Evet arkadaşlar rezalet bir oyunla 3 pas üst üste yapamayan milli takımımız ikinci yarıda bir tane bile pozisyona giremeden Hırvatistan'a 2-0 yenildi! Maçı nasıl buldunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Rezalet ötesi! Oyuncuların bir suçu yok Kunts denilen adam geleli 16 maç oldu milli takım oyun olarak hep geriye gitti yapamıyor olmuyor işte hala neden ısrar ediyorlar bu adamda! Bu adam PTT 1. ligde bile takım yönetemez acilen Kunts istifa etmeli !!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Spor konusunda 415 cevap paylaştı. 1 yıl önce falan yazdım bu Kuntz ve Hamit Altıntop milli takımdan gönderilmeli diye ama ısrarla bu futbol cahili adam sırf Alman diye tutuluyor. Fark yenilmediği için sevinmeli herkes, çok fazla kasmadı Hırvatistan, ofansif bir oyuncu olan Hakan Çalhanoğlu sakatlanıyor, adam defansif bir oyuncu olan İsmail yüksek i oyuna alıyor şaka gibi, Enes, Cengiz, Merih ve adını bile unuttuğum 3-4 oyuncu daha formsuzum diye Ermenistan maçında baş bas bagirmasina rağmen yine ilk 11 başlatıldı. Cengiz in kaç topu şut çekeceğim diye öldürdüğünun sayısını unuttum, bazı oyuncularda mutsuz bu yüzlerinden okunuyor, Fenerbahçe de kariyer sezonunu geçiren ferdi milli takımda hiç iyi değil, Zeki öyle, çağlar öyle, hangi birini sayayım, sabaha kadar oynansa yenemezsin bu Hırvatistanı, Kuntz denen herifin bu gece kovulması lazım, bunu Ermenistan maçından sonrada dedim ama kovarlarmı pek sanmıyorum.
22 Yorumla- 1 yıl
Aynen kardeşim tam bir rezalet! Kuntz 3 puanla lider çıktığı maça yanlış taktikle çıktı, sen kazanmak zorunda değilsin ama rakibin ilk maçta galler ile berabere kaldığı için galibiyete daha çok ihtiyacı var ama bunu milli takımın başında ki y. etersiz göremiyor! Halbuki milli takım orta sahayı kalabalık tutup kendi yarı sahasında bekleyerek oynasa kesinlikle 1 puan alırdı bu maçtan, ama futboldan anlamayan kuntz Hırvatistan ile başa baş oynayabileceğimizi zanetti!
- 1 yıl
Bu adam gonderilmezse Galler ve Letonya maçlarında da puan kaybederiz, Ermenistan ı bile sidik zoruyla yendik, o kaçırdıkları pozisyonlardan birini daha atsalar Ermenistan'a bile puan kaybederdik, senin elinde hayvan gibi bir oyuncu havuzu var, formsuz olanı kes, formda olan oyuncuları oynat, atla deve değil, kulüp takımı çalıştırmıyorsun, kimsenin dokunulmazlığı olmaz milli takımda, hakan Çalhanoğlu, cengiz under, Merih Demiral gibi çoğu oyuncunun götü başı ayrı oynuyor ve ligden gelen genç oyuncularada baskı yaptıklarına yüzde yüz eminim, iyi bir jenerasyonun içine ediyorlar yine, adamlar ceza sahasında en iyi açıyı bulmak için 5-6 pas yapıp öyle şut çekiyor, bizimkiler gol olma olasılığı yüzde 20 bile olmayan mesafelerden şutlar çekiyor. Buda takımda teknik direktör falan olmadığının kanıtı, eğer bu adamı tutarlarsa bu takım turnuvaya katılamaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Spor konusunda 1,8b cevap paylaştı. Toplam nüfusu 3.5 milyon olan ülke bizi 3.5 milyon nüfusu olan Bursa'da yeniyor, söyleyeceklerim bu kadar.
11 YorumlaKuntz’u göndermeliler, takımın durumu berbattı kaç defa şut çektiler kaleye biri bile gol olmadı. Çoğu oyuncu çabalıyor gibi göründü ama oyunları pasifti. Hakan desen kenarda durması daha yararlı olurdu, Cenk’i son on dakikada oyuna almaları saçmalıktan ibaretti ilk başta adamı oynatmaları gerekiyordu. Milli takım oyunuydu ama ortada birtakım yoktu veya takım ruhu yoktu, ben göremedim. Hepsi ayrı ayrı iyi oyuncular olabilirler ama fazlasıyla yanlış organize edilmişlerdi. Bundan dolayı da Kuntz kesinlikle gitmeli.
10 YorumlaTahmin etmiştim. Bununla ilgili görüşte paylaşmıştım tamda oldu. Gerçekten rezillik
12 Yorumla- 1 yıl
Golü yiyene kadar gayet iyiydik de sonradan cıvıttık..
11 Yorumla Spor konusunda 959 cevap paylaştı. oyun gayet guzeldi kaldı ki son yıllarda ne oynadığı bılınmeyen anlamsız 90 dakıkalar ızlıyorduk , hareketlilik tempolu bir milli takım izledik , girilen pozisyonları gole çeviremeyince Hırvatistan'ın kaliteli futbolcuları bunu lehine çevirmeyi bildiler. Önümüzdeki maçlara bakacağız
00 Yorumla- 1 yıl
2008 sonrası milli felaketi izlemeyi bıraktım.
10 Yorumla - u1 yıl
maçı kötü buldum
10 Yorumla Spor konusunda 624 cevap paylaştı. İyiki izlememisim
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi