Güncellemeler
+1 yıl
Pardon arkadaşlar soruyu yanlış sormuşum ve değiştiriyorum... Barcelona prag 3 Fenerbahçe 2, sarı lacivertliler dünya devi rakibine karşı şanssız bir şekilde elendi! Maçı nasıl buldunuz?😂

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Abi saçmalama ya Prag yükselişte olan birtakım sırf ismi yok diye her takıma vasat diyorsunuz.
Şu anda konferans liginin en zayıf 3 takımından biri! Bu seviyelerde daha zayıf takımla oynayamazsın... Slavia prag kim be! Görende leicester city veya roma zanneder 😂
Hmm öyle mi 20/21 sezonunda Avrupa Liginde çeyrek final oynayıp bir son 16 da leicesteri gol yemeden geçtiler. Rangersi eleyip ç finalde arsenale elenmişler. 18/19 sezonunda çeyrek final oynayıp chelseaya elenmişer bir önceki turda sevillayı 6/5 ile geçmişler
Dortmund da Rangersa fark atması lazım ama kendisi fark yiyerek yenildi 4-2 ve 2-2 olarak toplamda 6-4 elendiler.
Yahu bize ne bundan! Yok 2 sene önce şunu yenmişler falan beni ilgilendirmez! O na bakarsan bu sene avrupa'da oynadıkları 5 deplasmandan bir galibiyet bile alamamışlar ve yenildikleri rakipler frencvaros, legia varşova ve macabi haifa gibi 3 sınıf takımlar 😂 Fenerbahçe'nin yenilgisine kimse kılıf uydurmasın! Tartışmasız şu anda ki en zayıf 3 takımdan biri! Kimsede bu turda letonya takımıyla falan oynamayı beklemesin 🤣
yine çeyrek final oynadıklarında görürsün zayıf takımı.
küçük takımları yenmekte zorlanıyorlar sanırım denk veya daha iyi takımlara karşı güzel oynuyorlar. Oyunları basit ver topu rakibe baskı yap hızlı çık gol at
Slavia prag bu sene çeyrek final oynasa ne olacak? Konferans kupası çeyrek finalisti! Zaten bu kupada bir tek roma ve leceister var diğerleri sıradan takımlar... Bunları bir tek marsilya zorlayabilir, diğerlerinin tamamı vasat takımlar! 😅
sanki Türk takımları her sene oynuyormuş gibi kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçelim artık. Vasat olan biziz. Prag da asla kolay lokma değil. Büyük takımlar için tehdit oluşturabilecek birtakım. Avrupa ligi dedim konferans değil yendikleri takımlar büyük takımlar kolay takımlar değil.
72 milyon euro değeri olan birtakım
Sen bana 2 sene önceden ve geçen seneden bahsediyorsun... Ben ise sana bu sene deplasmanda yenildikleri üçüncü sınıf takımları söylüyorum! 😂 Slavia prag iyi takım falan değil vasat takım ve bunu fenerbahçeli fanatik yorumcu abdülkerim durmaz bile söyledi! Bize gelince, biz vasat'tan da beteriz ama bu slavia prag'ın zayıf takım olduğu gerçiğini değiştirmez! Kimsenin bizlere dev takım dediği yok, kendi kendimize dünya derbimiz var diye gelin güvey oluyoruz ve sonra'da o dünya derbisini oynayan takım böyle zayıf takıma elenip gidiyor! 😅
Hmm Bayern de çöp diyebilir miyiz çünkü Bochumdan 4 yemişlerdi bu sene !! abi futbol böyle bir şey değil. Her takımın bir antisi vardır antisi var diye çöp olmuyor. Dortmund da rahat eler diye düşündüğümüz Rangerse elendi. Roma dediğimiz takım Bodo Glimt diye adını bilmediğimiz bir takımdan fark yemişti. Futbol 2+2=4 oyunu değil her zaman doğru sandığımız şey tutacak diye bir şey yok.
Vasat takım falan değil yükselişte olan birtakım bence hocalarını biz almalıyız şampiyon takım hocası ve 2.18 puan ortalaması var adamın.
leicester citynin tarihte ne başarısı var ne diyorsunuz siz slavia prag eler zaten leicesterı hep oluyo ya görüyoruz ya hani roserborg gibidiyo mesela romayı eliyo flora tallin partizan bodo glimt macabi tel aviv en zayıfları bunlar qarabag randers bunlar
uluslararası alanda lecister hiçbir başarısı yol slavia 3-4 çeyrek finali var vasat olan bizim takımlar
@minyoncedric10
yav he he premier lig şampiyonluğu> Avrupa Ligi ya da ilk 5 >yine avrupa ligi
uluslararası dedim ? slavia prague daha köklü başarılı bir klüp leicesterdan
@minyoncedric10
Köklü olunca ne oluyor efsaneler mi maç yapıyor ne alakası var ya. Kök mök kazandırmıyor maçları.
premier leaguede şampiyon olursun ama slaviayı eleyemeyebilirsin ben beşiktaşlıyım gs uefa kupası kazandı ne yani şimdi leicester uluslararası alanda gsden dahamı başarılı hayır
geçen sene avrupa liginde çeyrek final oynadı slavia sıgır?
