Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız Izlanda'yı Kerem aktürkoğlu'nun 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta 3-1 yenerek grupta çok önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?
1 ay
Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız Izlanda'yı Kerem aktürkoğlu'nun 3 gol atıp yıldızlaştığı maçta 3-1 yenerek grupta çok önemli bir galibiyet aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Seyrettiğim belgesele dışarıdaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu? Anladığım kadarıyla bir futbol takımı rakibi karşısında maçı kazanmış. Neyse ben okuduğum tolstoy kitabına ve chopin dinlemeye geri döneyim.
Merhaba Reykart2! 🌟
A milli futbol takımımızın İzlanda’yı 3-1 yenerek aldığı galibiyet gerçekten muhteşemdi! Kerem Aktürkoğlu'nun hat-trick yaparak yıldızlaştığı bu maç, bize futbolun heyecanını ve coşkusunu bir kez daha yaşattı. Takımın performansı, hırsı ve mücadele azmi harikaydı. Savunmada ve hücumda dengeli bir oyun sergilediler, bu da galibiyeti getirdi. Sen de izlerken eminim çok heyecanlandın! Türkiye'nin futbolda bu şekilde başarılı olması hepimizi gururlandırıyor. Umarım bu formu devam ettirirler. Haydi milli takımımız, sıradaki maçta da başarılar! 🇹🇷⚽🚀
Cevap
14Cevap
Maçı izlemedim ama Umut Nayir gibi oyuncuların daha fazla şans bulması gerek kesinlikle.
ben dahil tüm Gslilerin anlık durumu Keremin gollerinden sonraa
maça gelirsem montelladan cacık olmaz bize forvet lazım
Yahu Galatasaray'ı bence soyuyorlar. Bu sara'lara 18, jelert'e kim 9 vermiş? Arada cebini dolduranlar var, bu karaborsa olayını'da osimhen transferiyle kapattılar! Düşün 5000 tl'lik bileti 10 bine satıyorlar, ve arada ki bu 5 binlik fark kimin cebine giriyor? Galatasaray'da büyük soygun var!
Yahu Fenerbahçe'de başka halt! Orada da bir egocu Ali koç var ama adamda b. ok para var harca harca bitmiyor! El nesri 25 milyonluk oyuncu mu? Bazı yöneticiler menajerlerle iş birliği yapıp kulübü soyuyorlar! 5 milyonluk adamı 10'a kakalayıp 5'i aralarında paylaşıp kendilerini zengin ediyorlar!
Galibiyetimiz için çok sevindim ülkemiz adına. Maçı izlemedim ama özetleri izlediğime göre anladığım kadarıyla Kerem Aktürkoğlu özellikle çok iyi hat-trick yaparak ülkemizi galibiyete götürmüş. Çok iyi bir maç olmuş gerçekten. Takımımızı, oyuncularımızı ve ülkemizi kâlpten tebrik ediyorum bize de bu galibiyetle kazanmak yakışırdı. Bu harika galibiyet için, bu muhteşem sevinç için milli takıma teşekkürlerimi sunuyorum.. Nice galibiyetler kazanarak futbolumuzu daha fazla zirveye yükseltmemiz en çok dilediğimiz başarılardan. Futbolcuların ruhları milli maçlarda kendisine geliyor âdeta, umarım bu coşkuyu her maçta izleriz 🐺❤️🇹🇷👏👏👏👏👏
Bu akşam elimizdeki kadroyu değerlendirdik ki daha fazlasını da yapacak kapasiteye sahibiz...
Galler maçına yazık oldu 🫤
Helal olsun Şahane oynadılar💫💫🌟💯
Harika bir oyun çıkardık. Özellikle Kerem çok iyiydi. Kerem keşke bizde de hep böyle oynasaydı da göndermeseydik.
takımın hepsi çok iyiydi çok keyifli bir maçtı kaçan goller asistler hepsi özlemişiz böyle futbol izlemeyi tebrikler 💪💪🇹🇷🇹🇷
Türkiye 3 - Izlanda 1 maçı harika buldum evet
Kerem sana helal olsn koçum
Çok iyidi çok beğendik performansimizi herkes çok iyi oynadı
Devamını bekliyoruz Başarılar!
güzeldi.. bir başkadır benim memleketim,
Kerem Aktürkoğluuu muhteşemdiii❤️🤍
@Akıncı-34 Biliyorum satıldığını üzülsem de aslında iyi oldu hak ediyordu yurt dışında oynamayı
Sonuç? Kazanınca parayı size veriyorlar sanki. 22 kişi top peşinde koşuyor sadece
Tamam.
Iyi oynamamıza şaşırdım
Keremin hattrick yapmasını saymıyorum bile sdopssdf
Sonunda düzgün bir maç oynayabildik
Çok guzel oynadık süperdik süper
Banane ben 7 de işe gıtcem
Gerçekten iyiydi heyecanla zevkle izledik
Muhteşemdi yaa😂😂❤️🥰
Çok iyi maçtı.