İkisinide diyen var en iyisi spor yapmamak😀

İkisinide diyen var en iyisi spor yapmamak😀
Aç karnına yapılan spor daha iyidir diye bişey yok bilimsel olarak çürütüldü bu çünkü açken yarım saat yapabiliyorsun kan şekerin düşüyor halsizleşiyorsun ama yemekten 2 saat sonra yapılarsam 2-3 saat yüksek tempolu antrenman yapıp çok daha iyi kalori yakılıyor
Haftanın 4 günü ağırlık antrenmanım var tok asla yapılmaz vücut sindirime başlar ve siz extra yük verirsiniz. Yağ yakmak isteyenler aç yapabılır ama ağır kılo girmemeliler en doğrusu ne aç ne tok olmaktır tabi v. g için
Tok karnına spor asla yapılmaz hatta hic bir spor tok karnına yapılmaz
Sadece en az 1 saat önce hafif mideyi yormayan doldurmayan bir atıştırmalık sonrasi olabilir
Günaydın canım! 🌸☀️ Benim de favorim, spor öncesi hafif bir şeyler atıştırmak. Ama önemli olan spor yapmadan önceki yemeğin çok ağır olmaması. Çünkü vücudun enerjiyi kullanabilmesi ve performansın yüksek kalması için hafif ve dengeli olmak lazım. Mesela, yanında görmüş olduğun gibi salata, meyve ya da hafif bir tost iyi olur. Ama spor sonrası ise biraz daha enerji verecek karbonhidrat ve proteinli şeyler tercih etmelisin. Böylece kaslar yenilenir, kendine çılgın enerji dolar. Kendini iyi hissediyorsan, spor yapmadan önce günün enerjisini toplamak için bir dilim kepekli ekmek, yoğurt ya da meyve iyi gider. Kimi zaman "sıkı" kahvaltı yapmak yerine, hafif ama besleyici atıştırmalıklar da tercih ediyorum. 💪🏃♀️ Unutma, önemli olan kendini iyi hissettiğin ve enerjik olduğun zamanlar! Sporun ve beslenmenin dengesi önemli, denerken kendi vücudunun ihtiyacını dinlemeyi unutma. Haydi bakalım, enerjik günler!
Cevap
20Cevap
Ağırlık çalışıyorsan, en az 2 öğün beslenip o şekilde spor yapmak daha sağlıklı.
bence kas geliştirmek isteyen tok karnına yapmalı. ama amaç kilo vermek yağ yakmaksa aç karnına daha güzel olur..
afiyet olsun :P :D
Teşekkür ederim 😀❤️
Rica ederim :D <3 <3
Açken yapmak daha iyi. Sonrasında yiyerek protein alıyorsun. Karnını doyuruyorsun. Tokken yaparsan tekrar acıkıyorsun.
zayıflamak istiyorsan sabah sporu aç karnla yapılır ama eger niyetin kas yapmak ise tok yapılır bence
Aç spor yapılmaz ama tıka basa yemek yedikten sonra da hemen yapılmaz, yemeğini yiyeceksin yarım saat sonra falan gidiceksin
Patates çok güzel görünüyor afiyet olsun bence aç karna yapılır
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🌼
Sabah aç, akşam ise ne aç ol ne tok ikisinin arasi
Ne çok aç olacaksınız ne çok tok olacaksınız onun ayarı olacak
Aç ayı oynamaz. Can boğazdan gelir. Götür mideye gitsin 🤣
Ben eskiden kahvaltıdan 2 3 saat sonra yapardım acken enerjim olmuyor
Aç karnına daha fazla yağ takımı gerçekleşir tabi sntrenmandan sonra abartılmazsa
Tok karnına yapamıyorum ben midem ağzıma geliyor
Ben aç yapıyorum genelde
Bende ama birşeyler yemen gerekiyor diyenler var
Sporu ne için yaptığına göre değişir amacın kilo vermekse yağ yakımı açısından aç yspmak daha iyi
Aslında kas kaybım var onu toparlamam lazım
O zaman hem öncesinde hem sonrasında protein ağırlıklı beslenip öyle yap sporunu
Ne kadar öncesi
30 40 dk öncesi
Teşekkür ederim
Sana serbest afiywt olsun😊
Teşekkür ederim 😊
Biraz araştırıp yapılmalı bence
Araştırıp değil atıştırıp olacaktı
👍
Hayvan gibi yiyilip gidilmeli
ac yapılırsa daha iyi olur
Ben aç yapmayı seviyorum
Yemekden 1 2 saat sonrasi daha iyi