2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye - Karadağ ile 90+6'da yediği golle 2-2 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız dünya kupası elemelerinde karadağ ile 90+6'da yediği golle 2-2 berabere kaldı! Maçın golleri 9'uncu dakikada cengiz ünder ve 30'da yusuf yazıcı'dan geldi... karadag ise 40 marusic ve 90+6'da radunovic'ten geldi!
Maçı nasıl buldunuz?
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye - Karadağ ile 90+6da yediği golle 2-2 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlarında bir kaç kişi kulüpçülük yapmış! Açıkça söylüyorum bu zihniyette olanlar buraya yoruma gelmesin! Şenol güneş trabzon ve beşiktaş kökenli yerden yere vuruyorum! Keza kenan karaman'ı... Ama kaleci altay konu olunca bazı fanatikler altay'ın savunmasını yapmış! Yeniden söylüyorum burası milli takım sorusu ve ben herkesi en sert şekilde eleştiririm! Kulüpçülük yapmak isteyenler kendi takımlarının sorularında yorum yapsın, burası milli takım...
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Türkiye - Karadağ ile 90+6'da yediği golle 2-2 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz?