Evet arkadaşlar Fenerbahçe savaş'tan dolayı polonya'da oynanan maçta Dinamo kiev ile deplasmanda golsüz berabere kalarak İstanbul 'a avantajlı bir skorla dönüyor. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe savaş'tan dolayı polonya'da oynanan maçta Dinamo kiev ile deplasmanda golsüz berabere kalarak İstanbul 'a avantajlı bir skorla dönüyor. Maçı nasıl buldunuz?

Bence Kiev, Fenerbahçe'yi eleyecek. Bu gibi bu turlarda tecrübesi çok yüksek takımlar için deplasman ya da içerisi çok fark etmiyor. Bu kötü Kiev'i yakalamışken Fenerbahçe mutlaka gol bulmalıydı.
Fenerbahçe daha iyiydi bir golle çözülürdü Kiev ama olmadı, Kadıköy de avantaj görmüyorum açıkçası zor olacak bizim içinde. Brumaya leş diyenler futbolcudan anlamıyor adam çok rahat adam eksiltiyor + 2-3 adamı birden sürekli eksiltebiliyor.
Fizik olarak çok iyiyiz irfan hariç adam. bildigin geri. dönemiyor arada çok büyük farklar var takim gelişir daha 2 aya harbi çok deli takim. olcak baba bi santrafor alinirsa gelene gidene vurur fener
Kardesim ismaille yok turu geçermisiz falan diyosunuz ben hic fenerin önde bastigini görmedim ha şunu da diyim ismail olsaydi bi bu oyunu oynayamazdik dinamo kieve kötü demek harbi bilgisizlik adamlar geçen sene sampiyonlar ligindeydi hersene de oraya oynuyolar takim küçümsemekten bizim takim. galip gelemedi diye takimi kötülüyoruz tarihe açilsin bakilsin dinamo kievin yarisi kadar başarimiz yoktur.
Ben ismail derken orta sahada ki genc oyuncuyu kast ettim, ve geçen sene ismail kartal takımı toparladı. Bu seneye bakarsak gelen oyuncular vesaire fenerbahçe geçen seneki takıma göre baya değişti. Ben fenerbahçe'yi dün genel olarak beğendim, fenerbahçe'de bir tek santrafor eksikliği var onun dışında takım fena değil. Artı kiev küçümsenecek birtakım değil, fenerbahçe'nin tek şansı kiev'in savaş'tan dolayı maç eksiği olmasıdır ve fenerbahçe bence galibiyete daha yakın taraftı. Bir tek jesus'u valencia tercihinden dolayı eleştirebiliriz, çünkü bu takım sahaya iki forvet çıkıyorsa bunlardan biri mutlaka serdar dursun olmalıydı, joshua King ve valencia aynı tip oyuncular...
Eger ismail kartal olsaydi gustavoyu koyarlardi ismaili de gönderirlerdi buna %10000 eminim.
Cevap
17Cevap
Sıkıcı bir maçtı. ama turu bence Dinamo kiev geçer
Ümraniye spor seviyesinde bir takımı çok övüyorsunuz. Dinamo Kiev'in kanadı kırık olmasaydı bu çakma yıldızları her türlü geçerdi. :D
Feneri beğendim transferleri de uyum sağlamış gibi Avrupa da başarılar dilerim ülke puanı önemli nefret ettiğin takıma başarılar diletir 😂😂
Dengeli geçti bence İstanbul’da Kanarya turlar umarım
Televizyonun kumadansindan bein sports arayarak buldum
Kiev sağlam kapanıyor, Fenerbahçe'nin bu kievi yenmesi lazımdı ikinci maçta daha tehlikeli olacaklardır
İsmail Kartal'ın sezon sonundaki Fenerbahçesi galibiyetle dönerdi
Beklendiği gibi tedbirli geçti Fenerbahçe için iyi sonuç kadikoyde 50, bin kişinin önünde tur u atlariz Bruma leş çıktı
Fenerbahçe turu geçer
İzlemedim maçı ama rövanşta kesinlikle yenip üst tura çıkmalıyız
izlemedim kiev abartilacak bir takim degil fenerde degil yani. iyi olan kazanir oyle bir durum
Sıradan alt düzey bir Avrupa takımı ile bile doğru dürüst baş edemiyoruz Türk futbolu bitmiş
iki takımda kazanabilirdi..
gol olmayınca keyif de olmuyor..
Fenerin yenmesi gerekiyordu adamlarda topçu yoktu sisteme dayalı oynadılar o kadar evinde rahat geçer.
Kiev deplasmanda 1-0 eleyecek
Kiev eler bence
berbat bir maçtı
Kötü buldum
Su futbol kadar gereksiz bir şey yok
Normal sonuç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?