Spora başladım yüksek protein düşük karbonhidrat ve yağ alıyorum kilo verdim fakat artık yemek yiyemiyorum?

Arkadaşlar açıklamada tam belirtemedim önceden 3 ay spor geçmişim var şimdi ben arkadaşımın gazıyla ve en çok kendi isteğimle başladım 106.6 kg ile başladığım serüvende 1. Ayımda 4.9 kg verdim yani 5 bu güzel bir durum zaten zayıflayıp kas yapmak istiyorum ben günlük 100 150 arası karbonhidrat minimum 50 gr yağ alıyorum 80 i geçirmemeye özen gösteriyorum ve en az 180 200 gram protein alıyorum protein tozu bca eea bmf kafein hapı l carnitin balık yağı demir c vitamini multivitamin her şey tamam kullanıyorum amacım kilo verip kas yapmak sabahları şekersiz hurmalı bademli granola 75 gr 5 haşlanmış yumurta 2 tanesinin sarısını yemiyorum süt ve peynir yiyorum üstünden 7 saat geçiyor idmanada gidiyorum dönüşte yemem gereken 600 gram hindi ve 200 300 gram basmati pilav oluyor hep aynı şeyleri yememdenmidir nedir son 1 haftadır yiyemiyorum acıkmıyorum mesela saat akşam 9 gibi oturdum yiyemedim şu an. Saat gece 2:11 hindi pilavla bakışıyorum bunu yemezsem diyetim protein bozulacak ama zorlamakta istemiyorum ve yesem dahi 2000 kalori felan alıcam toplam bütün gün için konuşuyorum çalışırken 2500 kalori alıyordum hareket azaldığı için işi bıraktım o yüzden 2000 e düşürdüm fatsecret 3300 almalısın diyor ona göre kalori açığı bırakıp 2500 yapmıştım şimdi ise 2000 fakat hala yiyemiyorum spor gereği creatin içtiğim için en az 3 litre su içiyorum günlük kaloriyi dahada düşürsem olur mu evde bütün gün idman dışında yattığım için olabilirmi bu acıkma şeysi dün gece 5:50 gibi sabaha doğru uyumadım reflü tarzı oldum açlıktan acıktım çok geç olduğu için bişey yemedim uyku düzenim bozuldu ama 8 saat uyuyorum hep bana yardımcı olun lütfen ya fazla geliyor yemek tiksinmişte olabilirim ama aç olmam lazım arkadaş vücuda neler oluyor anlamıyorumki
Güncellemeler
1 yıl
İdmanlı günler kaç kalori alıyım
Güncellemeler
1 yıl
İdmanlı günlerde kaç kalori alıyım 2000 sıkıntı olur mu
Spora başladım yüksek protein düşük karbonhidrat ve yağ alıyorum kilo verdim fakat artık yemek yiyemiyorum?