Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız turnuvuya galibiyetle başladı! A galibiyete rağmen montella'nın rezalet oyuncu değişikliklerine rağmen zorda olsa maçı kazandık. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız turnuvuya galibiyetle başladı! A galibiyete rağmen montella'nın rezalet oyuncu değişikliklerine rağmen zorda olsa maçı kazandık. Maçı nasıl buldunuz?

Saha da berbat bir oyun vardı.
Semih sırtı dönük oynayan az sayıda Türk forvet. Kanat oyunun de bertuğ pas oyunun da Semih. 👌
Böylelikle Hakan dos da daha rahat olur. İleride baskı olduğu için.
Dün iyi olanlar 35 den sonra gördüğüm kadarıyla Abdülkerim ve Samet ikilisiydi. Ama bence Abdülkerim sabit kalmalı. Yanı değişebilir.
Kerem zaten son 5 dk girdi sjdjfkfk
Diğer oyuncular vasattı.
Tebrik ederim güzel bir başlangıç oldu. Rezalet dediğin oyuncu değişiklikleri bence as kadrodur. Rakip kim olursa olsun avrupa kupası mücadelesine aynı mevkide 2 tane 19 yaşında futbolcuyla çıkılmamalıdır. Kenan müthiş bir yetenek ama henüz ilk 11 için yeterli değil. Özelliklede Yusuf Yazıcı ve Kerem varken. Barış yerine de santrafor mevkisine adapte bir oyuncu oynamalı. Tekli forvette kanattan uydurma santrafor iş yapamaz, nitekim çok etkisizde oldu.
Aslında rezalet derken oyuncu değişikliklerini çok yapmasından dolayı söyledim. Barış alper ikinci yarıda sağa geçince daha iyi oynadı. Arda güler sağ kanatta oynamaz, 10 numara oyuncusu. Orkun nasıl bu takımda oynuyor anlamış değilim. Hakan çalhanoğlu beni değiştir demese onuda oyundan almayacak. Orta sahada kaan çıktıktan sonra baya ezildik. Bence portekiz maçına iki 6 numara ismail salih ve önlerinde 10 numarada arda ile başlarım. Forvete ise ne olursa olsun cenk ile çıkarım. Artı savunmamız çok kötü.
Skor iyi ama oyun çok kötü
Gürcistan çok net 2-3 pozisyonu kaçırmasaydı belki de yenilmiştik. Banko oynaması gereken Kerem Aktürkoğlu neden sonradan girer anlamadım
Portekiz ve Çekya bizi yener, en iyi 3. lerden biri olarak gruptan çıkarız, sonra ilk maçta eleniriz
Böyle bir teknik direktör olduğu sürece garanti mağlubiyet beklediğim için seyretmedim. Bu başarının devam etmeyeceğini ve turnuvadan erken döneceğimizi maalesef çoğumuz biliyoruz😒
Cevap
63Cevap
Bireysel yetenekler ile kazandık, sahaya karakter koyan oyuncuları tebrik etmek gerek ancak Montella sınıfta kaldı.
Ben burada sizinle fikir ayrılığı yaşıyorum. Bence montella takımı iyi hazırlamıştı ve bence halihazırda milli takım oyuncularıyla en iyi iletişime sahip olabilecek hocadır. Benim görüşüm bu
@vysel_akts Montella futboldan falan anlamıyor! Bu orkun çöpüne 90 dakika tahammül etti, hakan'ı beni değiştir işareti yapmasa onuda oyunda tutacaktı. Artı bu ikinci yarının büyük bölümünü forvetsiz oynadı!
Hakan ve Orkun un kötü olduğu konusunda en baştan beri hemfikiriz fakat bence montella bir plan oluşturmuştu ve bu iki oyuncuyu oyundan almak belki de bu planı bozacakti sonuçta ilk 11 e göre plan yapıyor ve ilk 11 in içinden kim kötü oynayacak belli olmuyor. Bakın mesela Mert müldür ve Samet normalde kötü oyuncular olarak bilinir herkes tarafından ama şaşırtıcı bir şekilde bu ikisi dün çok iyi oynadı. Yani kimin iyi kimin kötü oynayacağı belli olmuyor bu sebeple de düzeni ve planı bozmak istememiştir diye düşünüyorum
Çok iyi olarak bilinen ferdi Kadıoğlu ise dün çok da fazla bir şey yapamadı gibi
@vysel_akts Ferdi bence iyidi. Çöp olan başta orkun, sonra hakan'dı. Arda 10 numarada oynamalı, barış sağda solda kenan veya forvette kenan oynarsa kerem aktürkoğlu ve forvette kenan veya cenk'ten biri oynamalı. Portekiz maçına orta sahada iki 6 olan ismail ve salih ile çıkmalı ve topu rakibe bırakacağımız için bu öndeki 4 oyuncuyla gol bulabiliriz
Evet doğru, montella ilk 11 e o şekilde başladı Gürcistan maçı için ama ilk 11 planlarında ve oyun planlarında düzeltme yapacaktır önümüzdeki diğer maçlarda
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.
