Dünya Kupası 2 ay 2022 Dünya Kupası F grubunda Hırvatistan - Kanada'yı 4-1 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2Fenomen Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Evet arkadaşlar Hırvatistan - Kanada'yı 4-1 yendi ve gruptan çıkma adına avantajlı duruma geldi. Maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya Kupası F grubunda Hırvatistan - Kanada'yı 4-1 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s SkrErd37Fenomen Takip Et Master Yaş: 24 2 ay İzleyemedim de beklediğim gibi bir sonuç oldu. Sürpriz sonuçların olduğu bazı karşılaşmalarda ağır favoriler yenilirken, Hırvatistan'ın bir çeyrek final sinyali verdiğini düşünüyorum. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
UfkunÖtesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eig 96% 2 ay Kanada gruptan çıkamamayı garantiledi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Reykart2 2 ay Aynen! Halbuki ilk maçta baya iyi gözükmüşlerdi... Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay 4-1 kazanması sürpriz oldu bence Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Reykart2 2 ay Bencede ve geriden gelerek kazandılar...
Bertukann Takip Et Xper 3 Yaş: 36 2 ay İtalyasız bir dünya kupası pizzasız bşr dünya gibidir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Bilge Yaş: 24 , eig 73% 2 ay İspanya'yı bekliyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
RufLeSs Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 34% 2 ay Kanada Alır diyordum ama Hırvatlar aldı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
İzleyemedim de beklediğim gibi bir sonuç oldu. Sürpriz sonuçların olduğu bazı karşılaşmalarda ağır favoriler yenilirken, Hırvatistan'ın bir çeyrek final sinyali verdiğini düşünüyorum.
Kanada gruptan çıkamamayı garantiledi
Aynen! Halbuki ilk maçta baya iyi gözükmüşlerdi...
4-1 kazanması sürpriz oldu bence
Bencede ve geriden gelerek kazandılar...
İtalyasız bir dünya kupası pizzasız bşr dünya gibidir
İspanya'yı bekliyorum
Kanada Alır diyordum ama Hırvatlar aldı