Spor fitness beslenme oruç verim alamıyorum zayıflayamıyorum nasıl zayıflarım?

1.5 aydır fitnesse gidiyorum 106.6 kilo ile başladım ilk ayda 101 kiloya düştüm ağırlık antrenmanı ve kardiyo yapmaya çalışıyordum günde 200 300gram basmati pirinç 600 gram hindi göğsü 5 haşlanmış yumurta ikisinin sarısı yok 75 gram yulaf salata bazen bide muz tüketiyorum bu yazdıklarım 2000 kalori ile 2500 arasında bunu kime sorsam şu an senin deli gibi kilo vermen gerekiyor diyorlar günde 200 gram protein 60 70 gram yağ 150 200 gram karbonhidrat alıyorum şeker yok ekmek yok kafein hapı protein tozu günde 2 ölçek içiyorum eea creatin lcarnitin kullanıyorum ama benim ilk ayımdan sonra kilo vermem durdu hatta şu an ramazandayız ramazandan öncede durmuştu 103.5 kiloya çıktım emeklerimin paramın boşuna gittiğini hissetmeye başladım kaslanıyorum eyvallah büyüyorum ama arkadaş zaten bende hayvan gibi cüsse var %30 yağ oranı var 1.78 boy 103.5 kiloyum kemiklerim de iri benim amacım zayıflamak kasta istiyorum evet kas kaybı olmasın hem büyüyim hemde zayıflıyım işin başında ayda 5 kg veririm 4 aya 20 kg miss gibi olan kaslarım dahada belirgin durur kaslarım dahada büyür diye düşündüm ama gidişat öyle gözükmüyor mezure ile ölçünce okey ama bu böyle gitmez işin özü kilo veremeyince günde 1 saat bazen daha fazla kardiyo yaptım 15 eğimde 4.5 hızda 4 5 gün haftada dahada kilo aldım şaka gibi ramazanda oruçtan dolayı akşam gidiyorum antrenmana günde max 2000 adım atıyorum uyumakla geçiyor 8 9 hatta bazen 10 saat uyuyorum sabaha kadar sabahlıyorum bu aralar kardiyoyuda kesmek zorunda kaldım vaktim olunca yapıyorum spor salonu kapanacağından dolayı vitaminleride alıyorum yani arkadaşlar her boku denedim ayıptır söylemesi 3 litre su içiyorum vitaminlerimi alıyorum insanlar kilo vermek için bu kilo boylarda 3200 kalori tüketiyor kafayı yicem bunlar delirdimi birisine soruyorum aga deli gibi yağ yakman lazım senin diyorlar bu diyetle oruç öncesi 5 6 ile 9 bin adım atıyordum 2000 e düştü bu aralar ben bu halde bile kilo veremiyorken 3000 kalorilik 3300 kalorilik zayıflamak için 200 kalori kısıtlanan diyetlerden yapsam ne olucak? Size soruyorum bana yardım edin ölçüler bazıları inceliyor kol büyüyor vesaire
Spor fitness beslenme oruç verim alamıyorum zayıflayamıyorum nasıl zayıflarım?