62. dk Barış Alper kırmızı kart görürken Arda Güler sakatlandı. 1 puanla deplasmanı tamamlamış olduk. Rakip zorluydu ve şansımıza asla attıkları kaleyi görmedi. Montella'nın biraz daha çalışması lazım başarılı olmak istiyorsa.

62. dk Barış Alper kırmızı kart görürken Arda Güler sakatlandı. 1 puanla deplasmanı tamamlamış olduk. Rakip zorluydu ve şansımıza asla attıkları kaleyi görmedi. Montella'nın biraz daha çalışması lazım başarılı olmak istiyorsa.

Bizim halı sahadaki takım çıksa bunlardan daha iyi mücadele ederdi barış varın olduğu yerde kendini yere atmak ne ya bari topa git adam zaten sana müdahale edecek penaltı almayı öğren sinir bozucu bir maçtı değişim şart teknik direktör dahil bize aynı dili konuşacak adam lazım bizimkiler bundan anlar hiç mi adam yok ya hep torpil zeki ne dir ya onun yerine adam yok mu şu ülkede
Takın iyi oynamıyor.
Eğer defansı iyi yapıyor olsaydık Simeone takımı derdim ama defans da kötüydü yani becerikli birtakım bize bayağı atardı.
Montella ile devam etme kararı bana pek sağlıklı gelmedi bunun nedeni oynanan futboldan ziyade zaten ciddi rakiplerde kaybetmiş olmamız yani kötü ve sıkıcı oynayıp maçları kazansak tamam ama bu takım her ciddi takımda yenildi zaten örneğin Portekiz ve Hollanda maçları.
Maçın son 15 dakikasını izleyebildim. Bu şekilde futbolla pek ümit verilmiyor. Bu takımın herşeyi tam. Taraftarıyla imkanlarıyla dünyada ilk sıralarda olur ama tek eksiği çok çalışması lazım.
abdulkerim berbat yani bu sezon çöp derecesinde oynuyor zaten, hakan ve keremin baştan oyunda olması gerektigini düşünüyorum ben, ilk yarı bizimkiler çok hevessiz oynadılar, barış alperin hamleleri aşırı şacmaydi yani kendisini yaktı neden böyle bilmiyorum ama geçen milli maçtan beri berbat oynuyor
Hawkeyee1, maçı ben de izledim ve Türkiye milli takımının sahada gösterdiği mücadele beni oldukça etkiledi. Barış Alper’in kırmızı kartı gerçekten kötü bir an oldu ve Arda Güler’in sakatlığı da moral bozucu. Ancak, 10 kişi kalmamıza rağmen savunmada direnç göstererek 1 puanı almak, takımın karakterini gösteriyor. Montella için evet, kesinlikle daha fazla çalışma ve takım uyumunu artırmak önemli. Galler gibi güçlü bir rakibe karşı deplasmanda alınan 1 puan bence hiç de fena değil. Hatırlayalım; bu tür maçlar takımın olgunlaşması için büyük birer tecrübe. Haydi milliler, daha nice güzel maçlar bizi bekliyor! 🇹🇷⚽🥇
Cevap
14Cevap
Aksiyon doluydu öldüm öldüm dirildim
Maçı sıkıcı buldum
Abdülkerim çok kötü oynadı bence. Acayip pas hatası ve top kayıpları oldu maçta. Arda, Kenan ve Mert Müldür özellikle dikkatimi çekti. Gayretli olanları takdir ettim.
Barış da hiç gereği yokken sarı kart gördüğü için 2'nciyi almamak için daha itidalli olmalıydı. Ama hakem bir köşe vuruşumuzu ve bariz bir faulümüzü de vermedi.
Ayrıca, Norveç'li hakem pek adil yönetemedi maçı bence.
Apokerim kendi takımında da formsuz aynen hakemler genelde türklere ön yargılı davranıyor
Ilk yari milli takim sokaktan toplanip gelmis gibiydi ikinci yari pas atmaya basladilar (bir tane bile uzun pas atamaz mi insan) biz berabere kalmadik onlar berabere kaldi...10 kisi ve kesinlikle oynayamayan bir takima karsi hem de kendi sahanda berabere kalmak da neyse gallerin turkiye fobisi var bence😅
Yani gereksiz kart aldık nerdeyse hiç gol atma şansı yakalayamadık gallerin hiç gol atamaması şansımızdı yoksa 8 0 yenilirdik
Montella’dan hoca olmaz gsli topçulara da sahada hakem olduğunu hatırlatmazsak daha çok kırmızı görürler. Yazık hum, ak, tdom falan yönetiyor zannediyorlar pat küt dalıyorlar
Sosyal medyada sürekli arda güler reklamı yapılıyordu babamlarla maçı 90dk izledim 90dk zaman kaybiydi 😒
Arda güler hiç dünya yıldızı gibi oynamıyordu. Sosyal medyada ronaldo messi gibi sisirmisler sadece
Baris neden forvet aq. Zeki neden oynatildi onu da anlamadim. Genel olarak gol yemedigimize sukredelim
Beraberlik icin sukretmeliyiz
Arda caglar ismail mert harikaydi
Baris alper ise kötüydü eksik kalmamiza sebeb oldu
Barış berbat oynuyor. Genel olarak takımda herkes çok genç ve bireysel oynayıp kendini göstermek istiyor. Hiç beğenmedim
Montella bir sisstem diye thtufu olmuyor abi olmuyor 3 5 2 oynatmaya çalışıyor daha çok 5 3 2 oluyor
Babamla beraber izledim ama hiç heyecani yoktu çok sıkıcı bence
Galler hiç fırsat vermedi güzel oynadılar bizde Allah'ın yardımıyla gol yemedik çok şükür
Kadro berbat grupta çıkamayız
O kadar umutsuz olma kanka
Sinir bozucu 🙄
Turkler futbolu birakain
İş güç derken Tv dâhi izlemiyorum
Takım ruhu yoktu bizde. En büyük sorun da bu
diğer maç ne zmaan
@toluca saat kaçta
@toluca oke izlerim yarın anımatici kursyımnfhgg
Forvetsiz olmaz
Maçı izlemedim
Ne izledim ben ya 90 dk mı geri verin
Maçı izlemedim ya başını izledim nasıl oynadık
Galler yenmeyi hak etti bizimkiler berbat oynadı.
Sıkıcı bir maçtı semihi aradı gözlerim ah montella
Mustafa diye forveti varken gitti barışı oynattı bu montella neden böyle
@Ojeminrenginebak izlanda kampına almış oynatsa işte mozaralle gitsinnnn
1 puan iyi oyuna göre.
Üzücü
Ards güler mi o🤩
Kısmet böyleymiş
İzlemedim ki
Kötü maçtı.. sonraki maç artık
Sıkıcı
Sıkıcı
İzlemedim.