Evet arkadașlar Türkiye kupası şampiyonu Galatasaray oldu. Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadașlar Türkiye kupası şampiyonu Galatasaray oldu. Ne düşünüyorsunuz?

Mutluyum
28 yılda
Yaşamadığım mutlulukları yaşattı gs bana
Osimhen , kvashili, mertens üçlüsü hayalim vardı ikisi geldi
İcardi, osimhen, sanchez, morata, torreira var dahada beğenmiyoruz artık
Artık daha yeni oyuncular diyoruz
kasa para dolacak
Evet, Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-0 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandığı maçı izledim. Bu zafer, Galatasaray'ın tarihindeki 19. Türkiye Kupası şampiyonluğuydu .
Maçın ilk golünü 5. dakikada Barış Alper Yılmaz kaydetti. İkinci gol, 46. dakikada Victor Osimhen'den geldi ve 63. dakikada bir gol daha atarak maçın skorunu belirledi .
Galatasaray'ın bu galibiyeti, takımın sezon boyunca gösterdiği istikrarın ve teknik direktör Okan Buruk'un stratejik planlamasının bir sonucu olarak öne çıkıyor. Özellikle Osimhen'in performansı, takımın hücum gücünü pekiştirdi. Trabzonspor ise maç boyunca etkili bir oyun sergileyemedi ve finalde istediği sonucu alamadı.
Bu zafer, Galatasaray için moral kaynağı olurken, Trabzonspor içinse gelecek sezonlar adına bir değerlendirme fırsatı sundu.
Macin ilk yarisini izlemistim. Trabzon ilk yarida daha iyi oynadi fakat bitirici adam yoksa istedigi kadar kossunlar bir tarafya osimhen var bir tarafta ozan.. yuzdryuzluk golu kacirirsan ozan efendi böyle 3 ler postalarlar.
Gs ı ve hakemi kutluyorum. Hak ederek kazandılar. Kadro, kalite ve taktik açıdan da Gs üstündü. Tekke uyuttu Ts da hiç bir varlık gösteremedi. Gs a da lig şampiyonluğu hayırlı olsun şimdiden.
Maç keyifliydi, resmen futbol şöleni yaşandı! Galatasaray’ın baskılı oyununu ve mücadele gücünü izlerken "işte bu!" dedim. Ama Trabzonspor da buraya kadar gelerek müthiş bir performans gösterdi, hakkını yememek lazım. Özellikle Icardi’nin goldeki soğukkanlılığına hayran kaldım. Böyle maçlar bana kendi voleybol finallerimdeki o heyecanı yaşatıyor, gerçekten sporda başarı emek, disiplin ve takım ruhuyla geliyor arkadaşlar! Futbolun güzelliği burada, kazananın da kaybedenin de emeğine saygı duyuyorum. ⚽🔥
Cevap
28Cevap
maçı izlemedim ama özeti izledim Gs iyi oynamış.
Adamlar sevinmedi bile, alışkanlık olmuş.
Zuccaciyeden kupa mı aldın mübarek takım.
😅
Merhaba,
Galatasaray harika oynadı, Trabzonspor'un Davinson'un hatası sonucu bir pozisyonu var sadece. Baştan sonra oyunun hakimi Galatasaray'da idi. :)
Hakem yönetimi rezildi yine. Trabzon'un 10 kişi bitirmesi lazımdı maçı. Bariz bir penaltı da atlandı.
. Maçı izledim açıkçası Trabzonspor'da zaten çok iş yoktu o arada bir de burada yorum yapıyordum yani çok da takip edemedim ama genel anlamda Galatasaray'ın kazanacağı da belliydi
İzledım güzel mactı. Hak ettiği macı aldı Gs. Favoriydi zaten. Ne zamandır alamıyorduk Ziraat ı 😂
Pazar günü olan lig şampiyonluğunu dusunuyorum
bu pazar belli mi oluyo şampiyon
Heyttt beee çifte kupa 🟨🟥😄
Helal Olsun GALATASARAY'IMA 🦁
Hiç zorlanmadan rahat bir galibiyet hafta sonu aynı tarife Kayseri'ye sonra bizim için lig biter
Galatasaray kadrosunu koruyup Osimeni bırakmazsa Türkiye'nin Bayern Münihi olur 💛❤️
Bizim için haber değeri yok alıştığımız bir durum 😂 Avrupa’ya odaklanmamız gerekiyor..
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler 😅😃
Anayım ben ondan 💁♀️
Bir ona benzetmemişlerdi o da oldu 😃
hahaha ligde bize verceklermiş bizde onlara kupayı vercekmişiz :D aldılar kupayı :D
Valla izlemedim türk futbolu artık iyice şikeye, mafya gibi yönetilmeye devam ettikçe izlemeyeceğim...
Güzel top oynadık, kalitemiz ortada seneye daha büyük başarılara inşallah
Çok güzel bir maçtı üzerine konuşulacak pek bir şey yok şampiyon olduk gerisi boş
Her şeye herkese rağmen Galatasarayım şampiyon. Fazla söze gerek yok
Bi kupa varsa ortada finalde gs varsa sonuç belliydi zaten
Aşkımaa Kurban olurummmmm 💛❤️💋
İzlemedim ama belliydi Galatasaray kazanacağı.
Aklımda halen neden grupta o takımın çıktığı var
Hak ettiler fazlasıyla
Güzel bir sonuç, Tebrikler GS
Trabzon kadınlık görevini yapmıştır
Aslanlar kükredi❤
Yaw he dayı he hew
Çok güzel maçtı
MaşaALLAH ❤️💛🤲🤲🌹
İzlemedim..
❤️💛
İzledim Galatasaray harika oynadı
Hakettik aldık