Evet arkadașlar Galatasaray - Konyaspor'u 1-0 yendi. Maçta Galatasaray'ın ikinci golü ofsayt diye iptal edildi ama bence barış arkadan çıkıyor ve ona saçma bir bayrak kalktı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray - Konyaspor'u 1-0 yendi. Maçta Galatasaray'ın ikinci golü ofsayt diye iptal edildi ama bence barış arkadan çıkıyor ve ona saçma bir bayrak kalktı. Maçı nasıl buldunuz?

maç genel olarak çok fazla fol yüzünden durdu.. Mertens biraz yedeğe koymak gerekiyor.. ve çift forvet şart.. maça gelicek olursak yunusun pozisyonu sarı kart doğru penaltı doğru.. yanlış karar ise ofsayt alakası olmayan adam ofsaytta diye golü yediler cidden şaka gibi
Selam,
zorlu bir karşılaymaydı, Galatasaray'ın pozisyon bulmakta zorlanmadığı fakat gol yollarında sıkıntıya girdiği bir maç izledim. Ceza sahasına kolay giriyorlar fakat pozisyonlar genellikle başarısızlıkla sonuçlanıyor. Fakat Osimhen'e yapılan hareket %100 penaltıydı ve hakem doğru karar verdi. Osimhen'se yine penaltıda afettmeyerek takımını 1-0 öne geçirdi.
İki taraf arasında zorlu bir karşılaşmaydı. Maç çekişmeliydi. Konyaspor’u oyunundan dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray bence potansiyelinin altında bir oyun oynadı. Bence çok daha iyi oynayabilirlerdi. Takımda bariz bir şekilde düşüş var. En kısa zamanda toparlanmalılar.
Maç gerçekten adrenalin doluydu. Galatasaray iyi bir performans sergiledi ama Konyaspor da savunma anlamında dirençliydi. Mustafa’nın golüyle alınan galibiyet önemli bir üç puanı getirdi. O iptal edilen pozisyonda ofsayt kararına katılmayanların olduğunu duydum ama hakemlerin yorumları her zaman tartışmaya açıktır. Sahada daha net bir fark yaratmak önemli, 1-0’lık maçlar riskli olabiliyor. Şampiyonluk yolunda her puan değerli, böyle zor galibiyetler de çok kritik. Heyecan devam ediyor! 🟡🔴⚽❤️
Cevap
12Cevap
şu an galatasarayın gidişatını nasıl buluyorsun fenerin talisca transferi sence kanayan yarayı durdurur mu? Sezon şampiyonunu kim olarak görüyorsun?
İzlemedim ama penaltı değil diyorlar ve kırmızı vermemişler yunusa gene var söz de var ama adelet yok ittirmeye devam malum salatasarayı
Ben onu bilmem ama GS zaten haftalardır kötüydü top mu oynuyolar penaltı olmasa GS zaten bu maçı alacak elle tutulur pozisyonu yok özetr baktım da
Zaten GS kaç haftadır top mu oynuyor yani kendi sahasında bile öyle oynuyorsa zaten ilerisi skntı
Açık konuşayım
Sezon sonu kadro tamamen değişmeli
Rehavet var
Rahatlık var
Bak abi
Kaleci alınmamalı atakan nuri ordu , taha sarıateş, enes emre büyük üçlüsü altyapıdan çıkmalı oynamalı muslera, günay gitmeli
Stoperde metehan , ali yeşilyurt ve hasan turan olmalı genç türk bi sol stoper alınmalı
Sol bekte de türk ülkelerinden ya da türkiyeden iki sol bek gelmeli toral bayramov ve berkay karaca olmalı
Sağbekte ise taylan bulut ve taha şahin olmalı
Ön liberoda
Burak gültekin , kerem
8 numarada berat yılmaz , sami satılmış olmalı
On numarada furkan koçak ve can uzun
Sol kanatta ahmet kutucu, berat luş
Sağ kanatta
Eren sami dinkçi, emirhan demircan
Forvette ise deniz gül, Baran demiroğlu ve recep yalın dilek olmalı
Sen öyle düşünüyor olabilirsin ama kadroyu bu şekilde yaparsan kulübün bütün gelirleri düşer kimse sana sponsor bile olmaz. Senin bilet fiyatlarından loca fiyatlarından haberin var mı? Bu dediğin kadroyla lige başlarsan bilet satamazsın veya fiyatları yüzde 80 90 oranında düşürmek zorunda kalırsın.
Doğru ama ben porto gibi oyuncu fabrikası düşünüyorum
Haklısın
Ben klubün yeniden halkın takımı olmasını istiyorum
Hayalimde 1 milyon üyeli bir klüp
Ve yılda 2000 tl aidattan 2 milyar tl gelir min da bir seferlik üyelik paralarından 6 milyar tl para gelecek. floryadanda min 10 milyar tl 18 milyar tl para gelecek.
Bilet fiyatların düşmesi lazım
İnsanlar 100 tl ye max fiyat 200 tl
50 tlye maça gidebilmeli
Bi kombine max 2500 tl olmalı
Para halkta
Klüp zenginlerin klubü olmamalı
Gs store fiyatları düşmeli
1 milyon üye den de yılda min 2 milyar tl bağış gelse eksta bağış gelse klüb kendi yağında kavrulur
Sponsorlar kendiliğinden gelir
Ama başarı odaklı gelmez
Geleceğe yönelik gelir
gsnin kırmızı görmesi gerekenleri varmışmış ofsayt golünde zaten kafayı barış vuruyor diğerlerine ofsayt veriliyor ne hikmetse.
fenerin ordan çekmiş :D
aynen öyle içaçıcı değil
Galatasaray hakemi bir kez daha yenmek zorunda kaldı desen daha doğru bir başlık olmuş olurdu 😌🙂♥️💛
Gs de düşüş var çok belli puan kaybetseydi çöküş başlayabilirdi bu oyunla ajaxı yenemez ama orada farklı oynayacaklardır.
Bu Lobi bura'dada calısmaya basladıysa bitmek üzereler demekki :D
12 kişi oynan her maç kazanılır hele 12 oyuncu yetkili biriyse
Beşiktaşli biri olarak endişeliyim GS fena ilerliyor
Lig bitsin artık GS şampiyon işte
İzlemedim
İzlemedim
Çekişmeli bir maçtı
Sıkıcıydı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?