Evet arkadaşlar Türkiye deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kalarak grup lideri olarak Euro 2024'e katıldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Türkiye deplasmanda Galler ile 1-1 berabere kalarak grup lideri olarak Euro 2024'e katıldı! Maçı nasıl buldunuz?

Galler in net 2 tane Penaltısı verilmedi. Cenk yerine ilk 11'de zekiyle başlansaydı güzel olurdu.. Kenan'ın oyuna girdikten sonra daha bir güzel oynamaya başladı milli takım+Kerem Aktürkoğlu elinden geleni yapmaya çalıştı (sosyal medyada bazı taraftarların hakaret etmesine gerek yok) vs. Tebrikler Milli takım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Umarım bir daha tercih edilmez. Kerem konusunda sizce..
Performansında düşüş var diye linçlenmeyi de hak etmiyor. Milli takımın resmi instangram sayfasında bazu kişiler linçliyor.
Teşekkür ederim
Estağfurullah 😊Spikerliğe dönme adımları olabilir düşünüyorum ama şimdilik
Trt gibi bir hayalimiz var ama inşallah tabi ki 😊Diksiyon kurslarında birçok spiker adayı var dolayısıyla orada bulabilirsin benden kat ve kat iyilerini arkadaşım
Daha önceden sormuştunuz galiba diye hatırlıyorum
Teşekkür ederim, inşallah 😊😊
46 yıldır ilk kez Türk Milli Takım taraftarı bir hakemle karşılaştım. Oda Galler Maçına denk geldi. Gallerin net 2 belki 3 penaltisi verilmedi. Uyduruk bir penaltıyla maçı aldık. Ne diyeyim. Bilemedim.
Benzer düşünüyoruz. Bizim yorumcularında yüzüne tüküreceğim. Futboldan bir şey anlamıyor.
Bakayım.
Türk futbolu satılık cacık olmaz hep hazırcı ise yaramaz oyuncuları yabancı ülkeden getiriyor kalite diye halbuki Milli takım daki gibi ne kaliteli oyuncularımız var yetiştirseler
Cevap
2Cevap
Maçı çok kötü oynadık. Almanya da böyle oynarsak ağzımıza sçarlar
Tabii. Sametin yaptığı hareket kesinlikle penaltıydı. Bence atlatıldı
Hakemle kazandık
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?