Evet arkadaşlar beşiktaş ligin vasat takımlarından kaşımpaşa'ya 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda yara aldı! Özellikle aboubakar ve ghezzal'ın yokluğunda beşiktaş larin dışında net pozisyonu bile giremedi. Bu yenilgi beşiktaş'a avantaj kaybettirdi ama hala yarışın bir numaralı adayıdır... Kaşımpaşa'nın golü 19'da aytaç kara'dan geldi. Bu arada 55'te thelin'in penaltı vuruşunu ersin mükemmel çıkardı... Maçı nasıl buldunuz?
Kaşımpaşa 1 Beşiktaş 0... Kartal şampiyonluk yolunda yara aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Maç öncesi tff ve mhk skandal bir kararla psikolojik olarak Beşiktaş ı bitirdi. Tarihte ilk kez bir hakem 2 hafta üst üste aynı takımın maçına verildi. Hem de Sergen Yalçın bu hakemi istemiyoruz dedikten hemen sonra inat yapar gibi. Bir tarafta Fatih Terim istemedi diye 2 yıl maçlarına verilmeyen Fırat Aydınus, diğer tarafta Sergen hoca istemedi diye ertesi hafta maça verilen Halil Umut Meler! Amaç ne, İş mi bu? Ikinci yarının hemen başında sarısı olan Aytaçın Necip e yaptığı sert müdahaleye kart bile veremedi. Verse son 30 dakika 10 kişi Kasımpaşa büyük ihtimalle kazanamazdı. Kasımpaşa hocası bile o pozisyondan sonra atılmasın diye Aytaç oyundan çıkardı.
Ayrıca maç başında iki dirseğe kart vermeyerek rengini belli etmişti. Hakem dışında bir diğer problem ise 6 oyuncunun eksik olmasıydı. Özelikle Aboubakar, Ghezzal ve Mensah bu maça direk etki edebilecek isimlerdi. Larin'ın iki net pozisyonu harcaması ise büyük şanssızlık oldu. Beşiktaş kazansa lig kopar diye korkanlar bu maçtan sonra derin nefes alsa da sezon sonu Beşiktaş 'ın şampiyon oldugunu görecek.
1
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Atiba & Luckassen pozisyonu:
🗣 Tümer Metin: "Atiba, havadayken müdahale var. %51 penaltı." 🗣 Ali Gültiken: "Penaltı." 🗣 Ayhan Akman: "Ben penaltı çalmam. Atiba düşse VAR devreye girerdi."
Dün beşiktaş'ın yenilmesi özellikle aboubakar ve ghezzal'ın olmayışındandır ve kesinlikle yol kazasıdır her maç böyle olmaz! Hakeme gelince halil umut meler'in iki maç üst üste aynı takımın maçına verilmesi skandaldır... Ama beşiktaş'ın her şeye rağmen 2 maç daha kredisi var yani kaybedilen sadece bir avantaj!
Fenerbahceden ikili averajda üstün. Rakipleri her maçını kazansa bile ki kazanamazlar, Beşiktaş 1 beraberlik 1 mağlubiyet hakkı var. Avantaj hala Beşiktaş ta
Ben daha çok gol beklerdim ama hem sonuç ters köşe oldu hem de tek golle bitmiş oldu. En azından karşılaşma daha çok gollü geçebilirdi. Her neyse demek ki beterin beteri varmış, cimbom 3 yer beşiktaş 1 yer ama biz yani San Marino 5 yeriz. Kimse gol yemekte bizim kadar iyi olamaz. #ForzaSanMarino#YenilirArmada 🇸🇲🇸🇲🇸🇲
Çok teşekkür ederim temennimiz daha çok gol yiyip elemelerin en iyi sonuncusu olabilmek ve bu konuda ezeli rakibiz cebelitarık biraz önde onlar 14 biz 10 gol yemişiz toparlanmamız lazım üstelik 2-0 kaybettiğimiz arnavutluk maçı kabul edilemez Türkiye bile 3 yemiş biz nasil 2 yeriz? 🤨 Grubumuzdaki en iyi maçımız ingiltere karşısında oldum tam 5 gol yedik, rövanşta daha fazlasını yemeyi umuyoruz. 😀
Ne batması? Bizim tek bir amacımız var, yenilmek. Dünyanın en iyi yenilen takımıyız biz. Batmak veya ortadan kalkma gibi bir niyetimiz yoktur. Ne yani meydanı Cebelitarık, Faroe Adaları, ve Letonya'ya mı bırakalım. Olmaz öyle şey. Ahh ahh şimdi moğolistan gibi olmak vardı dile kolay tam 14 gol yemişler Japonya'dan, aynı kıtada değiliz ki karşı karşıya gelelim bizde japonyadan gol yiyelim valla skoru gördükte ekrana ekmek banıyoruz.
