Ülke puanı için galibiyet almaları çok önemli.
Türkiye ülke puanı sıralamasında ilk 15 e giremez ise güzel şeyler olmayacak. :/
#Beşiktaş

Bir Galatasaray'lı olarak yıllarca en çok antipati beslediğim takım haliyle Fenerbahçe oldu, lakin şu Beşiktaş taraftarı kadar gereksiz duyar kasan, sosyal medyada Beşiktaş temalı yılışık yılışık romantizm yapan başka taraftar yok. Yok beni buraya gömün, yok canım feda sana Beşiktaş vb. Haftalardır bir tanesi bile Story atmıyor.. Ne oldu canın falan fedaydı en son. Beşiktaş'ı gördükçe Fenerbahçe'nin ne kadar kaliteli bir rakip olduğunu ve ne kadar kaliteli taraftarlara sahip olduğunu anladım. Şerefli üçüncülük diye zırlasınlar ancak adamı böyle kevgire çevirirler.
Kim ne derse desin Türkiye'nin temsilcisi Galatasaraydır. Gerisi külliyen zarar. Bu sezon Beşiktaş ve Fener Avrupa'da olmasa Galatasaray'ın aldığı puanlar ülke sıralaması için yetiyordu. Beşiktaş folloş oldu.
Fener gitti puan rakibimiz Yunan takımına 2 maç yattı. Kuşlardan ne çekti bu ülke.
Sergen Yalçın'nın yıldız futbolcuları yönetemediği ortaya çıktı.
Resmen kendi dedi yapamıyorum sorumluluğu almıyorum çözüm bulamıyorum.
Bir kez daha gördük ki kimse fatih terim olamaz adamın pes etmek DNA sında yok hiçbir zaman umudunu kaybetmiyor.
Sergen gitti. Dolayısıyla yeni bir şans olarak görüyorum ben bunu. Eski direktöre laf yapamam zira Beşiktaş şampiyon olduğunda o baştaydı. Çöktüğünde yine o başta. Bunun farkına varıp mertçe gitti. Taraftar onu çok seviyor ancak 1 sezonluk direktör olduğunu da biliyor. Yeni direktör yeni başlangıç olur umarım.
Cevap
11Cevap
Sergen istifa etti zaten. Muhtemelen yabancı bir hoca getirecekler, Erdal Torunoğulları falan geri gelir de Biliç zamanı gibi bir dinamizm tabanlı oynayan, hızlı futbola inanan alman ekolü bir hoca gelirse üç beş sene sonra gene toparlarlar.
Burada en büyük sıkıntı taraftarlarda. Çünkü Türkiye'de taraftarlar futbolu şampiyonluk goygoyu için takip ediyor.
Bu Fenerbahçe'nin çektiği 0 puana hiç benzemiyor. Fenerbahçe o dönem en iyi takımlar arasında grupta mücadele verdi ve Barcelona'ya karşı son dakika yediği gol ile 1 puanı kaçırmıştı. Bu grup o gruptan çok daha kolay bir gruptu ve en kötü 4 puan bekliyordum ben Beşiktaş'tan.
Toplar bence bir şey soracağım wesley-ile başlayan biri vardı sen misin o :D
Evet 😄
wesley sneider :D
Sneijder o Sneijder 😅
j harfim bozuk :D
Aşırı moralim bozuldu. Bu nasıl oldu arkadaş, sorun kimde?🙄
Yönetimde bence
Çok normal bir şey bu bence artık daha çok olacak. Türk takımları bu şartlarda kimseye kafa tutamaz.
Fenerbahçeliyim üzüldüm şahsen sergenin gidişine türk futbolunun böyle dirty boylara ihtiyacı var nolursa olsun.
çok zor..
hava topuna bile çıkmayan birtakım haline geldiler..
neyseki bu sezonun en cok gol yiyeni olmadı :D 20 gol yiyen var bjk 19 la kurtardı :D
bizim ligde top oynanmıyor
kalite sıfır
Umudumuz gs
Toparlanmas
Umarım toparlayamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?