Maçı güzel buldum
Gürcistan değilde başkası olaydı vay halimize Samete o kadar sövdük bizi kurtardı ama portekze özel hazırlanmak lazm oyuncuları iyi konumlamdrmalı portekiz bizi şaklaban eder yoksa umarım dediğim gibi olmaz
Şu hakanla Orkun Kökçü cidden nasıl o takımlarda oynuyor hayret ediyorum. Özellikle Hakan ne yapıyor ya, Orkun altı pasta 2 net pozisyonu yedi
Kesinlikle, bizim gördüğümüzü niye göremiyor bu teknikler hayret ediyorum. Hakansız Orkunsuz milli takım uçar
Sadece Müldür'ün golü beni çok şaşırttı. Arda'nın gölüde mükemmeldi. Güzel bir maçtı Gürcistan biraz zorlu bir rakip olsada kolay bir şekilde üstesinden geldiler. Gerçekten çok sevindim maçı kazanmalarına.
Gürcistan biraz zorlu rakip mi?😂😂😂😂😂 buna çok güldüm tarihlerinde ilk defa Avrupa Şampiyonası’na katılan ve oyuncular anlamında çok söz sahibi olmayan ülkeyken mi?
Zorluk çıkardılar kardeşim kaç tane serbest vuruş hakkımız oldu bir söylesene? Anladık en futbol tarihçisi sensin.
Bana göre zorlu bir rakiptir sana göre değildir bu beni ilgilendirmez.
Helal olsun ama skora aldanıp savunmamızın kötü oluşunu görmezden gelmeyelim. Çalışmak şart.
Kadro seçimini pek beğenmesem de sonuç güzeldi. Bir Galatasaraylı olarak gözlerim Mert Hakan ı aradı.
Defans rezildi montellanin oyuncu deysiklikleri akil almaz hata idi
Yendik ettik ama takım tatmin edici futbol oynamıyor maalesef. Birebirde rakibe çalım atamıyorlar sürekli topu kaybettiler, takım olarak yavaşız, kaleye az şut çekildi, defansta hatalar yapıldı. Gruptan çıkarsak (şüpheli) işimiz zor
Üç golde şansaydi kimse boş yapmasin organize olmuş çalışılmış hiç bir sey yok.
Harika bir maçtı. Son dakikalarda aşırı heyecanlandım
Kadro mühendisliği maalesef iyi olmamış. Takımda Cenk Tosun haricinde 9 numara yok.
Cenk Tosun un fizik gücü de turnuva için yetersiz.
Kenan tek forvet başlayıp Arda solda Barış da sağda başlayabilirdi.
Kale maalesef en yumuşak karnımız olacak.
Bu oyunla Portekiz i yenme şansımız yok gibi ama Çekleri yenebiliriz.
maçın yıldızı açık ara türk seyircisiydi. 90 dk hiç azalmadan tam destek verdiler. izlediğim kadarıyla euro 2024 açılışından beridir en yüksek desibelli maçtı
Real madrid in anasayfasında meşhur olan o Türk kızı benim evet.. asdf. ❤️🌹🇹🇷🤦🏻♀️ olsundu
Real madrid in arda güler paylaşımı altında.. asdf
hangisii
Aynen kanka
bir ben bulamadım
Buldunuzmu bari 😂
buldum yazdım da görmedin mi ahahahah
olsun
Öyle bir sahada kaleyi boş bırakan gürcistana teşekkürler
Defansa acil çözüm bulması lazım diğer iki rakip zorlo bir Portekiz diğeri çekya.
3 sıfır başlangıç iyi ama gerisin getirmek gerekiyor.
Maçlardan pek anlamam ama bu çocuk çok yetenekli yahu 🙄 Alex de Souza'dan sonra beğendiğim ikinci futbolcu diye bilirim..
