Evet arkadașlar Beşiktaş kendi sahasında ligin zayıf takımlarından Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Beşiktaş kendi sahasında ligin zayıf takımlarından Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek şampiyonluk yarışında ağır yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Bir de utanmadan şey diyorlardı Beşiktaş Türkiye'nin en büyük takımı neden bizim maçımızı beinsports 2. kanaldan, Gs ve Trabzonun maçları 1. kanaldan yayınlıyorlar net ayrımcılık var 🤣 yahu zaten olması gereken şey ligin zirvesinde bulunan takımlar 1. kanalda yayınlanır ki bu normal bişey fakat o kadar anlamıyorlar ki her şeyin altından bir bahane bulmaya çalışıyorlar. Bir de şampiyonluğu unutsunlar, en azından lig için belki Türkiye kupası olabilir diyecem ama oradan da herhangi birtakım tarafından elenme ihtimalini yüksek görüyorum tıpkı konferans'ta olduğu gibi. Beşiktaş'ın hedefi ligi avrupa potasında bitirmek olmalıdır daha fazlası hayale girer.
Beşiktaş şampiyonluk yarışında felan değil, bunu Sergen de dahil herkes biliyor. Kendi evinde, ligden düşme olasılığı yüksek bir takıma yenildin. Takım toparlanacak gibi de değil. Bu sene ilk 5'e girerse şükretsinler. Sergen'in zaten sezon sonuna kadar takımda duracağına inanmıyorum. Zaten ilk geldiğinde dediğim gibi "takımı temelli batırıp gidecek".
Beşiktaş - Batık Takım
Batık bir takımım, Lig limanında.
"Kader bu" deyipte çıldırtma beni.
Hasret kapımızı çalıyor ne zamandır.
Benim son dileğim, avrupaya gidebilmek.
Ayrılık çıktı ama, şampiyonluk yolunda.
Ümit çiçeklerim soldu, soldu dalında.
Artık başkasında kupa, cimbomun kollarında.
Kadere kahredip söyletme beni.
Beşiktaş'ın yeni Tribün Bestesi olsun 😄
Beşiktaş adına çok beklenmedik bir sonuç oldu! Şampiyonluk yarışında böyle maçlar hayati önem taşıyor. Ama futbolda bu tarz şok yenilgiler olabiliyor, özellikle de zayıf görünen takımların ekstra motivasyonuyla. Bence asıl önemli olan, toparlanıp bu kaybı hızlıca telafi etmek. Lig uzun, pes etmek yok! ⚽💪
Cevap
6Cevap
Lig berbat abi GS Başakşehir maçı izledim gs sane ile işi çözdü bakalım bodo onlara ne yapacak
Beşiktaş'ın şansı bitmiştir
Bide başkan diyor biye bizim maç ikinci kanalda 🤣 anadolu takımı maçları işte
İki dakikada maç gitti demek ki ben baktığımda beşiktaş öndeydi
Evet, 1-0 dan 1-2 oldu
Beşiktaşlı mısınız?
@SinatraFrank Hayır değilim izlemedim maçı sadece skora bakmıştım
Teşekkür ederim
@SinatraFrank Rica ederim
Beşiktaş eski Beşiktaş değil Gözümde canlar mazi o 2017-2018 sezonunda aklım
İyi futbolla aram yok millet çok seviyo ama sahada kendin oynamadıktqn sonra izlemek bayar
@Aristokramsi güzel düşünce ama izlenmesi gereken maçlar da var tabi ki
Zaten şampiyon olamayacaklar ne yara alması
Beşiktaş'ta fenerden bişey olmaz bu sene
Üzüldüm
Yazık olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?