Evet arkadașlar Fenerbahçe - Samsunspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçta Cihan aydın Samsunspor'dan ikinci sarıdan rezil bir şekilde birde oyuncu attı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe - Samsunspor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçta Cihan aydın Samsunspor'dan ikinci sarıdan rezil bir şekilde birde oyuncu attı! Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe ligin üst sırasındaki takımlara karşı yokları oynuyor. Samsunspor'a karşı oyunu domine edemeyen ve rakip eksik kaldıktan sonra bile organize atak geliştirmekte zorlanan birtakım şampiyon olmayı hak etmiyordur. Samsunspor biraz daha dikkatli olsa 3 puanı rahatlıkla alır giderdi. Mourinho geçmişte büyük teknik direktördü ama kendini taktiksel anlamla hiç geliştiremedi. Yok artık öyle mahalle maçı gibi ayakları iyi bir kenar oyuncusuna veri, o da orta açsın, Dzeko gibi bir bitirici de golü atsın futbolu. Ayrıca Fenerbahçe çok yavaş ve temposuz bir oyun oynuyor. Takım çok yaşlı. Kendisi ise, büyük bir ustalıkla Fenerbahçe taraftarını farklı yönlere kanalize ederek, odak saptırmaya devam ediyor. Rakip isterse otobüs, isterse tank çeker kale önüne, geçeceksin bu masalları Jose efendi. Kaldi ki, futbol literatürüne otobüs çekme kavramını kazandıran şahıstır kendileri sıkıcı ve çok kalabalık savunma anlayışı ile. Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın şampiyonluğunu şimdiden kutlarım. Fener havlu attı. Ama şunu unutmasınlar ki namağlup tek şampiyon Beşiktaş olarak kalacaktır. Milli maç arasından sonra kendilerine güzel bir sürprizimiz olacak.
Öyle ama geçen sezon ölü haliyle bile 2 kupa ile kapadı sezonu. Bu sezonki motivasyon zaten belli elde kalanlarla. Türkiye Kupası, Süper Kupa ve hepsinden önce namağlup şampiyon ünvanını kimse ile paylaşmamak için prestij fırsatı. Gs'ı yensin, kupayı alsın taraftar affeder takımı. Ben ümitliyim GS maçından.
Hâlâ maclardan zevk alan bir kitlenin olması ilginç bu kadar şike ve skandalla dolu bir spir dalından hem de. Rekabet yok ki aralarında anlaşıp maç yapiyorlar artık takımlar. Ben rekabete inanmıyorum. Yani hiç bir sporda bu kadar saçmalık görmedim ama hala izliyor oluşunuza anlam veremiyorum
Ooo, bu tür maçlar gerçekten sinir bozucu olabiliyor! Fenerbahçe için şampiyonluk yolunda kazanmak çok önemliydi ama Samsunspor’u da unutmamak lazım, dirençli bir futbol sergilediler. Golsüz beraberlik taraftarları mutlu etmez, hele de böyle bir yarışın ortasındayken. İkinci sarı kart ve ardından gelen kırmızı kart maçın gidişatını biraz değiştirmiş gibi görünüyor.
Sahada çok net pozisyonlar vardı ama bitiricilik eksik olunca işler zorlaşıyor. Futbolda böyle haftalar olur, ama geriye bakmak yok! İç saha maçlarında daha etkili olmaları lazım. Önümüzdeki haftalara bakalım, hala umut var! 😊⚽
Cevap
11Cevap
berbat maçtı
Fenerbahçe yine sönük bir futbol oynadı ve bulduğu pozisyonlari degerlendiremedi. Samsunspor kaç haftadir futbol oynamiyor. lig o kadar kalitesizki besiktas eyüp göxtepe samsundan 3. luk alirlar diye korkuyordum adamlarda istikrar denen bir sey yok. Fenerin vurdugu kafalari osimhen vursa samsun rahat yenilirdi. Samsunda forvet tam bir kazma ve yedek forvet olmadigi icin surekli oynuyor.. Gol yollarinda sorun var.. Galatasaray fenerbahce gibi affetmez. sonra kabak samsuna patlar... sanki samsun top oynuyor gibi..
samsunspor transfer yapip hucum hattini guclendirince avrupa olsun lig olsun herkesin korktugu bir takim olacak yeter ki baskan transferleri teknik direktöre biraksin karismasin. bizim baskan belesci nerenin 2 .3. lig oyuncusu var onlari bonservis olmadan alma pesinde... yine de bazen tutmus mesela drongeleni 300 bin euruya falan almislar. davinson sancezden ne eksigi var adamin.
Cidden fb kollanıyor. Fakat bu gün iyi oldu fark 9 puana çıktı. 3 maç kaybedersek averajla yine kazanıyoruz. Dikkat etmek lazım. Bjk maçı kilit maç. Kazanırsak %90 şampi…
Yav jose bile hayvan gibi kollanıyor. O kadar lagaluga yaptı. 15-20 maç ceza alması lazım. 3 maç ceza aldı o da 1 maça indi djdjfjfj
@Dyrab Galatasaray'ın 2 yenilgi veya 3 beraberlik kredisi var, arada Fenerbahçe puan kaybederse ki bence kaybedecek kredisi daha da artar. Eğer Beşiktaş ve Samsunspor maçlarından en kötü 4 puan alırsa Galatasaray şampiyon olur. Bence şu an yüzde 75-80 şampiyonluk Galatasaray'ın elinde...
Rangers maçının yorgunlukları vardı normal olarak. Bu maç pazartesi oynanmalıydı
Heeee tabi GS Avrupa dönüşü maç ertelenişi istediğinde reddedilir ama febe isterse Avrupa dönüşü maç hemen ertelenir zaten. Yabancı hakem bile sırf febe istedi diye getiriliyor. Yani anlayacağınız GS hem TFF hem febe yi yeniyor
Fenerin şampuan olmasını sırf Ali yüzünden istemiyordum da, Galatasaray'ın da fazla şampuanlığı oldu. Hangisini desteklesek bilemedim, kötü olan kazansın :d
Samsun iyi savundu fener bastırdı atamadı Galatasaray’ın istediği oldu
GALATASARAY Şampiyon Loading...
Çok kârlı bir hafta oldu Aslan için 😂💛❤️
Samsunspor'un hakkını yediler ama iyi direndi, yenilmedi.
Yeter artık aa bir Fenerbahçe şampiyonluğu görmek benimde hakkım bende insanım be
Penaltı veremedi Samsun'a çünkü verse kırmızı vercek on kişi kalcak Avrupa yorgunu fener bu fenere yapılsa ağlarlardi
GS artık şampiyon bence
Avrupa bitti lig bitecek kupada eleriz
Ahahahahahhahah çok sevindim h
Bi senede hevesimiz kursağımızda kalmasa olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?