Evet arkadaşlar Fenerbahçe uefa avrupa ligi ilk maçında kadıköy'de Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe uefa avrupa ligi ilk maçında kadıköy'de Dinamo Kiev'i 2-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Baştan sona üstün olan taraf Fenerbahçe idi Kiev en ufak müdahalede yere yatıyor dakikalarca kalkmıyordu bazen bir temas almadan bile yattı yerde ve kaleye geldikleri ilk isabetli şut gol oldu.. açıkcası futbol oynamaya değil taraftarı ve takımı kışkırtmaya gelmişlerdi ama son dakikada batuishai güzel bir gol atarak galibiyeti aldı böyle devam üzerine koyarak devam ederlerse lider olarak çıkar ve en az bir çeyrek final görürüz inşallah konferans ligi ve UEFA Ligi'nde takımlarımız yarı final çeyrek final belki final oynarsa ülkemiz futbolu için iyi olur bu takım bu sene şampiyon olacak inşallah
Bi fenere bak bide köy takımına 10 kişi yenilen hakemlerin şampiyonuna bak, her zaman söylüyorum Trabzonsporu şampiyon yaptılar, Trabzon geçen sezondan daha iyi kadroya sahip olmasına rağmen fenerin hazırlık maçında 3 attığı takımdan 10 kişi kalmasına rağmen 3 yedi. Ülkenin puanını Fenerbahçe sırtlanıyor
Katılmıyorum dediklerine, geçen sene trabzonspor'un orta sahasında djaniny ve bakasetas çok iyi oyunlar oynadı, kaleci uğurcan tek başına bir sürü maç aldı, cornelius üstüne düşeni yaptı ve nwakaeme müthiş oynadı ama şampiyonluk için yeterlimiydi? Tabi ki değil, ama 3 büyüklerde dökülüyordu ve çok kötüydü diye şampiyon oldular...
Taraftar süperdi onu unutmayalım... Kiev oyunun anasını ağlatmaya çalışsa da son dakika golü güzel kapak oldu onlara.. takım bazen ani düşüş gösterse de oyun içinde güzel oynayıp aldık maçı. Altay az daha geride olsaydı yemezdi onu da işte...
Fenerbahçe'nin futbolu çok güzel maçı kazanmamiza çok sevindim. 1-0'dan hemen sonra 2 ve 3 yapmamız lazımdı boşu boşuna 1-1 oldu neyseki her ne kadar rakip yerde yatıp oyunu sogutsa da 2. Golü bulduk
Cevap
30Cevap
Güzel maçtı. ben kaybeder diye beklemiştim
Avrupa'da bütün takımlarımızın başarılı olması lazım ki ilerleyen yıllarda tekrar şampiyonlar ligine direkt olarak takım gönderelim...
dinamo kiev tek kelimeyle rezildi. Düşman kazandılar dostluğa dair hiç bir şey yoktu. Fenerbahçe eze eze yendi
Kızların yorumlarına baktım da bir kaç kişi hariç gerisi tam bir beyinsiz
Bu beyinlerinin olmadığını gösteriyor işte. Neymiş bilerek yenilmesi lazımmış adamlar üzgünmüş. Üzgünse gitsinler cephede onlara saldıranlara karşı savaşsınlar. Dün resmen sakatlamaya yönelik oynadılar
Aynen öyle. Üzgün olanın burada işi ne. Oldu olacak şimdiden UEFA kupayı versin onlara
Adamlar çok ağladı çok yattılar hakem çoğunlukla onları tuttu yinede aslanlar gibi aldık maçı 👍👍😊😊😊
Çok güzel bı yorum teşekkür ederim 😊
Tabiki ilerleyen süreçte daha güçlü rakiplere karşı büyük sorun olabilir ama baskılı oynaması azmi ile bu akşam çok iyidi
Bizden gitti ya şimdi 20 gol atarsa şaşırmam çöp tenekesi herif
Kazanmayı hak ettiler. Lakin organizasyonlarda özellikle kapanan takımlara karşı sıkıntılar var. Eğer psikolojik olarak çabuk yıpranmazlarsa taraftarı mutlu eder bu takım bence.
Butun Fenerbahçe ahalisini kurtlarim, galibiyetin tadini cikarin, hak ettiniz
Tebrikler 👏👏
Biz bu gruptan her türlü çıkarız. Oynanan oyunu beğendim. Dinamo Kiev tatile gelmiş gibi adamlar yerden kalkmıyordu. Beraberliğe gelmişlerdi.
Ülke puanı açısından önemli bir galibiyet. Galatasaraylı olarak tebrik ederim. Maç boyunca yerde yatan Kievli oyunculara gelsin bu galibiyet! 🇹🇷
Çokkk güzel oynadık.
Özellikle tribün efsaneydi. Çokkk özlemişiz böyle maçları.
Kiev de bu oyun tarzıyla yine tüm dünya ya rezil oldular
Fener bunlara bile puan bırakacaktı büyük şans geldi iyi ki yendiler
yendi de zor yendi son dakkada benfica mal etti bu takımı fener zor yendi
Benfica oturmuş birtakım
Fenerli olarak berabere kalır dedim ama iyi ki yanılmışım.
İzlemedim de Fener’in kazanması sevindirici keşke bir kupa daha gelse Tr ye
fenerbahçemizin ikinci golü 90 + 3 . dakika 23 numaralı forması ile micchhhyyy
Güzel bir gol attı...
kanka tam zamanın da tam takımına tam adamı attı bir taş üç kuş :)
Aynen kardeşim 😂
emin ol şu maç berabere bitse gs lilerin yarısı sevinecekti lucescu bunlara yine çelme taktı diye :)
maçı izlemedim ama Türk bayrağını yaktıklarını söylüyorlar doğrumu bilmem de. Böyle olunca Rusya vur diyesim geliyor
Her zaman dediğim gibi, Galatasaray kazansa daha happy olurdum😌💅🏻
ülke puanına katkısı olduğu için mutluyum.
Motorları maviliklere süreceğiz fenerimmmmmmm 🥲🥲🥰🥰
1 yıldır transfer yapamayan Kiev’e böyle oynuyolarsa büyük sorunu var demektir Fenerin
Bu kadar milyarların harcandığı ama aynı zamanda 0 başarının olduğu rezil bir spor dalını niye takip eder ki insan😐
Yendiğimiz her maç keyifli💛💙
Maçı izlemedim ama ülke puanı için iyi oldu
Galibiyet güzel ama son saniyede attılar
Batsuhayi Beşiktaş'ta çöp Fenerbahçe'de süper bu nasıl iş
Adamlar zaten üzgün Fenerbahçe keşke bilerek yenilseydi ukrayna beybim mutsuz
Beyin sıfır
Bu sene o sene bence fenerbahce şampiyon olucak
Tek kale oynadık
Çok iyidi
Tebrikler
Tebrikler
Iyiydi