Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ve birçok Fenerbahçeli futbolcuya ağır cezalar verdi.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ardından PFDK, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a ve birçok Fenerbahçeli futbolcuya ağır cezalar verdi.
Amaçları Fenerbahçeyi sindirmek. Istiyorlarki biz pısırık olalım ettikleri küfürlerle yaptıkları saldırılara sahaya attıkları maddelere hepsine sessiz kalıp boynumuzu bukelim başımızı yere eğip tamam abi diyelim. Diyelim ki bunların egoları daha da tatmin olsun daha da fazla salya akıtarak gelsinler üzerimize. ts ve gs maçlarında hak edene hak ettiğini veren tüm futbolcu ve teknik ekipten herkesi tebrik ederim. Elinize kolunuza ayağınıza sağlık.
Az bile cezalar
Doğru bence, ali koç haysiyetsiz şerefsizler diye hakaret de etti çünkü roportajda
Her zaman iyilik kazanır Galatasaray bu sene şampiyon olacak çünkü bizim aslanlar gibi yüreğimiz var Fenerbahçe gibi degiliz
İnşallah 🥰🤲
hadi inşallah
Teşekkürler 🤗🤗🤲
Cevap
1Cevap
sürekli ceza alıyorlar zaten
Çok alakasız ama birsey soracağım klüp genel müdürleri ne kadar maaş alıyor süperlig de?
100K alıyorlardır
Valla mi
evet
Bi arkadaşım var adını vermiyim kulübün de asgari ücret dedi de 😅😅😅
Bizim şirkette bile müdürler 100k alıyor o seni yemiş galiba :))
Peki bunların maaşı her ay düzenli mi ödeniyor kulüplerde öyle birsey var ya içerde biriktiği de oluyor diye biliyorum
Onu bilemeyiz artık kulüp durumuna göre
Vay be
Kulüp hangi ligte?
Superlig
Bu arada arkadaşım değil 😂 eski eşim diyim yıllarca asgari ücret alıyorum dedi
100k almıyorsa o işi bıraksın zaten :)
Sende inandın yani :)
Cidden inandım araç vs kulüp karşılıyordu zaten benim de durumum iyi onun parasına hiç ihtiyaç duymadığım icin sorgulamadım da
Öyleyse haklı olabilirsin ama dediğim gibi askeri almıyordur, nafaka ödememek için askeriden gösteriyorlar olabilir :))
Kendine versin nafakayı o çocuğumuz yoktu nafaka lazım değildi olsaydı da istemezdim şaşırdım ama 😂
ne kadar evli kaldınız?
7 yıl
7 yılda çocuk olmadı mı
Biz yapmadık istesek olurdu belki 😌 o nasıl soru 😂
ne bilim 7 yıllık olunca aklıma geldi :)
Küstük mü?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?