Evet arkadaşlar fenerbahçe kadıköy'de ligin vasat takımlarından kayserispor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır darbe aldı ve liderin 10 puan gerisine düştü! Maçın golleri 39' kolovetsios 61' gavranovic 85'te zajc ve 90+7'de mesut'tan geldi... Maçın 32'inci dakikasında irfancan kahveci penaltı vuruşundan yararlanamadı! Maçın son anlarında tribünlerde yönetim istifa sesleri yükseldi... Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe Kadıköy'de Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Süper Lig'in bu sezonuna 90 sezonu diyelim ne dersiniz? 😃 Ya abi bir kere 90 üzerini maksimum 3 diye niye göremiyoruz. TFF, "büyük takım puan alana kadar maç bitmeyecek" diye bir kural koydu da bizim mi haberimiz yok.
Her maçta yapıyorlar bunu! Fenerbahçe'nin birinci golünden önce 2'ye 1 yakaladılar adam pası verse thiam 3 yapacaktı ve o top döndü fenerbahçe gol attı!
Benim bildiğim Fener bu haliyle bizden puan alır. Maça gelirsek Kayseri 2-0'a güvenip üstüne yatmak isteyince hak ettikleri gibi cezalandırıldılar. Son pozisyonda penaltıydı bence. Antwerp sonucunda Fener taraftarının çabuk yükseldiğini ve bir istikrar görürsek olumlu konuşmamız gerektiğini yazmıştım.
Kayseri çok iyi gidiyordu. canım yenildi. Bir de son dakikadasin zaten Ramazan ne diye cezasahasında faul yapar ki. Yazık oldu valla. Ali Koç bu sefer de alsın megafonu bakalım 😀😀
Kayseri maçı kendi verdi! Maç 2-0 devam ederken 2-1 yakaladılar adam thiam'a pas vermedi kendi vurdu dönen top gol oldu...3-0 olacakken 2-1 oldu! Klasik anadolu takımı mantalitesi işte...
Fb şaşırtmadı :)) helal olsun Kayserispor a. biraz dikkatli olsalar macı almışlardı. vasatın 1 tık üstü takım Kayserispor önemli puan aldı İstanbuldan. fb de vıtor un suyu ısındı😁
Kayserispor maçı bencillikten 3-0 yapamadı devamında golü yiyip feneri maçı ortak etti! Eğer galatasaray'a karşı üçlü oynarsa kesinlikle maçı kaybeder...
Avrupa dönüşü takımlar kayıp ama fener bir acayip bu teknik adam uymadı buna sanki. değişmesi lazım ama Ali Koç ısrarcı Rıdvan Dilmenin yorumlarını okuyorum da Özil gibi bir yeteneği neden dakika 75 te alır bende anlam veremedim..
Ben bu takımları anlamıyorum Antwerp maçında tıkır tıkır top oynadılar Kayseri’ye son anda yenilmekten kurtuldular maç maçı tutmuyor milli aradan sonra da gidip de Gs yi yenerlerse şaşırmam.
Son dakikalarda beraberliği bile zor yirtmis. Yani bir puan aldı ama bence mağlup
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kaçan penaltı ve 4 direği kimse söylemiyor çünkü işinize gelmiyor herkes Ali Koç'u Vitor Pereira'yı eleştiriyor bir Allah'ın kulu da çıkıp çakma imparator ile beygirci Sergen Yalçın'a tek kelime bile edemiyor neden birisinin UEFA ve Süper kupası var diğerinin Lig ve Türkiye kupası var ikisinin de tek özelliği ağlamaları herkes kafasına göre ötüyor Fenerbahçe olmasa spor yorumcularının alayı aç kalır sezon başında Fenerbahçe gol yese de gırgır şamata yapsak diye düşünenler şimdi her hafta yeniler de spor kamuoyuna gırgır şamata çıksa derdinde şimdi yine söylüyorum Trabzonspor şampiyon falan olamaz.
Trabzonspor transfer yapmazsa şampiyon olamaz, ama fenerbahçe'de bu vitor pereira ile şampiyon olamaz! Ite kaka zar zor ligin vasat takımı kayserispor'a karşı beraberliği kurtardı :D
kanarya direnemedi? Ya maçı izlemediniz ya da Türkçe konusunda yeterli değilsiniz.
Direnemeyen kelimesinin anlamını araştırın. Kadıköy de Direnemeyen Kayserispor oldu. Fenerbahçe çin Diş Geçiremedi demek doğru tercih olurdu.
Bu gidişle gündelik hayatta kullandığımız kelime sayısı 5 e inecek. Türkiye de okuma ve yazma oranının Cumhuriyet ve Osmanlı tarihinden daha düşük olduğu bir devirdeyiz.
Kayserisporlu oyuncu 2-0 iken o pası thiam'a çıkartsa 3 olacaktı sen hala soruda ki görselde ki yazılanlara takılıyorsun! Ne deseydik yani fenerbahçe müthiş oynadı? Ligin vasat takımlarından kayserispor'a karşı ite kaka eski bir fenerbahçeli oyuncunun yaptığı penaltıyla 1 puanı kurtardı! Sen bu kafayla bu pereira yetersizini desteklemeye devam et, aklı sıra bana türkçe dersi vermeye çalışıyorsun ama bu fenerbahçe'nin çöp futbolunu göremeyecek kadar futbol bilgin az! Bu pereira ve oynattığı yanlış kadroyla çık bakalım arenayı bak ne yapıyorlar feneri! 😂