Evet arkadaşlar Beşiktaş - Konyaspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Beşiktaş - Konyaspor'u 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Tahmin ettiğim gibi oldu iki yarağı çok kontrollüydü fazla kontrollüydü hatta
sonra da saten ek fırsatta golü geleceğini düşünüyorduk kontrolle beraber iyi bir sıfır olduktan sonra maç daha rahatladı…
en büyük avantajı öne geçtiği zaman kontrollü oynadığı için karşı tarafın paniklemesiyle golleri bulması…
musratı çok iyi oynadığını düşünüyorum yani lider olacak gibi duruyor sahadi
Muçi çok şut çekiyor bu iyi bir şey ama arada bazen yüzde pozisyonlarda pas verilmesi de gerekir
semih herzaman ki gibi çok iyi…
Fernandeste eski iyi performansına döndü
Yok be pekte guzel oynadigimiz sayilmaz, oyle kolay basit iki golle kazandik o da biraz konyasporun hatasi uzerine oldu. Gelisecek ama afrika kupasindan donenler, sakatliktan donen, kadro disi kalan vs bi alissalar belki bir seyler duzelecek guzellesecek ama tabi bir iki haftada olacak is degil bi beraber cikip oynamalari lazim neler eksik neler eklememiz lazim diye bi analiz etmek lazim her mac sonrasinda ona gore calisip bir sonraki maclara cikmak lazim. Bugun takimi nasil desem cok agir hantal fazla hareket etmeyen hizli olmayan bir oyun gordum. Mac sonrasi saat 23de bilbao girona macini actim adamlar at gibi zip zip zip bi oraya bi buraya surekli mac bi orada bi burada ileri geri hani sanki adamlarin bi acelesi var bir yere yetiseceklermiscesine oynuyor bi hiz bi surat var maci izlettiriyor heyecani da arttiriyor ve zevk veriyor, bizde o yoktu cok yavastik ama iste bunlari artik yavas yavas ilerletmemiz lazim bence bir cok oyuncunun takima geri donmesi olsun transferler olsun vs duzelecek zamanla inshallah...
Seneye talisca artı 5 kaliteli transferle şampiyonluk yarışında olur.
Bence sadece kazandık. "İyi futbolla" kısmı fazla olmuş. İlk isabetli şut 20. dakikada geliyorsa, orada bir sıkıntı vardır. Takımatak yapmıyor. Santos iyi bir hoca olabilir ama asla Beşiktaş'a uygun bir hoca değil. Beşiktaş savunma futbolu oynamaz, hücum eder.
Bjk yi normalde sever saygı duyardım bir Galatasaraylı olarak. Ama Fener'e yalakalık yaptıklarından bu yana soğudum onlardan. Onları da ezip geçerek şampiyon olacağımıza inanıyorum 😂😂
Küçümsemiyorum zaten de ama bu sefer onları evinde yeneceğimize inanıyorum.
Al musrati, muçi takıma hava getirmiş, aboubakar affedildi, semih müthiş oynuyor, raschica form tutmaya başladı cenk tosun gedson vesaire savunma dışında fena kadrosu yok! Galatasaray zorlanır ve son 5 yıldır puan dahi alamıyor ordan, fenerbahçe maçına kadar ise Beşiktaş'ın oyunu tam oturur dolayısıyla ikiside puan kaybeder diye düşünüyorum!
Ben her şeyin Okan buruk a bağlı olduğunu düşünüyorum. Eğer geçen sene 3-1 yenildigimiz maçta Galatasaray hiç hücum yapamadığı halde bunu yine ml gibi izlerse 75. dakikalara kadar tabiki yine yeniliriz. Ama doğru yerde doğru zamanda doğru hamleleri yaparsa bjk nin şansının olduğunu zannetmem. Bizim takım Bayern den üstün oynadı bitiricilik kötü olduğu için kaybetti Bayern e Man u yu da ezip geçmiş bir kadrosu var Galatasaray ın. Bjk yi mi yenemicek? Üstelik sol beksiz şampiyonlar Ligi'nde başardı bunları. Sol bek de geldi artık derrick köhn uzun yıllar sonra Galatasaray ın bulduğu iyi bir solbek. Aurier in de sacha boey i aratmayacağına eminim diyebilirim. Yani demek istediğim teknik olarak Galatasaray bjk den ciddi anlamda bir kadro farkıyla güçlü, eğer Okan buruk saçmalarsa yeniliriz anca. Yoksa teknik olarak Galatasaray ın bjk ye fark bile atması gerekir..
Okan buruk bence geçen sene bilerek Galatasaray ın bjk ye yenilmesini seyretti 70 li dakkalara kadar. Neden mi böyle düşünüyorum? Çünkü biz taraftarların bile rahatlıkla gördüğü şeyi Okan hoca mı göremeyecek? Bunun altında bir bit yeniği olabilir bence
Kendi teknik direktörünün bile para almış olabileceğinden şüpheleneceksin bu devirde 😂😅
Umarım bi 4-0 çakarız Beşiktaş'a şok bir sonuç olur da 4-0 yeneriz inşallah 😄😄 İçimden öyle bi his var
Bu hayatta her şey olabilir😄😄 Kimse Brezilya nın Almanya dan 7-1 yiyeceğini hayal dahi edemezdi..
Cevap
16Cevap
Klasik Beşiktaş. Bir yener dort yeniliriz. Koskoca jimnastik kulübünün geldiği yere bak. Ortada Beşiktaş var ama Beşiktaş ruhu yok. Yeni oyuncularla yola devam.
Kümede kalması mucize bir takıma bile bu kadar işte, Başımız eğik geziyoruz kartalım, Doktor boyun fıtığın var, başını öne eğme diyor 😭
Ama Bilmiyor Beşiktaşa gönül verdiğimi
İlk yarı berbattık. Bu futbolla seneye şampiyonluk yarışında olamayız.
Bjk gs maçı yüzde 70 berabere bitecek yüzde otuz gs alacak Ama sampiyon gs olacak benim her dediğim tutar izle ve gör 😅
Maçın iknci yarışı Beşiktaş iyi oynadı. Muci ve AlMusrati güzel oynadı. Semih değerine değer katıyor.
Genellikle güçlü rakibi yendikten sonra abuk sabuk bir takıma yeniliyor. Dur bakalım sıradaki maç ne olacak!
İyi futbol mu? 35 yıllık Beşiktaşlıyım ya sen iyi futbol izlemedin ya da başka maçı izledin !
Galatasarayla karşılaşana kadar herkesin bir sevinci vardır..
Siyahla beyaz gibi ilk yarı ölü bi Beşiktaş ikinci yarı şl kıvamında bir maç değişik
Kazanması gereken kazanmış güzel buldum
Zirve Puan farkını 26 ya düşürdü😂
Çok şükür normale dönüyor
İyi futbol mu? Nerde iyi futbol.
Ya bişey oynamadı. ilk yarı konya tek kale oynadı
İzlemeyi buraktım.
besiktas bu gidisle nisanda sampiyon diyebiliriz
Güzel oldu
Yaşasın konyaspor
İzlemedim
İyiye gidiyor bjk
İyiydi