2022 Dünya kupası grup eleme maçında Türkiye - Hollanda'ya 6-1 gibi bir skorla tarihi farkla yenildi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar A milli futbol takımımız hollanda'ya 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup olarak bana göre dünya kupası şansını bu akşam kaybetti! Özellikle orta sahada fizik olarak yetersiz orkun ve sol kanatta kenan karaman'ı görünce bu takımdan bir halt olmayacağını anlamıştım! Neden kerem aktürkoğlu ve orta sahada ozan tufan ile başlamadı şenol güneş anlamış değilim! Zaten cebelitarık maçından sonra bu takımın hollanda'ya yenileceğini söylemiştim ve nitekim de öyle oldu! Arkadaşlar biz bu oyunla norveç'i kendi sahamızda yenemeyiz ve letonya ve karadağ deplasmanlarında takılabiliriz... Maalesef bu akşam dünya kupası şansını kaybettik ve kimse bana kalan maçlardan falan bahsetmesin!
Birde rakibimiz hollanda grup eleme maçları devam ederken teknik direktör Frank de boer'i gönderip Louis van gaal'ı göreve getirdi ama biz nedense çok gerekli olan bu hamleyi neden yapamadık anlamış değilim! Bu arada bu saatten sonra şenol güneş gönderilse bile dünya kupası şansını kaybettik!
Maçı nasıl buldunuz?
2022 Dünya kupası grup eleme maçında Türkiye - Hollandaya 6-1 gibi bir skorla tarihi farkla yenildi! Maçı nasıl buldunuz?
2022 Dünya kupası grup eleme maçında Türkiye - Hollanda'ya 6-1 gibi bir skorla tarihi farkla yenildi! Maçı nasıl buldunuz?