Evet arkadaşlar Montella'nın yine yanlışlarına rağmen bugün Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kaldık. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Montella'nın yine yanlışlarına rağmen bugün Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kaldık. Maçı nasıl buldunuz?

Oyun olarak ekstrem bir futbol göremiyorum 3 maçtır, hakeme gelecek olursak patır patır kartları cömertçe salladı ortaya ofkmeofme Avusturya çıkabilecek en iyi ülke bu arada Türkiye için
İsim olarak, kağıt üstünde baktığımızda çıkabilecek en iyi ülke demek istedim. Yoksa bizim bu oyunla onlara karşı şansımız yok :)
Cevap
8Cevap
Şansa kazandığımız bir maç daha. Avusturya maçı sert geçecek.
Hakan ile samet cezalı. O maça abdülkerim ve merih çıkar ama abdülkerim bu turnuvada kötü. Orta sahaya iki 6 numarayla başlamalı. Ismail - kaan veya salih'ten iki tanesi olmalı ve önlerinde 10 numarada kesinlikle arda olmalı. Sağ kanata barış sola kenan ve forvete cenk ile çıkarsak maç ortada olur. Ama eğer cezalı hakan'ın yerine orkun'u, arda'yı da sağ kanada çekip öne barış'ı koyarsa ilk yarıda avusturya işi bitirir!
maçı harika buldum.
Her turnuvada Çeklere vurması da baya iyi oluyor.. Hem Çeklerin yaramaz çocuklarına hem de hakem bozuntusuna gelsin bu galibiyet..
Cok dağınık oynuyoruz. Ligdeki çekişmeler buraya etki ediyor pas vermeme vs. Sonucta ust turdayız bir maç belki iki maç daha izleriz
Hakemn kart çıkartmasından maça odaklanamadık , maç bitmiş hâlâ kart dağıtıyor sjsj bi an kendine de kart çıkartacak sandım snsj
Yendik mi yendik ama rakip Avusturya daha 2 3 ay önce 6 yemiştik eleneceğiz zaten
Beşiktaş düşmanlıgını bıraksınlar semih ve cenk bu ülkenin santraforudur semih avrupada bir deve transfer olursa utanırsınız
Çekya'yı oynatmadık, biz de oynayamadık ama skoru kaptık
Bu maç ile alakalı diyebileceğim şey şudur : Cenk TOSUN, Montella'yı kurtardı.
Çünkü Cenk şu anda takımın tek merkez santrforu. Adamı takıma aldıysa eğer 11'de oynatacaksın. Skor 1-1 bize hızlı forvet lazım. Fakat Cenk'i koyuyor. Aslında Cenk girmemesi gereken adamdı. Golü atarak Montella'yı kurtardı. Maç kaybedilse Montella'nın ipini çekecek adam olacaktı.
Ay şu son golden önce full dua ettim geri çevirmedi güzel rabbim
çok faulluydu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?