Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahçe'yi kadıköy'de sergio oliveira, kerem aktürkoğlu ve icardi'nin golleriyle 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Fenerbahçe'yi kadıköy'de sergio oliveira, kerem aktürkoğlu ve icardi'nin golleriyle 3-0 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Sezon başında Fenerbahçe şampiyonluk yolunda bir adım önde diyordum, şimdi Galatasaray 1 adım önde, ama şampiyonluk konuşmak için veya bir taraf yarıştan koptu demek için çok erken, sezon uzun takımlar zaman zaman form tutar, zaman zaman düşüş yaşar, maça gelirsek öncelikle Fenerbahçe daha büyük fark yemediği için çok şanslıydı bu maçta, maçın başından sonuna kadar aciz oynadı. Her dönen top Galatasaraydaydı ve her atağa çıktıklarında büyük tehlike oldu. Burada sorun sadece Fenerbahçe defans oyuncularında değil, tüm takımda idi. Fazla konuşulacak bir şey yok Galatasaray sonuna kadar hak ederek kazandı. Fenerbahce kendi sahasında bu kadar aciz oynamamalıydı.
Bu arada sezon başında Fenerbahçe çok formdayken defalarca söyledim bu takımın kadrosu Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor dan daha geride diye ama linç yedik Fenerbahçelilerden, tamamen teknik direktör etkisi ile buraya geldi takım ve diğer takımlar form tuttukca defolar daha görünür oldu. İki Rennes maçı aslında erken uyarı niteliğinde idi. Umarim devre arasında 2-3 kaliteli oyuncu alınır çünkü böyle maçları sana kaliteli oyuncular kazandırır
Yorumuna katılıyorum ama kadro konusunda seninle aynı fikirde değilim savunma hariç! Fenerbahçe'nin çok geniş kadrosu var ama savunma hattı çok ağır, szalai'de herkesin dediği gibi 20 milyonluk bir oyuncu falan değil, kim sayesinde çok iyi gözüküyordu! Hele o gustavo nasıl fenerbahçe'de oynuyor anlamış değilim! Kaleci altay büyük takım kalecisi olamaz iki senedir söylüyorum...
Ben türk futboluna ilgimi kaybettim zaten Fenerbahçeliyim ama artık fazla takip etmiyorum umrumdada değil, yine sezon başında senin sorunun altında bir Fenerbahçeli ile tartıştım, o uçacak kaçacak derken erken konuşma bu takım abartıldığı kadar iyi bir kadroya sahip değil diye, Rennes maçlarında takım büyük hezimet yaşamaktan şansa kurtuldu dedim linclendik.
Kısaca futbol birtakım oyunu, iyi oynamak için 11 oyuncununda iyi olması lazım, Fenerbahçe de kendini kanıtlamış oyuncu çok az, dönem dönem iyi form tutan oyuncular oldu ama önemli olan bu formunu koruması ve sezona yayması crespo szalai Altay ferdi vs hepsi dönem dönem iyi oynuyor, dönem dönem kötü oynuyor. Kötü oynadıklarında Anadolu takımlarından bir farkın kalmıyor çünkü bu oyuncular kaliteli değil, Galatasaray da kaliteli ayaklar var, iyi bir kaleci var ve çok kötü oynarken bile kazandığı birçok maç var. Buyuk takım oyuncu yetiştirme yeri değil bana göre, tutsun veya tutmasın yıldız oyuncu alacaksın mesut gibi Van Persie gibi guiza gibi tutmamış oyuncuları saydım dikkat edersen bu önemli değil Galatasaray falcao alıyor sen serdar dursun alıyorsun Galatasaray icardi alıyor sen Valencia falan alıyorsun bu olmaz, batshuayi dışında büyük bir takımda oynamış oyuncu yok sahada, öyle ben ali koçum Türkiye'nin zenginiyim demekle olmuyor, şampiyon olmak istiyorsan açacaksın kesenin ağzını ikinci sınıf oyuncuların başına iyi teknik direktör almakla olmuyor bu işler, Jesus dan çok daha kaliteli hocalar geldi bu ülkeye yapamadılar.
Aynen kardeşim yıldız transferi konusunda seninle aynı fikirdeyim! Özellikle geçen sene en güzel örnek galatasaray'dı. Bu cicaldau ve morutan'a çöp dedim diye benide linç edenler oldu ama şimdi nerede bu adamlar? Galatasaray'ın başkanı akıllı adam ve sadece yıldız transferi yaptı ve fenerbahçe bu transferlere karşılık veremedi! Ben fenerbahçe'ye batshuayi'de almazdım, çünkü geçen seneki beşiktaş performansı çok üst düzey değildi! Şu icardi bile 20 dakika oyuna girdi adam hemen kalitesini belli etti, fenerbahçe'de öyle bir adam almalıydı...
