Evet arkadaşlar Euro 2024 yoluna iyi başladık. Maçın golleri orkun ve kerem aktürkoğlu'ndan geldi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Euro 2024 yoluna iyi başladık. Maçın golleri orkun ve kerem aktürkoğlu'ndan geldi. Maçı nasıl buldunuz?

İlk yarı kötü ikinci yarı iyi oynadik. Savunmada Ozan çok kötü oynadı. Kerem Cenk değişikliği hücum yönünden iyi etki verdi. 3 puanla başlamak iyi oldu.
Ermenistan maçı öncesinde stadyumda Türklere hakaret eden Rock grubu ‘System Of a Down’ şarkıları çalıyor.
• Ülkeye girerken takımı beklettiler.
• Basın toplantısında spor değil siyasi sorular sordular.
• A Milli Takım personellerine yardımcı olmadılar.
Milli marşımızı ıslıkladilar.
Bu yüzden kazanmak daha güzel.
Hangi kanalda yayınlanıyordu bilmiyordum, o yüzden izleyemedim ki skordan anlaşılıyor ki izlemeye değer bir maçın olmadığına eminim. Milli takım hiç güven vermiyor, haliyle oynayacakları futbolu izlemesi de sarmayacaktır, bir an önce oynasınlar da lig maçlarına dönüş yapalım istiyorum.
Maçı pek güzel bulmadım, A Milli takımımızda sistem sorunu var. Skor 2-, lakin böyle takımlara karşı farkı açmak lazım diye düşünüyorum. Bu arada İstiklal Marşımıza yapılan saygısızlık kabul edilemez, terörist sevicilere UEFAMAFYA pardon UEFA tarafından bir yaptırımı olması gerekiyor.
Kazanmış olsak bile takım olarak birkaç noktada eksikler vardı. Orkun ve Kerem’in golü güzeldi, en az üç gol atarız diye düşünüyordum pek düşündüğüm gibi olmadı. Hayırlısı olsun, umarım gruptan güzel bir şekilde çıkabiliriz.
Cevap
24Cevap
maçı güzel buldum
Kötüydük çok kötü bu kadar potansiyelli bir milli takımın bu kadar vasat oyun oynamaması lazım Kunts'u acilen göndermek gerekli bence
Bide Ermenistan çok fazla topla oynadı. Bide çok süratli koşuyorlardı çok Fazla kalemizde pozisyon gördük.
Ermenistan kimdir ya demiştim ki izlediğimde haksızlık ettiğimi anladım. Çok yetenekli oyuncular var Ermenistan'da. Mert Günok olmasa maç en kötü berabere bitebilirdi.
Ben de öyle düşünüyorum. Bizimkilere de rahatça takabilirlerdi; İstiklal marşımıza terbiyesizlik yapmasalardı. Karakter gösterdik. Bizi motve etti bu durum. Daha maç başlamadan kendi iplerini çektiler.
Cengiz'in yerine Emre Mor alınırsa o dediğin olabilir.
neden 3 lü defans hastalığına girdik anlamıyorum
ve neden bu kuntz hala milli takımın başında bunuda anlamam imkansız
Kuntz gibi kariyersiz bir hocayla ancak bu kadar olur! Adam 3'lü oynatarak kendini dahi zannediyor
Kötü oynadık. Oyun kontrolünü bir türlü sağlayamadık. Hakem de biraz taraflıydı. İlk yarıdaki penaltı verilebilirdi. Bir de kendi kalemize atıp iyice zora soktuk ama kalitelü ayaklar sayesinde 3 puan aldık.
Uyuyordum. Sunucu ökküz gibi bağırıyordu ödüm patladı. Bende petrol bulduk sandım😂😂😂
Bir maçtan sonra en beğenilen oyuncu kalecin oluyorsa, orada bir terslik var demektir. Ayrıca Emre Mor Milli takıma çağırılmadı mı? Dünkü maç tam onluk maçtı oysa.
Futboldan anlamam. Ama yenmiş olmak tabi ki mutluluk verici. Hele de o yapılan terbiyesizlikten sonra yenmiş olmamız iyi bir kapak
maçı izlemedim ama kadroda cenk tosun ozan kabak falan gördüm. bunlar kafayi yemişler. ulkede neden duzgun futbolcu yok gibi adam kaýirma yapiyorlar.
Çok berbat oynadık bu futbolla grup dan çıkma şansımız yok Hırvatistan içimizden geçer oyuncular kendine gelmezse
ALLAHTAN MIKTERYAN YOKTU ODA OLSAYDI KUNTZ ve arkadaşlarınin KELLELERI gitmişti. MODRICLI HIRVISTANA Dikkat KUNTZLA olur mu?
Ermenilerin yaptığı saygısızlığa, bu skor güzel cevap oldu. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İyi bir başlangıç yaptık önemli olan devamlı olması?
Zahmet olmuş, hayatinda ilk defa top oynayan ermenistan bile bizi zorluyor. Bizim takim mal.
Ermenilere sağlam bir tokat koşar adım Avrupa şampiyonası Bursa’da da Hırvatlar’ı indirdik mi
İdare eder Hırvatistana karşı böyle oynarsak alamayız
Hırvatistan karşısında Allah yardımcımız olsun derim. Hazır olmayan bir takımımız var.
Hırvat’ların ayakları titreyecek 2008 den kalma hayal kırıklıkları var
Berbat bi futbol hırvatistan en az 3 atar bize
Skor iyi ama oyuncular vasat. Diğer maclar zor geçer.
Çok iyi oynamasak ta, gollerimiz çok güzeldi.
Milli takım kötüydü. 3. Dünya ülkesi gibi 2-1’lik skoru korumak için kendi yarı sahamıza kapandık. Kunts istifa!
Ermeniler gol atınca ağladım lannn Allah'a şükür Türkiye maçını kazandjii
Artık bunlar yüzğnden futboldan soğudum eaki ruh yok artık
İyi yapmışlar canlarım benim
2-1 alırız demiştim aldık.
En az 4-1 yenmemiz gerekirdi. neyse
Afffferrim TÜRKIYEM🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İzlemedim maçı ama yenmelerine sevindim
Gol bile attırmadık adamlara
Oyunu beğenmedim, takıma lider lazım
Berbqt oynadık
Maç mı vardı 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?