Evet arkadaşlar Milli futbol takımımız Galler ile golsüz berabere kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Milli futbol takımımız Galler ile golsüz berabere kaldı. Maçı nasıl buldunuz?

Çok kaçırdık, ilk yarıda penaltımız da verilmedi, kaçırdığımız penaltıyı da niye Kerem kullandı anlamış değilim 🤦♂️
Galatasaray'lıyım ama ben bile dedim yani Kerem kullanmasın diye, en son hangi resmi maçta penaltı kullandığını hatırlamıyorum bile. orada santrafor oyuncun var (Enes Ünal), kullandırsana işte ona. Hoca niye Kerem'i istedi anlamış değilim. Sonuç olarak yazık oldu...
Kerem'e hakaret etme hakkınız yok kuyruk acısı olan bazı takım taraftarları. Düzgünce eleştirin. İzlanda'ya hat-trick yaptığında övmeyi ya da Benfica da yaptığı şeyleri duyunca tebrik edip hemen bir penaltı kacınca hakaretler.. Yok güzel oynayınca fenerin çocuğu yok Beşiktaş'a gel bilmem ne kötü oynayınca (ki kötü de oynamadı) gs lobisi (şuanda galatasarayda oynamıyor :D) Milli takımda bile takım ayırmak ne diyeyim yani... Eleştirebilirsiniz ama hakarete kimse için hakkınız yok.
Neyse onca pozisyon kactı ama en azından berabere bitti gol yemedik. Keşke daha iyileri olsaydı. Barış ilk 11de baslamamalı. Semih'e bir şans verilmeliydi en azından son dakikalar. Arda ve Kerem ortaydı. Yunus iyiydi Orkun oynayamadı.
milli takim bu sistemle lig yukselse bile averaj takimi olmaya mi yukselcek. montella acil kovulmali. bu adam barisi ileride oynatmak istemesi beni kanser ediyor. her mac 1 kisi eksik oynuyor takim. forvet almak istemiyorsa barisi israrla orada oynatmayip defansa falan koy bari adam kossiun defans tutsun. ne gol atar ne asist yapar ne isabetli orta ceker. boyle onde oyuncu mu olur ak. super ligin 10 20 milyonluk kluplerine gol atmaya brnzemez.
Maç heyecanlı geçti ama her iki takım da sert savunmalarıyla dikkat çekti ⚽️ Türkiye'nin genel performansı iyiydi, ancak gol yollarında etkili olamadık. Bazen saha içi dengeler maçı skor tabelasında yansıtmasa da mücadelemiz önemliydi. Milli takımımızın yetenekli oyuncularının etkisini göstermesi için biraz daha zamana ihtiyacı var gibi gözüküyor. Son maça çıkarken herkesin sabırlı olması ve takıma destek vermesi kritik. Umarım bir sonraki maçta gollerimizi görürüz ve liderliği alırız! 🇹🇷 Her zaman olduğu gibi takımımıza güveniyoruz, son maçta daha iyi bir performans bekliyoruz!🦁
Cevap
6Cevap
Maçı sıkıcı buldum
Ayaksız kerem balonu o nasıl bir topa vuruştu söve söve bir hal oldum balon olduğunu Portekizliler de görecek...
Yahu penaltı kaçabilir bence bu kadar ağır eleştirmemek lazım. Bugün öndeki oyuncular yunus hariç vasat oynadı. Ne arda, ne orkun ne barış ne de kerem iyi oynamadı. Penaltı konusuna gelince birinci penaltıcımız hakan o olmadığı zaman kim vuruyor bilmiyoruz bile. Keşke enes ünal vursaydı diyecem ama enes'in de kulüp takımında bile hiç penaltı kullandığını görmedim.
Valla kimse kusura bakmasın penaltı atsa maç bitecekdi valla arda oyunda kalsa o bile atardı zaten keremin vücut dilinden kaçacagı belliydi
Sinir bozucu buldum penaltı neydi yaa nasıl kaçar 😡😡
B*ka gibi
Arda burun topa vuruyor
Kerem Sabri gibi
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Milli takımımıza galibiyet çok yakışırdı, olsun önümüzdeki maçlara bakacağız. 🇹🇷
Penaltıyı kaçırmasaydık iyiydi yaa garantilicektik
büyü yapilmis gibiydik bu kadar atak sonuç hüsran of
of aynen ya hakan in atmasini cok istiyordum atardi da cok zekice oynuyo
Güzel maç olmadı bence
Durağan bir macti
Penaltı cımız Kim ? 3 Puan ın sorumlu olmalı !
Korkarak oynadık
İzlemedim
İyi maç olmadı
Kerem tam bir mal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?