Yine iyi idare ettik 🏆❣️
Valla tek kelime ile güzel maçtı maçın yıldızı Ardaaa vee Samettir net ikisi de güzel maç çıkardı gururlandık🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Oğlumla iddia ya girmiştik ben 2 1 türkiye kazanır dedim oğlum 3 1 türkiye kazanır dedi oğlum iddiayı kazandı iddia yı kaybettiğim için oğlumun terli kokan çıplak ayağına masaj yapmak zorunda kaldım
Abla oğlunun ayağına niye masaj yapiyon ya
Ben izlemedim de izleyenden duydum son dakka bi gol olmuş jdndjsnd bir gol sayılmamış falan filaaan sonuç iyi
Keyifli bir maç oldu. Samet yerine Merih, Kaan yerine de Salih ya da İsmail ile başlasa farka giderdik.
Samet 10 üzerinden 11 di bügün
Evet eleştirelebilir ama bügün değil
Yiğidi öldür hakkını yeme
Golü onun yüzünden yedik, 2 tane pozisyonda adamını kaçırdı pozisyon verdik. Neyse ki herifler beceriksizdi, atamadılar.
çok iyi başlangıç ama bu yavaş oyun yetmez. oyunu hızlandırmamız lazım. gürcistan çok kötü birtakım. bu sonuç sürpriz değildir yani
Tebrikler canım ülkem 🇹🇷🇹🇷👏🏻👏🏻🙌🏻 ayrıca parantez açmam gerekirse Mert Müldür’ün golü şiir gibiydi✨✨
Maçı izleyemedim ama tebrikler milli takımım❤️
Gelecek 15 yıl Arda Güler izlemek çok keyifli olacak ins
Adamın kolunu kim dekupe etmiş ya😂 daha doğrusu edememiş😂
Maç başlamadan önce 3-1 alırız demiştim ve çıktı 😊
İyiydik bence diğer maçlarda daha iyi olmak ümidiyle
Muhteşem derken? Turnuvanın en zayıf halkasına yenilmek üzereydik! Verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok! Rezalet bir milli takım seyrettik. Gelecek için umut vaadetmiyor
Gerçekten güzel bir maç oldu ama futbolda çok eksiklerimiz var çok yavaş kalıyoruz
Zor bela aldılar maçı. Gürcülerin yaptığı atakları yapamadı bile Türk takımı
Maç güzeldi milli takım da genel olarak iyiydi
Ardam gölü atmasa sıkıntılıydı biraz maç o golden sonra bile şaşırdı ne koydu ama ardaaa ❤️👏👏
Heyecanlı bir maçtı. Güzel goller vardı. Milli takımı tebrik ederim.
Bir maç kazandık sadece devamına görmek istiyoruz !!
Bravo Türkiye 🤗 Her şeyin daha iyisine layıksın
O kadar iyiydi ki resmen boş kaleye gol attık, kaleyi boş bıraktılar😹
Son dakikalarda ölüp ölüp dirilttiler açıkçası ben performanslarini begenmedim bu şekilde Portekizle oynarlarsa nal toplarlar ki son golde karşı kalecinin korner vuruşu için kaleyi boş bırakması sebebiyle oldu.
muhteşem başlangıç? biz hangi siz hangi maçı izlediniz amfkfkfl
Takımda uyum sorunu var maalesef
Efsane bir maçtı tebrik ediyorum milli takımımızı👏
Pozisyonları hep arda yaratıyor helal olsun valla kaptanlığı bu çocuğa verin kaptanlıgın hasını yapar bu yaşta
bence yetersiz hem rakip zayıftı hemde beceriksiz. attıgımız goller zaten uızaktan şuttu barış bekte olmalı bir tane forvetle başalanmalı. adamlar az iken hızlı kontraatağa bile çıkamıyoruz ama adamlar 2 saniyede geliyor
Ama o gölü nasıl güzel atti ya öyle Arda güler efsaneee
arda cok buyuk olcaksın aslanım gslıyım kocum bebnım
son dakikalarda öldük öldük dirildik.. Nerdeyse gol yiyorlardı
Çok iyidi🔥🔥 ilk gol mert harikaydi.
3. gol cok guzeldi dhdhhss
İzlemedim buz hokeyi maçı izledim
Harika ötesi, gurur duyuyorum
Güzel de çok kritik hatalar yapıldı
Arda Gülere helal olsun
Tüm gollerimizi çok güzel attık yalnız
Arda Güler mükemmeldi 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Tebrikler milli takım 🇹🇷
Arda'nın golü şiir gibiydi off
Arda'nın golü çok iyiydi
Hepsinin ayağına sağlık (arda yine estirmiş)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?