Evet arkadaşlar konferans kupası ilk maçında fenerbahçe kendi sahasında slavia prag'a 3-2 yenilerek tur şansını zora soktu! Bu arada kimsede bu slavia prag'ı göklere çıkartmasın çünkü gerçektende avrupanın vasat takımlarından bir tanesi ve fenerbahçe bu takıma mağlup oldu... Maçı nasıl buldunuz?
Fenerbahçe 2 - 3 Slavia Prag: Sarı-lacivertliler Avrupa'nın vasat takımlarından Slavia Prag'a mağlup oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Slavia Prag devre arasında en golcü topcusunu, en çok asist yapan oyuncusu stanciuyu ve belini yolladı, teknik direktörleri yokken gelip sahanda seni yeniyorsa buna başarısızlık denir.
Sosa sahada yürüyor, Ferdinin bireysel performansı dışında iyi oynayan yok. Ülke puanında Çek Cumhuriyeti ile aynı puanda olmamıza ragmen en azından beraberlik alınsaydı yazık. Konferans değil halı saha ligi lazım bizimkilere.
Ben zamanına bakmam bugüne bakarım! Slavia prag şu anda avrupa'nın vasat takımlarından biridir ve fenerbahçe bu takımla berabere bile kalamadı... Ali koç'un istifa etmesi lazım!
Bu sene slavia prag avrupa'da oynadığı 5 maçta 4 yenilgi 1 beraberlik almış ne anlatıyorsun sen! Yenenlerde frencvaros, legia varşova, maccabi haifa ve feyenord gibi üçüncü sınıf takımlar sen hala bunlara güçlü diyorsun! Bırakın artık bahane aramayı, fenerbahçe bitmiş!
Slavia prag bizim lig'te bana görede rahatlıkla ilk üçe girer çünkü 3 büyükler dökülüyor! Özellikle fenerbahçe ve galatasaray çok kötü yönetiliyor, beşiktaş ise sergen ve avrupa derken sezon başında iyi hazırlanmadı diye çöktü! Ama iyi transferler yaptı ama tutmadı... Slavia prag bana göre avrupa'da üçüncü sınıf takımdır... Birinci sınıf takımlar, psg, real madrid gibi takımlar... Ikinci sınıf sporting, salzburg vesaire gibi takımlardır... Slavia prag ancak üçüncü sınıf olur!
Son sekize kalması onun üst düzey birtakım olduğu anlamına gelmez! Mesela bodo glimt roma'yı konferans kupası grup maçlarında 6-1 yenmişti ama yendi diye veya şu anda hala kupada devam ediyor diye birinci sınıf takım olmaz, veya ikide olmaz! Her sezon böyle sürpriz yapan takımlar var avrupa'da... O na bakarsan denizlispor'da türkiye kupasında galatasaray'ı eledi ve adamlar ptt 1. lig'te kalma mücadelesi veriyor ve bence üçüncü sınıf takım kategorisinde ve galatasaray'ı elediler diye birinci sınıf takımı ünvanını alamazlar!
Kafana gore takimlari siniflandiramassin birader. Adamlarin ligi uefa siralamasina gore super ligle ayni puanda git bak uefanin en iyi takim siralamasina marsilya milan frankfurt adamlarin gerisinde boş boş konuşuyosun ya senin dedigin gibi olmuyo bu isler cok biliyomus gbi masal okuma bana burada
Marsilya, milan ve frankfurt slavia prag'dan iki üç gömlek daha iyi takımlar sen ne anlatıyorsun! Fenerbahçe'nin yenilgisine bahane arama boşuna! Fenerbahçe o kadar kötü durumda ki vasat slavia prag'a kendi sahasında yeniliyor ve bu durumdan mutlu falanda değilim! Ben avrupa kupası maçlarında hep türk takımlarının kazanmasını isterim ülke puanımız için... Ama şu anda ülke futbolu rezil durumda!
Beni ilgilendirmez arkadasim fenerin durumu oyle kafadan cok biliyomus gibi sallamana ayar oldum ben son 5 yilin basari ortalamasi alinip oyle siralanir bu kulupler. He dersin bana vasat degil ama eksik geldi ona bisey demem yenseydi fener derim adamlar eksik eksik geldi çaktı gitti
Birdahakine ortaya bi tez aticaksan bil arastir öyle at koca avrupa futbol federasyonu senin kafana gore degil sisteme basariya gore siniflandiriyo takimlari
Son 5 yıla bakarsan beşiktaş'ta şampiyonlar liginde namağlup lider gruptan çıktı ama bu sene avrupa'da 5 gollü yenilgilerle 0 çekti! Uefa sıralamayı son 5 yıla göre yapıyor orası doğru ama eğer sen hala slavia prag'ın milan veya marsilya'dan daha iyi olduğunu iddia ediyorsan son 5 yılın puanlamasına bakarak futboldan zerre anlamıyorsun demektir! 😅 Senin dediğine göre dünya klasmanında 1 numara olan belçika milli takımı, hem fransa'dan hemde brezilya'dan daha iyi takım ama sonuca baktığın zaman belçika ne dünya kupasında ne de avrupa futbol şampiyonasında bir final bile oynayamadı! Öyle zayıf gruplardan 8'te 8 yaparak falan dünya klasmanında liderliğe yükselmekle birinci sınıf takım olunmaz...
Senin kadar cahil adam gormedim net. Ben ne anlatiyorum sen bana ne anlatiyosun yazdiklarimi iyi oku sana istatistik temelli konusuyorum birsey iddaa ediyorsan elinde onun bi semasi olucak. sana ne laf anlatiyosam birader hadi uzadim ben ugrasamam senin sacma sapan muhabbetlerinle
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Fenerbahçe 2 - 3 Slavia Prag: Sarı-lacivertliler Avrupa'nın vasat takımlarından Slavia Prag'a mağlup oldu! Maçı nasıl buldunuz?