Kadroya hocaya ligdeki başarılarına bak. Biri Dünyanın en iyi liglerinden birinde üst düzey birtakım kadrosu 400 500 milyon euro değerinden diğeri ise gelişmekte olan birtakım.
bak efsane kestane anlamıyo slavia beşiktaşa fenere gsye 3 atar 4 atar bak senin dedigin şeydede üstün hani siz z kuşagı olarak düne geçmiş diyorsunuzya gününmüzü konutuk bak
E tamam da git 1000 kişiye sor herkes Leicester ağır favori der. Almasına kesin gözüyle bakarlar. Leicester her türlü daha iyi takım Slaviadan.
ULUSLARARASI ULUSLARARASI dünyada 40 sene önce avrupalılar yine en iyi kadrolar paraları kuruyordu ama kupaları madayları hep dogu bloku ülkeleri topuyodu ne demiş oldun marsilyamı daha başarılı leicestermı akdro degeri yarı yarıya marsilya avrupa kupalar kazandı daha 2-3 sne önce final oynadı
Tamam da diyorum ki Leicester her türlü ama her türlü Slaviadan iyi takımdır. Biri dünyanın en iyi liginde ilk 5 e girmiş birtakım diğeri ise çekya liginin en iyi takımlarından biri. Hiç kimse Slavia eler demez normal şartlar altında her türlü Leicester almalıydı
Aynı şeyi söylüyoruz bir bakıma zaten Reykart2 abi Slaviayı ezik gibi göstermiş de öyle bir durum yok gayet yükselişte olan birtakım 3 4 senedir yükselişteler.
dogru memlekette aklı başında olmayan milyonlar var mesela pjaniçi alınca beşiktaşı gruptan çıkaran mesutu alınca dünya devi sanan falcaoyu alınca şampiyonlar ligi kazanan kime sorucaz 20-30 yaşları arasındaki z kuşagımıdır ne bksa onlaramı sen git araştır kızılyıldız partizan ferencvaroş kimleri elemişler neler yapmışlar leicester gibi takımlar bunca para harcıyo onların seviyesine gelememiş bu nasıl oluyo tam ortadogu kafası çok para hacayıp gösterişli pahalı transferler yapımca o takım iyi oluyo ajax leicestrdan çok daha az parayla kurluluyo ajax leicesterı eler mesela salzburg bizim 3 büyükleri eler ama mesutu alamaz veya pjaniçi?
@minyoncedric10
Şu ana göre Leicester ama genel olarak Marsilya
slavia hakkında söylediklerin yanlış 3-4 sendir iyi takım demişsin bu tkımlar 90larda neler yapıyordu mesela 1994 veya 95 slavia uefada yarı final oynadı
97 de çeyrek final
İşte diyorum ya futbol matematik gibi değil. Kesin bir doğrusu yok yani bugün doğru dediğimiz şey yarın yanlış çıkabiliyor %100 diyebileceğimiz bir durum yok futbolda. Dediğimi tekrarlıyorum Premier Lig Avrupa liginden daha zor bir ligtir Leicester de Pmnin en iyi takımlarından biridir
leicester zaten bir örnekti oraya takılı kalıyorsun leiceser slavia eşleşmesinde herkes leicester favroi derse yani o sisli boguk prag deplasmanından çıkar falan derse futbolla ilgilenmesin mesela porto realle 10 kez oynaıysa misal galibiyet sayıları eşittir ama senin gibi biri hep reali favori görür bu at gözlügüyle bakmak zaten baroşlar nedvedler juvede barcada dogmuyo belkide 4-5 yıl sornanın dün ya starı şu an partiznda veya slaviada oynuyo
sanki ben kötülemişim gibi konuşuyorsun da asıl reykart2 abi bu takımı vasat diyor ben yine iyi takım diyorum :D o kadar eskiyi bilmem ben yoktum o zamanlar ama kızılyıldız gibi de değiller uluslarası kupaları yok adamların
mesela siz biyük ihtimal dortmunda bastınız iddiada dortmund favori evet ama bu fark atar gibi ergence laflar nedir rangers çok çok köklü bir klip bu köklülük sahada disiplin ruh saglar fark atma gibi bir şey söz konusu olamaz 10 yılda bir fark eyer bu takımlar şimdi ben desemmki maçtan önce kafa kafa ya maç olur ki ben bunu dedim dortmund rangerse 5 atacak falan sandınız siz
salzburg baryern maçı 1-1 bitti size göre 1-4 1-5 olacaktı
Çek ligi öyle her sene oyuncu yetiştiren bir lig bırakın eskileri ya sanki yıldız karması dolu çek milli takımı. Arada bir iyi oyuncu çıkarıyorlar o kadar
seneey 3 büüyükler diyelim avrupaya gitti birine paritzan çkktı 5 atarız 4 atarız diceksiniz birine hertha çıktı eşit diceksiniz laa ne eşit hertha bir alman takımı eşit meşit olamazsın hersene gtumuzun üstüne oturup geliriz böyle sherif mesela şu an 3 büüyügü eler sherif tiraspol ama favori degildir 3 büyüklere karşı
Salzburg vasat birtakım falan değil gayet güçlü bir takımlar.
