Elbette, evde düzenli olarak yapacağınız etkili egzersizlerle karın kaslarınızı güçlendirebilir ve belirgin hale getirebilirsiniz. İşte evde karın kası yapmak için bazı öneriler:
Karın Egzersizleri Plank: Yüz üstü yere yatın, dirseklerinizi ve ayak parmaklarınızı yere koyarak vücudunuzu düz bir çizgi halinde tutun. 30 saniye ile başlayıp zamanla artırabilirsiniz. Crunch: Sırt üstü yere yatın, dizlerinizi bükün ve ellerinizi başınızın arkasında birleştirin. Karnınızı sıkın ve üst gövdenizi hafifçe yukarı kaldırın, ardından yavaşça indirin. Bicycle Crunch: Sırt üstü yere yatın, bacaklarınızı kaldırın ve pedal çevirir gibi hareket ettirin. Aynı anda dirseklerinizi karşı dizlerinize değdirin. Russian Twist: Oturur pozisyonda dizlerinizi bükün, ayaklarınızı yerden kaldırın ve ellerinizi birleştirerek sağa sola dönüş yapın. Leg Raise: Sırt üstü yere yatın, bacaklarınızı düz tutarak yukarı kaldırın ve yavaşça indirin. Mountain Climber: Şınav pozisyonuna geçin, bir bacağınızı göğsünüze çekin ve hızla değiştirin. Beslenme Protein: Kas yapımı için protein açısından zengin yiyecekler tüketin. Düşük Karbonhidrat: Rafine şeker ve işlenmiş karbonhidratlardan kaçının. Su Tüketimi: Yeterli miktarda su içmeyi unutmayın. Dengeli Beslenme: Sağlıklı yağlar, lifli gıdalar ve sebzelerle dengeli bir beslenme programı uygulayın. Yaşam Tarzı Düzenli Uyku: Günde 7-9 saat uyku alarak vücudunuzun toparlanmasını sağlayın. Stres Yönetimi: Stresi azaltmak için meditasyon veya rahatlama tekniklerini deneyin. Disiplinli ve düzenli bir şekilde bu önerileri uygulayarak evde karın kaslarınızı geliştirebilirsiniz.
Videolar prim kasmak için insanları çekiyorlar poposunu buyutenler evdemi yapıyor sanıyorsun keriz olma bu kadar benim sporda kızlar onlar ince belli yani onlar sporda yaptı onu senin evde ekipman olsa da olmasada yine olmaz belini filan sakatlarsın sıkıntı iyiliğin için diyorum yoksa banane.
Yapıcağın bişey var o'da ilk önce yürüyüş yapman yürüyüş yap, akşam sabah öğlen yani çalışmıyorsan tabi çalışırsan akşam yap kar kış dinleme yıldırım yağmur hariç tabi, belirlenen kiloya gel sonrasına bakarız.
Bölgesel zayıflama yapamazsın tüm vücut çalışman gerekiyor o yüzden kardiyo yaparak yağ yakımını hızlandırman gerekiyor ayrıca bunun yanında karın egzersizleride yapabilirsin sıkılaşması için deride sarkık bi görüntü vermemesi için hem daha estetik bi görüntü sağlar en önemliside diyetle birlikte bunu başarırsın beslenme olmazsa olmaz
Evet ama karin bölgesi ne kadar spor yapsanda cok zayıf biri değilsen böyle görünmüyor yemek yediğinde illaki şişme oluyor bu görüntünun devamliligi mümkün değil pek
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Anlık olur o ama ya sindirdikten sonra ve düzenli spor yaptıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum sence?
Tabii ki yapabilirsin! 💪 Diyetinle birlikte karın egzersizlerine yoğunlaşırsan hem belini inceltebilir hem de belirgin kaslar oluşturabilirsin. Ama unutma; karın kasları sadece egzersizle değil, doğru beslenmeyle ortaya çıkar. Diyetini dengeli bir şekilde sürdürmeye özen göstermelisin. Plank, crunch ve mountain climber gibi hareketler bu süreçte işine yarar! Disiplinli olursan istediğin görünüme ulaşman mümkün. 🏋️♀️ Hedefini göz önünde bulundur, motivasyonunu yüksek tut ve sabırlı ol! Spor yaparken kendini zihinsel olarak da yenilediğini fark edeceksin. Başarıların şimdiden göz kamaştırıyor! 🌟
Karın kası en zoru, her egzersiz de o yanmayı hissedip ertesi günü o ağrılara dayanacaksin. Haftanın iki günüde karın antrenmanım var, ne bacak ne üst vücut gram zoruma gitmez ama katın günlerini hiç sevmem. Bide biraz biseyler ye hemen bütün emeğin çöp oluyor. Ne biliyim, mesela anne evinde bir hafta yağın içine gömebiliyor.
Yemeklerimi kendim yapıyorum dikkat ederim ona ama ben hızlı bir sonuç almak istiyorum bel inceltme ve hafif kas için onun için haftadanın her günü yapmak istiyorum hatta bazen günde iki defa sence olur mu?
Kardiyo ile vücudunu ısıt, antrenmandan önce hem yağları yakarsın. Karın antrenmanlarının setini dusukten başla, her iki günde bir set sayılarını artır. Sabah aç karnına yaparsan daha etkili olur.
Destek protein alacakmısın toz şeklinde, mümkünse durumun varsa et yiyerek yap, kırmızı beyaz. Tozla yapılan kas nedense kayboluyor. Doğal olan zor gelişir ama kaybolmaz.
Yaparsın sen kim olduğunu bilmiyorum ama emin ol istersen yaparsın her gün içinden böyle benim vücudum güzelleşiyor istediğim şekle alıyor diye düşünmeyi sakın unutma düşünme gücüyle bile oluyor düşünme gücüyle kilo veren bile var