Evet arkadaşlar fenerbahçe kendi sahasında ligin formda ekiplerinden alanyaspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı! Maçın golleri 75' emre akbaba 80' serdar dursun ve 90+3'de efkan'dan geldi... Bu arada maçın son anlarında fenerbahçe tribünlerinde yönetim istifa sesleri yükseldi! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe Kadıköy'de Alanyaspor'a 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe de bitiricilik yok bitirici bir forvet olsa rahat kazanırlardı i kadar ceza sahasına girip gol bulamama sıkıntısı olmazdı dünyaya çapında bir forvet olsa müthiş olur
Yönetim istifa ne ya hiç mi yenilmicek adamlar ligin başı daha görende feneri sonlarda sanacak yine iyi bir puana sahip Bi beşiktaşlı olarak istifa olayını doğrı bulmuyorum yenmekte var yenilmekte
Teknik direktörlerine olan tepki bana göre perşembe günü söylediği kimse boşuna uefa için umutlanmasın lafıdır ve bu kupaya kazanamayacaklarını söylemesidir... Dediği doğru olsa bile fenerbahçe takımının belçika'nın vasat bir takımı antwerp'i yenmesi lazımdı!
Beraberlik kokan bir maçı Alanyaspor güzel bir strateji ve duran top organizasyonu ile kazandı. İlk yarı bekledi durdu ancak ikinci yarı vurdu. Bu bir taktikdir. Alanya bekledi FB iyi gibi göründü ama istese Alanya ilk yarıda da çıkardı ancak sonuç farklı olabilirdi. Bu her maç tutmaz ama bu maç için Bülent hoca ve ekibi iyi işler yaptı.