Evet arkadaşlar beşiktaş antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek türkiye kupasını kazandı ve sezonu çifte kupayla kapattı! Maçın golleri 3'te josef de souza ve 30'da rosier'den geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon Antalyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Gökdeniz Karadeniz denen malı ne diye transfer etmişler anlamıyorum. bu kadar aptal bir futbolcu görmedim. topa vuramıyor lan adam, korner kullanamıyor. çektiği şutlar Sabri'den kat kat kötü. oyuna gelecek olursak antalyaspor maça hazır değildi, bunu net şekilde gördük oyundan erken koptular. bu maçtan önce bir hazırlık maçı yapmaları gerekiyordu. maç 2-0 iken bile ileride birkaç futbolcusu vardı. ersun yanal, istediği oyunu yansıtamadı bir türlü. Beşiktaş da maça tam hazır değildi, göztepe maçının yorgunluğu hâlâ üzerlerinde. 2-0'dan sonra sürekli pas yaparak top çevirdi böylece rakibi yorarak işini kolaylaştırdi.
finale kadar çıkmışlar. kazanacakları tek kupa bu. normal oyunlarından katbekat iyi oynamaları gerekirken hiç mücadele etmediler. sanki bir lig macı gibi oynadılar. antalyaspor gerçekten istese kupayı kazanırdı. berbat bir oyun vardı sahada. nuri şahin, gökdeniz gibi iyi zannettiğimiz adamlar hiçbir şey yapamadı.
Aslında antalyaspor'un sistemi otobüsü çekip kontra ataklarla maçı almaktı ama erken gol yiyince ve B planı olmadıkları için mağlup oldular! Sistemleri 1 gol atıp skorun üstüne yatmak, onun dışında antalyaspor'un bir oyun anlayışı yok...
aykut kocaman taktiği. 1-0 yapsalar kapanacalardı ama 2-0 yenilirken kapandılar. garip bi takım, son çizgiye inmiş adam orta açması gerekirken sürekli geriye dönüyorlar. saç baş yoldurdular
Sergen yalçın, bu kadar dar kadroya rağmen, tüm şanssızlıklara rağmen inancını kaybetmedi, takıma ve camiaya özgüven verdi, futbolcuyken de öyleydi, adam gerçek bir winner. Gerektiğinde racon da kesti. Oyuncular sergen'in kariyerine baktıklarında saygıları daha da artmıştır. Herşeyine saygı duydular, sevdiler.
* Rachid ghezzal, evrakları son dakika motorlu kuryeyle ulaşan adam... Asistleriyle, golleriyle, oyun zekâsıyla, sahadaki efendiliğiyle sezonun en değerli oyuncusu. 17 asist 8 gol, asistler milimetrik, goller fiyakalı. Başarılar Beşiktaş 🙏🏻🦅 Beşiktaş şampiyonluğunu kupa ile süslerken, şampiyonluk mücadelesi verdiği ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesine müsade etti.
Beşiktaş sezonu çok güzel kapattı! Hakettikleri bir kupayı kazandılar... Süper kupa finali lig ikincisi galatasaray'la olacak ve o da kazanılırsa muhteşem bir sezon başlangıcı olur!
Pardon düzeltiyorum süper kupa finali de yine antalyaspor ile olacak! Böyle bir kural vardı galiba 4-5 önce ama değişmiş oradan aklımda kaldı! Beşiktaş antalyaspor'u yine yenip süper kupayı da alır :D
İzlemedim ama Beşiktaş için zor olmayacağı belliydi. Olan fenere oldu aynı kupa oldular artık. Ve birde Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde play off'lara gidecek.
Hiç pozisyona giremeyen Antalyanın iki topu nasıl direkten döndü hâlâ anlamıyorum. Beşiktaşım farkı açabilirdi bence. İlk dakikadan itibaren şampiyona yakışır bi oyunla kupayı vermeyeceğini gösterdi
son 4 haftadır tahminlerimde yanılmıyordum ama Beşiktaş'ın ilk yarı gol atacağını düşünemedim. Dengeli başlar %10 uzatmalara gider. %90 Beşiktaş 2. yarı golü bulur demiştim. 2. dakikadan beri totom tutuşuyor
yatarsa yatsın ya 10 liradan başladım zaten. 4 haftada güzel katladım. Maç yorumlarımı her zaman severdin. Açıkçası ilk yarıda 2 gol olunca tutuştum ve çok değerlendirme yapamayacağım