@minyoncedric10
Ya tamam Rangers mucizeyle eler arada bir olur da 6 tane de yemezsin 2 maçta Rangerstan hani bu tarz şeyler biraz rakibi küçümsemeden de kaynaklanabiliyor biraz da şans ile alakalı tabii
Senle tamamen zıt değilim zaten bazı şeyleri aynı söylüyoruz zaten diğer abi Slaviayı vasat falan demiş hiç de vasat sayılmazlar ortalama üstü birtakım gelişmekte olan birtakım eskiyi katmadan konuşuyorum 4 5 senedir gelişen birtakım Slavia
oglum onlar avrupalı sen gibimi bakıyorsun bak cidde sölüyorum rangers gibi takımları küçümsemek lafını avruoada kullansan adamı taşa tutarlar rangers defalarca barca real manchester gibi takımları eledi son 10 yıl hariç avrupada hep başaltı takım bunlar hatta şimdi baksam araştırsam dortmundla mesela örengin 15 kez eşleşmillerdir galibiyet sayıları eşittir
Ben kimseye 5 atarız falan diyemem dersimi aldım. Çünkü büyük takımlara karşı genelde daha başa baş oynanıyor küçük dediğimiz takımlar bizim büyükler için daha tehlikeli çünkü çok iyi kontraya çıkıp 3 4 tane sallayıp geçiyorlar. Ama büyük dediğin takıma daha çok önlem alıp oynadığın için fark yesen bile başa baş oynuyorsun. Mesela 2014 de Beşiktaş Liverpoolu elediğinde herkes çeyrek final yarı final demişti Bruggeyi rahat eleriz sanmıştık ama adamlar rahatça eledi bizi.
şu an rangers 39 sırada milan varya sizin milan 42 sırada rangers milanla oynasın kafa kafaya olur rangers defans yapar falan eleyebilir bile avrupada bizdeki gibi uçurum yok bulgar takımı bile mücadele ediyo
evet bizde o çok var ama ben brugge için öyle düşünmedim sanırım 2003 lange falan vardı gsyı yenmişlerdi brugge final görmüş birtakım oraarı daha tecrübeli oldukarı için formaları bile oynuyo geçmişi napalım efsanelermi oynasın diyosunya bu etken işte mesela ebşiktaş lyona tecrübesizliginden kaybetti çünkü beşiktaşn 2 uefa çeyrek finaliydi 1. 2002 2003de ama lyon defalarca oynamış şaun brugge çıksa düşünemiyorum kevgire çevirirler
@minyoncedric10
Rangers çöp falan demiyorum köklü takım da kök geçmişte kaldı diyorum mesela Psg eskiden vasat orta sıra takımıyken şu anda nasıl Fransanın en iyi takımı haline geldi? evet hala tam winner değiller ama yine de en iyi takım onlar şu anda. Rangersin kadro kalitesi ile Dortmund bir değil. Evet eleyebilir yazmışım zaten ama bu kadar kolay da olmamalıydı bence bunu diyorum.
Peki bu takımlardan gelen oyuncular niye Trde iş yapamıyor? mesela Samatta Belçikada estirirken Fenerde niye nal topladı bu adam?
Köklü geçmiş o kadar da etkili değil bence. Başakşehirin ne kadar geçmişi var ki bu kadar başarılı oluyor Avrupada? Sistem ve oyuncularla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Adamlar bizim mcgregorla dortmund eliyorlar şaka gibi
ya bi de şey deniyor İngiliz takımlar Avrupa ligini ve Şlyi önemsemiyor bilerek eleniyor gibi bir şey deniyor ortamlarda falan. Gerekmedikçe kasmıyorlar sanki bu kadar kaliteli kadro başarısız olamazdı çünkü Leicester için konuşuyorum.
Pardon arkadaşlar fenerbahçe barcelona'ya elenmiş soru başlığını değiştirdim! Dünya devi rakibine şanssız bir şekilde elendi 🤣
Maç sonucuna hiç şaşırmadım. Fener öyle kötü durumda ki vasatın vasatı şu anda
Galatasaray maçına yaptıları hırsı Avrupa maçında yapsalar konferans kupasını alacaklar
slavia geçen sene uefada çeyrek oynadı beşiktaşlıyım
Beşiktaş'ta 5 sene önce şampiyonlar liginde grubunda nağmalup lider çıktı, bu sene ise bana göre daha zayıf grupta 0 çekti! Yani futbolda dün yoktur bugün vardır... Artı slavia prag'ın bu sene deplasmanda yenildiği üçüncü sınıf frencvaros, legia varşova ve macabi haifa gibi takımlar var 😂
Fenerbahçe tam bir çöp ne olacak
Aynen! Ali koç artık gitmeli...
Hiç sorma
Metin şentürk mutlu sadece 🙄
Kötü oldu
Şaşırmıyorum artık.
Izlemedim ben
İzlemedim.