğunu görürsünüz.
Galatasaray ın oyuncuları bence formlarını biraz kaybetmişler gibi görünüyor ama yine de galibiyeti hak eden bir oyun oynadıklarını düşünüyorum. Ayrıca yeni transferler de çok kaliteli değil gibi gözüktüler gibi belki de takıma biraz adapte olmaları gerekiyor olabilir bilmiyorum artık. Ama zaten yönetim vasat adamları transfer etti diye düşünüyorum. Galatasaray bence Şampiyonlar Ligi kalitesine yaraşır oyuncular almadı, Gabriel sara kim? Onu neden aldılar bilmiyorum, adamın bir işe yaraması çok sürpriz olurdu zaten. Çünkü adı bilinen biri değil. Alınabilecek birçok orta saha oyuncusu vardı ama saçma sapan bir isim almışlar. Benim bu seneki Galatasaray dan pek bir beklentim yok. Bu nedenle bu seneki Galatasaray ı pek takip etmicem.
Evet aynı fikirdeyiz
Son 25 dakika izledim gs nin futbol adına bir gram şeyi tam bi rezillik sağlam takım olsa beş atar Bjk gibi. Ama var hakemleri net şekilde belliyken orta hakeme izlettirmesi orta hakeminde net belliyken iptal etmesi skandal ayrıca penaltımizda verilmedi teselli üç puan almamız
Yüzde yüz skandal kaç tane hakem ağır çekimde net şekilde görürken iptali skandal açıklasınlar var kayıtlarını neye göre iptal etmiş. Ama hakemler kolluyor diye ağlıyorlar
Maçı izlemedim ama Galatasaray durumu idare etme peşinde kazanmış anlaşılan maçı. Dilerim yakın zamanda takım toparlanır. En çok sinir olduğum şey şu, şu oyuncular bi dünya maaş alıyor ücret alıyorlar o coşkuyu ve topu umursamıyorlar ya gerçekten çok öfkeleniyorum. Yani icardi yok diye takım çökmek zorunda değil. Hep aynı şeyler maalesef.
Konyaspor maçı gerçekten sıkı geçti. Galatasaray'ın zorlu deplasmandan 3 puan alması önemliydi. Özellikle böyle zorlu maçlarda kazanmak moral ve motivasyon açısından büyük destek sağlar. Galatasaray'ın golünün iptal edilmesi tartışmalı bir konuydu, pozisyonu bir daha izlemek lazım.
Futbolda bazen vasat oyunlarla da kazanmayı bilmek gerekiyor. Young Boys maçı öncesi bu galibiyet önemliydi ama daha iyi bir performans göstermeleri şart. Umarım Galatasaray, Avrupa maçında kendini toparlar ve daha etkili bir oyun sergiler. Sen de maçları takip etmeye devam et, futbol her zaman sürprizlerle dolu! ⚽✨
Cevap
13Cevap
İzlemedim ama hakem bariz hatalar yapmış.
Maçı ben sıkıcı buldum.. bir ingiltereye bak bir bizim lige
Galatasaraya bu sezon ne oldu? Diye sık sık sormaya başladık sanki. Umarım böyle devam etmez
galatasaray hiç hoşuma gitmiyor ya asla ısınamıyorum
takım tuttuğumu kim söyledi?
Seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana 🐤🐥🐦 😂
sende çok mutlu olmuşsun sevindim😄
Daha güzel cevaplar verebilirdin ama. Biraz amatörsün 🤪
tartışmayı çok sevmem sakin sakin halletmek daha güzel 😅
Maçı izlmedim zaten konya fenere gelince panter GS ye gelince yatar hiç şaşırmadım geçen senede aynıydı
Evet öylle vasatlar geçen hafta da daha sezon başlar başlamaz olmayan penaltı ile maçı kazandılar bu haftada bir şekilde aldılar ama bakalım nereye kadar böyle gidecek gs balonu
O kadar faule kart çıkmıyor, resmen bilinçli olarak kendilerini yere atıyorlar yeni transferleri bile öğrenmiş ne itici bir topluluk !
Ağlama kuş 🐦😂😂
@vysel_akts bahaneleriniz hazır doğruları siz kabul etmezsiniz zaten
Uçtu kuşum sözünü biraz değiştireceğim. "Ağlama kuşum" 😝
@vysel_akts 5 5 5 5
9 9 9 9
Gs bu oyunla Young Boys'a elenir
Konyadan nefret ediyorum Arap kaynıyor her yer
Heterojen bi dağılım var
Türk Arap kürt...
Böyle zar zor bir farkla şampiyonluk zor
Konyasporun şutları ve ortaları i olsaydı galipti
İyi*
Galatasaray iyi oynamıyor şansa kazanıyor
Son zamanlarda futbolla aram yok pek..
memleket yanıyor ne maçı Allah aşkına 😏
Dua ve himmetle yendi
Klasik Türkiye nin ligi ya ne bekliyosun ki
Aynen doğru
Teşekkür ettiği şeye bak 😂
😂👎 HAHAHAHA verdiği cevaba bak
Bjk ile en farklı skor 9-2 lik galibiyetle Galatasaray da. Sen içini rahat tut 😝😝
Aga siz ne yaşıyorsunuz bende istiyorum yeter yahu bırakın şu zenginlerin oyununu konuşmaya
Evet öyle zaten de biraz eğlenmek istedim sadece
Yeteri kadar eğlendim. Benim yerime eğlenip eğlenmediğime de karar veriyor kuş a bak ya 🐤🐥🐦
GS bitmiş
Gs gs gs şampiyon
Fena değil di asılmadı
hakeme rağmen yendik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?