Evet arkadaşlar Kayserispor - Trabzonspor'u 4-2 yenerek türkiye kupasında ilk finalist oldu. Kayserispor 90+1 ve 90+6'da gol atarak finale kalmayı başardı! Tebrikler hikmet karaman ve kayserispor'a gelsin... Maçı nasıl buldunuz?
Ziraat Türkiye kupasında Kayserispor, Trabzonspor'u 4-2 yenerek finale kaldı! Maçı nasıl buldunuz?
Kayseri'nin 2 golü topun rakip futbolculara çarpıp yön değiştirmediyle gerçekleşti. Fenerbahçe maçında da uzatmalarda duran toptan attıkları golle tur atlamışlardı. Bugün de biraz şanslıydılar kötü futbol oynayan Trabzon karşısında çok pozisyonu da değerlendiremediler. Sonuç olarak bir şekilde finale kalmayı başardılar
Dur bakalım Alanya ile Sivas var 😅 Fenerbahçe maçında fener tek kale oynamıştı, uzatmalarda barajdan seken topla bala turu geçtiklerini hatırlatayım. Gerçi 10 kişi kalmışlardı. Yine de buralara gelmesi büyük başarı Bakalım kupayı kim alır
Trabzon, Ali Koç un dediğinin aksine iyi birtakım değil. Bu akşam da görmüş olduk ama şampiyon oldular sonuca bakalım. Kayseri nin kazanması çok daha iyi oldu avrupa ya fazladan birtakım daha gitme şansı doğmuş oluyor.
Abdülkadir kanatta daha etkili top sürdümediler çocuğa orta sahada ve etkisiz kaldı bakasetas hamsik berat orta sahası olmalıydı kanatlarda visca wakame yedek djaniny yusuf ilk 11 olması gerekirdi çünkü gol atması gereken kayseriydi Trabzon riskli kadro çıkarıp elendi. Bu arada penaltı penaltı değildi bence o müdahele penaltı için hafif kalır bence.
Evet penaltı kararı ağır oldu ama herşeye rağmen trabzonspor'un 90+6'da bir gol daha yemesi kabul edilemez bir durum... Trabzonspor seneye çok kaliteli bir stoper, bir tane melo josef tipinde 6 numara, iyi bir kanat ve golcü almaz ise bu başarının devamı gelmez... birde sol bek lazım!
Uğurcan berbat degaj yapıyor sanki uzun pas atar gibi degaj yapıyor ama forvetleri cornelius da hiç top indiremedi ne biçim pivot bu adam? yusuf erdoğanın pozisyonunda hızlı oynamalıydı hızlı oynasa belki gollük pozisyon oluşurdu biraz geç verdi pası tek pas yapman gerek bazı anlarda bekletip verirsen geç kalırsın.
Evet Ts Sörlothlu sezonda da ön liberosuz şampiyonluğu kaybetti Sosa Parmak Ndiaye oynuyordu o zamanda da ön libero yoktu çok gol yiyerek şampiyonluk gitmişti. Seneye şampiyon olamazlar bu kadroyla genç ve kaliteli adamlar lazım. Dediğin gibi bir stoper bir tane defansif orta saha lazım
Trabzonspor'da bazı mevkilerde kalite eksikliği var, gereken transferler yapılmazsa bu takım seneye çöker... Artı hamsik 35, visca 33, nwakaeme 31 yani etkili adamları çok yaşlı.
Evet bende yazmıştım senle konuşurken hocam Ts genç dinamik kadro kurmazsa seneye tuzla buz olacak. Zaten bu sene güçlü bir rakipleri olsa şampiyon olamazlardı son haftalar can çekiştiler adamlar.
Ciddi puan farkının avantajını kullanıp cepten yediler ama seneye şampiyonlar ligi veya avrupa ligine kalırsa özellikle sezon başında çok kayıp yaşarlar...
Bu kadroyla şampiyonluk beklemesinler seneye rakipler de güçlü biz de güçlü olacağız. Gedson geliyor ortasahamız fıstık gibi olacak Sörloth veya o tarz kaliteli bir golcüyle şampiyonluk adayı olabilriiz.
@Sbnynr61 Bana çirkin diyen arizona kertenkelesine bak hele, kedi uzanamadığı ciğere hesabı. Zavallı seni anca böyle sataşır dikkat çekmeye çalışırsın ama sana burdan ekmek çıkmaz. 😂
@mervems91 Rica ederim, bence sana çirkin diyen sbnryn61 güzellikten zerre anlamıyor... Gerçekten çok iyi bir tipin var, özellikle gözlerin maşallah çok güzel! 😁
Canı sağolsun Şampiyonluk ve kutlamalar oyuncuları biraz rahatlamış gibi gördüm bu maçıda son derece yetersiz oynadık ama olsun. SELAMLAR ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTARINA
Bundan daha 3-4 hafta önce kayserispor hikmet karaman istifa etsin diye tribünlerden devamlı tezaruhat yapıyordu, bu nasıl kafa anlamış değilim! Hikmet karaman olmasaydı bu kayserispor küme düşerdi...
Yahu banane trabzonspor'dan ama ligin beşinci haftasında favori takımın şampiyonluk için beşiktaş ve trabzonspor olduğunu söylemiştim ve nitekim haklı çıktım yine... Futbol bilgim ve birikimim ile doğru analiz ettim! Fenerbahçe'de ali koç ismail kartal'ı gönderirse yine başarı zor gelir, işleyen makinayi iki sene üst üste bozarak büyük hata yapıyor 😂
Geçen senede emre belezoğlu'yu göndererek büyük hata yaptı hala akıllanmadı. Fenerbahçe'ye jorge jesus hayırlı olsun, yıllık 7 milyon avro'dan anlaşma tamam 😅
Valerien ismael teknik olarak yetersiz ama adamda bir karizma var ama karizmayla nereye kadar gider orası tartışılır... Torrent hoca falan değil bu adam ancak yancı olur ve bir haltta bilmiyor. Jorge jesus portekiz'de kariyeri olan bir hoca ama üçlü oynatacak deniliyor... Abdullah avcı teknik olarak en iyisi ama kadrosu yetersiz ve en 4 tane çok kaliteli adam lazım trabzonspor'a başarı devamı için.
Hayır alır demiyorum, ama adamda bir hırs var başarıya açlık var hissediyorsun ama geriye düştüğü maçlarda yapacağı hamleler önemli... Gelecek sene özellikle fenerbahçe ve galatasaray'ın hoca değişiklikleri ve transferler sezonu belirler...
Trabzonspor'un kadrosu yetersiz özellikle stoper ve 6 numara bölgesinde kalite eksikliği var, 17-20 puan fark yapmışken bile ben sezon sonunda trabzonspor'un tek haneli ve maksimum 5-6 puan fakla şampiyon olacağını iddia etmiştim ve nitekim'de tablo o yönde oldu ve çift haneli fark olmadı. Ama sitede bazı arkadaşlarla fark üzerinden tartışmamız bile olmuştu...
Doğruları söylüyorum diye hemen ts'li bjk'li diyorsun! Fenerbahçe ile galatasaray bir halt oynasaydı onlarada şampiyon olabilir deseydik ama ikiside döküldü! Ismail kartal sağolsun feneri biraz kurtardı 😂