Aziz Yıldırım gibi başkan lazım, son kozunu 2015 2016 da oynadı o adam Van Persie leri falan aldığı yıl, şampiyon Beşiktaş oldu diye linclendi adam ama o kadro kötü değildi.5 sefer böyle kadro kurarsın 3 ünde şampiyon olursun olay bu, başka türlüsü zor Türkiye'de, Dursun Özbek daha önceki başkanlığında da bir sürü yıldız transferi yaptı ve doğru olanı yaptı dedim ben çoğu Galatasaray li takımı borca soktu diye küfür ederken, Kısaca Ali Koç tam bir bok olmaz, sen bir Mesut Özil i aldın onuda Acun'mu aldı senmi aldın belli değil, neyse boş ver bu adamla olmaz ve başkanlığı nasıl bırakır onuda bilmiyorum. Feneebahcenin kongresi Galatasaray gibi çalışmıyorda, oturan kalkmıyor.1-2 hafta daha kötü sonuçlar gelirse o stada giremez.
Oda sapittiydi şike davalarından sonra, ben Sadettin saran ın başkan olmasını istiyordum aslında ama Ali Koç efendi Rahmi Koç'un oğlu Vehbi Koç'un torunu, kendine yakıştırıyormu aldığı bu oyuncuları merak ediyorum. Şu takımın bir geçmişine bak kimler oynamış bu takımda, bugün kim oynuyor. Aziz yıldırım ilk başkan olduğu yıl Galatasaray hegomanyası vardı ligde 4 yıldır şampiyon olan ve Avrupa'da kupa kaldıran o efsane kadro ve adam göreve gelir gelmez o dönemin parası ile 90 milyon dolar harcadı bu hegomanyaya son vermek için ve ucu ucuna şampiyon olabildi. Bugun senin o kadar dominant rakiplerinde yok ve sen 5 yıldır kaliteli bir kadro kuramiyorsun, bu sezon son şansı, taraftar Jesus a saldırıyor şimdide ama Jesus un falan suçu yok, baskılı oyununu kıran tüm rakipler Fenerbahçeye tehlike yaratıyor. Biraz ayağa pas yapan her takım farklı galibiyet alacakmış gibi bir hissiyat oluyor her maçta, Rennes maçları da böyleydi.
Sezon başında en geride osayiyi bırakıyordu hızından dolayı ve başarılı da oluyordu son haftalarda sezon başındaki baskiyida yapamaz oldu ve rakip 3-4 oyuncuyla beraber geniş boşluklar bulmaya başladı. Fenerbahce attığı golleri hep sidik zoruyla atmaya, rakip ise rahat rahat atmaya başladı. Hizli stoper konusuna katılıyorum. Orta alandada çoğu oyuncuda form düşüklüğü var. Sanki bazı oyuncular Jesus la sorun yaşıyor gibi bir izlenim var bakalım çıkar yakında kokusu.
Galatasaray tam gaz devam ediyor. Son 7 maç 7 galibiyet. Fenerbahçe'yi kadıköyde bu kadar ezebilecek başka birtakım olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de. 5 gol attık biri tartışmaya açık ikisi iptal etti maç 0-3 bitti. Kaçırdıklarımız yine hemen her maç standart zaten.😊 Sonuç itibariyle benim zor geçer diye beklediğim bir karşılaşma için rahat bir galibiyet oldu.
Maçı 90 dk izledim ve hak ederek, eze eze kazandık. Fenerbahçe böyle bir maçta 3 puanı kaybederek bence hayatının hatasını yaptı. Bu arada İcardi 11 oyuncusudur, yedekte oturmak yakışmaz ona.
Sergio Agüero futbola geri dönüyor! Ne düşünüyorsunuz? ↗
Reykart abi sende soruma gelir misin
Galatasarayın kazanmasına sevindim ben berabere biter demiştim ama tutmadı. zaten Galatasaray son zamanlarda biraz formda birtakım. şampiyon olabilir bu yıl. çok önemli bir 3 puan
Cevap
3Cevap
Eze eze yendik
Teşekkürler
Helal olsun Galatasarayıma haketti kazanmayı ayrıca okan hocayıda tebrik ediyorum forvette iyi seçim yapmış
Önüne gelen feneri yeniyor krdşm, nasıl bulalım harika maçtı..
Hep o Barış Alper ve ırz düşmanı icardi yüzünden oldu olanlar
İyi kide izleyememişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?