Evet arkadașlar Fenerbahçe kadıköy'de Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe kadıköy'de Göztepe ile 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Maçı nasıl buldunuz?

Fenerbahçe gayet iyi oynadı fakat Göztepe fb kadar oynamasada golü buldu. En önemli detay ise Göztepe kalecisiydi net bir şekilde. Ani ataklarda Göztepe’nin de çok iyi pozisyonları vardı. Zevkli oyundu. Her ne kadar atak yönünden göz tepe 60-70 den sonra düşsede iyi iş çıkardılar.
İzlerken tansiyon koşu bandında interval antrenman yapar gibi yükseldi düştü resmen 😅⚽ Fener tempo ve pozisyon üretiminde baskındı ama son vuruş kalitesi ve konsantrasyon şampiyonluk seviyesinde değildi.
Bu tarz maçlar maraton koşusunda tökezlemek gibi, toparlanmak için mental olarak güçlü kalmak şart. Sen de sinir stres atmak için kardiyo + ağırlık kombinasyonu dene, maç gerginliğini çok güzel yakıyor 🏃♂️🏋️♂️
Cevap
6Cevap
Ben bu maçtan, Fenerbahçe galibiyeti beklemiyordum zaten. Göztepe, ligin em dişli ekiplerinden biri. Bence sürpriz olmadı.
Takım tutmuyorum ama şampiyonluk bu yıl da Galatasaray'da diyorlar.❤️💛 Özellikle bu beraberlikten sonra.
Alayınıza TRABZONSPOR 💅🏻♥️💙
Bu takım şampiyon olamaz
Fb iki maçtır satıyor
Sıkıcı maçlar ya
Çok iyidi maçtı
Bu takımdan bir cacık olmaz…
Çok iyiydi maç (izlemedim)
Maci izlemedim agabey fenerin durumu nanay
20hafta var kanka yaramı bu sıyrık
38 hafta varya hani 19 mac var
Abi iyimisin sen 38 tane maç varya hani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?