Sağlık Spor aç karnına mı yapılır yoksa tok karnına mı? Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Soru belli ben normalde tok karnına yapıyorum spor yaparken başim felan döner diye... Birde aralıklı oruç tutuyorum da ondan... Güncellemeler1 yıl Ben sporumu akşam yemeğinden 4 saat sonra yapıyorum. Spor aç karnına mı yapılır yoksa tok karnına mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. önemli olan bence aç karnına yapılması 0 0 Yorumla
Nergis_69 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Ne tok ne de aç karna yapılır. Aç karna yaparsan kasların zarar görür ve toparlanması zor olur diye biliyorum 0 0 Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Tok tokk hatta yersiz beslendiğim de falan ağırlıktan sonra gözlerim kararıyor idman yarım kalıyor 😂 0 0 Yorumla
HakanGld Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl yemekten hemen sonra değil yaklaşık 1.5, 2 saat sonra yapılır 0 3 Yorumla Renalzey 1 yıl Öyle yapıyorum zati 🥺 Yorumla HakanGld 1 yıl e tamam o zaman doğru olanı yapıyorsun Yorumla Renalzey 1 yıl Teşekkürler 🙂💎 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Spordan iki saat önce hafif bir enerji kaynağı almak iyi olur öncesinde. 0 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Tok karnada yapılmaz aç karnada muz kahve yap spora git 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aç karnına yapmak daha sağlıklı olur ama bayılma gibi durumlara dikkat etmek gerekir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sağlık durumuna göre değişir ama tok karnına spor çok tavsiye edilmez 0 0 Yorumla
cubirikk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl İkisinin arasında yapman gerekir. Bir de duştan hemen önce yapmamalısın 0 0 Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl ac karna yaptiktan sonra yemegi proteini basican 0 4 Yorumla Renalzey 1 yıl Peki 😅 Yorumla mustafatry 1 yıl kolay gelsin 😂 Yorumla Renalzey 1 yıl Eyw 😅 Yorumla mustafatry 1 yıl sanada eyvallah😂 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az atistircan sonra yicen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
önemli olan bence aç karnına yapılması
Ne tok ne de aç karna yapılır. Aç karna yaparsan kasların zarar görür ve toparlanması zor olur diye biliyorum
Tok tokk hatta yersiz beslendiğim de falan ağırlıktan sonra gözlerim kararıyor idman yarım kalıyor 😂
yemekten hemen sonra değil yaklaşık 1.5, 2 saat sonra yapılır
Öyle yapıyorum zati 🥺
e tamam o zaman doğru olanı yapıyorsun
Teşekkürler 🙂💎
Spordan iki saat önce hafif bir enerji kaynağı almak iyi olur öncesinde.
Tok karnada yapılmaz aç karnada muz kahve yap spora git
Aç karnına yapmak daha sağlıklı olur ama bayılma gibi durumlara dikkat etmek gerekir
Sağlık durumuna göre değişir ama tok karnına spor çok tavsiye edilmez
İkisinin arasında yapman gerekir. Bir de duştan hemen önce yapmamalısın
ac karna yaptiktan sonra yemegi proteini basican
Peki 😅
kolay gelsin 😂
Eyw 😅
sanada eyvallah😂
Spora başladım yorumları okumaya geldim
Aç yap bu arada yüzün çok tatlı
Aç karnına yağ yakımı daha iyi olur
Yemekten 1 saat sonra
Az atistircan sonra yicen