Evet arkadaşlar Beşiktaş Istanbulspor ile 86'da yediği golle 2-2 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı! Beşiktaş'ın golleri nkoudou ve weghorst'tan geldi... Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş Istanbulspor ile 86'da yediği golle 2-2 berabere kalarak kritik bir puan kaybı yaşadı! Beşiktaş'ın golleri nkoudou ve weghorst'tan geldi... Maçı nasıl buldunuz?

Ligde Kalesine en az isabetli şut gelen takım Beşiktaş ama en az gol yiyen takım değil. Ersin ve Emre bu sene çok kötü. Toplam 15 isabetli sutun 10 u gol oluyorsa bu takım Real Madrid dahi olsa çok puan kaybeder.

İstanbulsporun ilk gölünden önce Rosierden topu kapan oyuncu elle oynadı. Pozisyon tekrar gösterildi ama Vardaki zat hakemi çağırmadı ve maçın sonucuna direk etki etti. Fakat bu maçı Beşiktaş in rahat kazanması gerekirdi. Mert, Ghezzal ve Delle Allı derhal takıma monte edilmeli.
Maçı izlemedim ama İstanbulspor gibi bir takımı yenemiyorsa bu takım şampiyonlar liginde bir halt yiyemez. Geçen Sporting Lizbon ile Beşiktaş maç yapsa hangisi kazanır diye sormuştum ve Beşiktaş diyenler de çıkmıştı. Ulan Lizbon şampiyonlar liginde geçen senenin avrupa şampiyonunu ve ingiliz takımı Tottenham'ı yenip grupta 2'de 2 yaptı. Beşiktaş daha ligin köy takımlarından İstanbulspor'a 1 puan kazandırıyor o kim Allah aşkına.
ersin destanoğlu utku yuvakuran emre bilgin federasyon bu üçünü aynı anda kalede olmasına izin bile verse bir büyük takım bunlar ile oynamaz şampiyonda olamaz hemde üç senedir mert sakat mı bilmiyorum sakat değil ise niye oynamıyor oynatmayacaklar ise onu da göndersinler o zaman bir kaleci alsınlar sonra gerisine bakılır takım da bjk taraftarı da değilim
Cevap
9Cevap
Beşiktaş ilerde ne kadar iyi olursa olsun defansı çok kötü.
Bu defansla bir şey olmaz.
2 hafta öncesine kadar öve öve bitiremedikleri beşiktaş da fos çıktı. Neyse en azından her takım böyle puan kaybetsin ki lig çekişmeli geçsin
Beşiktaşlı olarak İstanbulsporun attığı son golü tebrik ederimm, mükemmel bir goldü.
Nerde çer çöp oyuncu var bize karşı Messiye dönüşüyor
Gel de gülme 🤭 İstanbul’da 2 puan bırakmayı başardı Bejekem puhahahahahh
şampiyon belli GALATASARAY 🦁
BJK sahada gezsin dursun yazık harcanan transfer paralarına
Gs şampiyon olacak birdaha mi diyelim koc
BJK BALONU söndü darısı Cimbom balonunun başına
Heyecanlı
galatasaraya yaradı bu sonuç
Ali Sami Yen ölümsüz kurucumuz 🤩🤩
@Okan_Akarsu1992 aynen…
🦁🦁🦁🦁
Beşiktaşşkım