Şenol Can a yazar bu mac cok iyi calışmışlar özellikle defans da bayıldım harika bir kurgu değişikliklerinde gec kaldı Sergen de kayıp olarak ona yazar necip e bu kadar katlanmasından dolayı Hakemlik bir şey de olmadı welinghton kırmızı ile atılabilirdi aynı şekilde aytaç da bence güzel maç oldu.
Aboubakar sakat Cenk virüslü önemli zamanda böyle aksilikler yaşadı Beşiktaş. O değil de dün de biz puan kaybetmiştik bunların yenilgisi iyi oldu bizim için.
@ReyaL1 Tamamda burada kopya çeken kim o nu anlamadım? :D Ben 2007 yılından beri bu ismi mail adresimde bile kullanıyorum :D Mesela sana bir örnek vereceğim iki tane isim düşün birisi yasin diğeri yalçın çok benzemelerine rağmen aynı diyebilirmisin? Kesinlikle hayır bunuda öyle düşün :D
@ReyaL1 Eeeeehhhh burası spor sayfası olduğu için kurtlar sofrasına hoş geldin :D Özellikle futbol ile ilgili yorum yapan arkadaşların çoğu böyledir :D
Yav ne yarası alabilir ki, mallık yapan takımım Galatasaray ve aptal fener böyle devam ederse 20 puan da kaybetse şampiyon olur. 2 haftada 4 puan kaybettiler, biz ise yenildik ikisinde de delirecem.
@lightofgod92 Fenerbahçe emre belezoğlu ile çok puan kaybeder, adamın daha hocalık tecrübesi yok! Bu maçın kaybedilmesi özellikle aboubakar ve ghezzal'ın olmayışındandır... Beşiktaş bu oyuncuların dönmesiyle tekrar çıkışa geçer!
Diğer arkadaş panik olduğu için söylüyorum zaten... Yani şu galatasaray'a bakıyorum 2 pas yapamıyor, fenerbahçe'nin ise emre belezoğlu gibi daha hocalık tecrübesi olmayan bir adamla şampiyon olabileceğini düşünmüyorum!
Pardon şimdi gördüm :D Beşiktaş şampiyonluk yarışında yara aldı ancak hala avantajı var! Aboubakar ve ghezzal olmayınca beşiktaş'ın ön tarafı sıradan bir anadolu takımı görüntüsü veriyor, ama bu oyuncuların dönmesiyle tekrar çıkışa geçerler...
Beşiktaş uzun bir aradan sonra yenildi... ama mesela galatasaray şu sıralar her hafta fenerbahçe ise iki hafta bir kayıp yaşıyor! Kaldı ki emre belezoğlu'nun hiç bir hocalık tecrübesi yok bence fenerbahçe süpriz kayıplar yaşayacak bu yüzden...
@tr_fringe Yahu tamam bu yolun sonu şampiyonluktur lafını sezon başından beri sen söylüyorsun :D Bende altıncı haftadan beri favori beşiktaş diyordum senin benimle alay etmene rağmen çünkü sen beşiktaş'ın bu sezon şampiyon olmasına ihtimal bile vermiyordun ve yarışın fenerbahçe ile galatasaray arasında geçeceğini düşünüyordun! :D
hiç bir maç hiç bir takım için şöyle kolay böyle zor denemez çünkü bu sezon üstü geçtim dipte 4 takım gidecek ve bu 4 lü adaya nerden baksan 7-8 takım var. Bu takımlar durumu şekillendirecek ve tabi gs bjk maçı
Melis'i de çok beğeniyorum kızın fiziği taş taş :D Onunda ağzınu yerum :D En sevmediğim kız egocu ayşe! Bu kız sana bulaşık yıkattırmadan seni yatağa almaz :D