Evet arkadaşlar Türkiye - Galler'i umut nayır ve arda güler'in golleriyle 2-0 yenerek gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladı! Yanlız galibiyete rağmen milli takımı son yarım saatte kadar yine beğenmedim! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Türkiye - Galler'i umut nayır ve arda güler'in golleriyle 2-0 yenerek gruptan çıkma adına önemli bir avantaj yakaladı! Yanlız galibiyete rağmen milli takımı son yarım saatte kadar yine beğenmedim! Maçı nasıl buldunuz?

Gençleşmeye giden Galleri bir daha böyle yakalayamayız averaj takımı olacak takım normalde grup da zayıf. Kuntz beceriksizine talimat gitmiş olacak ki elinden gelse Galatasaray 11 i ile çıkacak maça. Bu kalitede milli takımı yönetebilecek bir adam lazım.
Neden olmasın
Yemin ederim berbat bi oyun tarzimiz stilimiz var. Bak oyuncu olarak - hepsi olmasa da - iyi kaliteli guzel oynayan oyuncularimiz var yetenekli, ornek Hakan, cengiz, arda vs vs ve kendi takimlarinda goruyoruz nasil oynadiklarini ama milli takima gelince ordaki o sistem butun oyunculari da bozuyor oynayamiyorlar sorun bu zaten, basa gelen TDler mi bilmiyom, muhtemelen oyledir, boyle buyuk TDler gelse ornek veriyorum Şu an mesela pep guardiola, ancelotti falan adamlardaki oyun sekli bam baska onlardaki o sistemi bizim milli takima uygulasa bak nasil baska bir modda oynuyoz. Cok pasif kaliyoz, hareket asiri az, kosmalar aralara kacma falan cok cok az. Arda ve diger oyuncularin girmesiyle beraber ve bir iki gol bulduktan sonra uc bes yakaladik gibi oldu o tarz ama bunlari hep yapsak macin basindan beri ve her takima karsi daha iyi olacagiz ama sanki anlsamiyoz biz takim olarak, ilk defa beraber oynuyorlar falana oyle bi goruntu veriyor oynayasimiz...
hep rezil oluyoz zaten. En son da oyle olmustu...
Berbat maçtı. Bu takımda Arda ve Orkun dışında üst düzey bir oyuncu görmüyorum. Son yarım saate kadar da gerçekten kötüydü dediğin gibi. Arda olmasa zoru zoruna aldık diyecektik.
Milli Takım oyuncu seçimleri saçma..
Teknik kadronun düzelmesi değişmesi Türk Futbolunu bilen birisinin gelmesi lazım
kazandık iki maçı da ama ben yine de beğenmiyorum
Aynen öyle bende beğenmiyorum!
Cevap
3Cevap
Kadro çok kötüydü. Umut Nayir hak ettiği golü attı, Arda da iyiydi ama geri kalanı bence kötü bir performans sergiledi
Son yarım saate kadar bende beğenmedim sürekli geriye dönme vs bi çok gol atalım vs yok niyeyse. Arda'nın golü muhteşemdi yalnız
Herşeye rağmen kazanmamız bir mucize idi bu kadroyla.. Umut Nayir'i en baştan beri eleştirenlerden biriydim sanki başka forvet yok gibi..
Hakan calhanoglu nu hiç sevmiyorum sadece bugün değil daima
Cengiz, Kerem falan ilk 11 topçusu değil. Arda üst düzey topçu olduğunu yine gösterdi. Kuntz da biraz otorite şart yoksa olmaz. Hakan Penaltıatamayanoğluna dersini verdi bir güzel Arda.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?