Evet arkadaşlar a milli futbol takımımız azerbaycan'ı 2-1 mağlup etti... Maçın golleri 28'de mahmudov 34'halil dervişoğlu ve 44'te kaan ayhan'dan geldi... Milli takımı nasıl buldunuz?
Euro 2020 için hazırlık maçında Turkiye Azerbaycan'ı 2-1 mağlup etti! Maçı nasıl buldunuz?
Doğru kadro ile doğru yoldayız, gençleştik ve daha hırslı bir milli takım var. Kerem o müthiş dönüşünü tekrar tekrar izlerim. Azerbaycan gereksiz yere fazla sert oynadı, bu oyununu elemelerde gösterseydi belki 1-2 galibiyet alabilirlerdi. Hani kardeştik? Oldu mu bu şimdi? Azerbaycan'a bu yakışmadı. Halil'in sakatlık anında sesini duymuşsunuzdur, çok geçmiş olsun kendisine inşallah ciddi bir şey yoktur.
Takım sahaya tam kadro çıkmadı bu yüzden değerlendirmenin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum taktiksel olarak. Ben hocanın oyuncuları görme açısından spontane bir maç oynattığını düşünüyorum. Ben her ne kadar gol atsa da Dervişoğlunu beğenmedim gol dışında sahada yoktu. Yine keza Taylan'da vasat bir performans sergiledi. Kendisi bir DOS ama uzun pas deniyor. Casemiro bile denemiyor, Taylan neye güvenerek deniyor, anlamış değilim. Kalede altayın oynaması yine saçma bir karar bence çünkü I. Kaleci Uğurcan mı Mert mi problemini çözmek varken Uğurcan ne alaka? son olarak Rıdvan henüz hazır değil
Bencede bu maç ölçü olmaz... Yanlız kaleci konusunda uğurcan ağır basıyor gibi, çünkü mert başakşehir'de aykut kocaman geldiğinden beri hemen hemen hiç oynamadı! Altay uğurcan arasında seçim yapmak lazım... Taylan milli takımın kalitesinde değil bana göre!
Bu arada üçlü savunma oynatmayı denedi hoca, o da bir facia. Her hocanın başarabileceği bir şey değil üçlü oynatmak. Bu arada, Çağlar kendine aşırı güveniyor. Bu oyunda onun Laubali hareketlerine neden oluyor bunu fark ettiniz mi bilmiyorum. Yine Merih maç eksiğinden dolayı çok düşüyor oyunda. Bilmiyorum nasıl olur ileride...
Senol Güneş bu maç özellikle genç oyuncuları alışsınlar diye oynattı. Ideal kadromuz olmadığı için karamsar olmamak lazım. Sahada bildigimiz milli takım yoktu. As kadromuz daha iyi olacaktır. Azerbaycan milli takımı çok aşırı sert oynadı, aynı sertliği Portekiz karşısında maalesef görmedik neden Türkiye'ye gelince bu kadar sert oynadılar iki tane oyuncumuzu sakatladılar kendimizi göstereceğiz diye vur kır parçala oynadılar anlamadığım şu Dünya kupası eleme maçlarında neden bu kadar istekli ve arzulu oynamıyorsunuz da bu hazırlık maçında bu kadar sert anlamış değilim.
Bazı şerefsizler ve beyin yoksunu şahıslar burda futbolu kardeşlikle karıştıracak kadar beyin yoksunu yorumlar yazmış.. Kardeşliğe gelince ülkeler kardeş insanlarımız değil bu devirde babana bile güvenmeyeceksin o yüzden kardeş falan bunlar boş iş.. Kaldı ki Azerbaycan Milli Takımının teknik direktörü De Biasi İtalyan azeri değil ne bekliyordunuz ki ben onu anlamadım.. O yorumları yapan arkadaşlara sözüm şu lütfen yorum yaparken beyninizi bir yerlerde unutmuş olmayın ve de bilip bilmeden ileri geri yorum yapmayın..