Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok ağır aldı ve kritik virajı dönemedi! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk yarışında çok ağır aldı ve kritik virajı dönemedi! Maçı nasıl buldunuz?

10 dakka verip 16 ya kadar uzattılar. Tepki çekmeyeceklerini bilseler 20 ye kadar götürürlerdi. Bu arada Sivasspor kalecisi Ali şaşal Vural ın şüpheli hareketleri kimsenin dikkatinden kaçmamıştır. Yediği ikinci gol de top üzerine geliyor müdahale etmeyip yerde ölü gibi uzanıyor
Uzatma dakikalarını diyorum yani
Evet bu düşünce benim de aklımdan geçti. Üç maçı da kazanırsak şampiyonuz garanti
ya o bugramıdır nedir ona ne demeli fb gol atsın diye sacmaladı
Penalriyi doğru bulmadım hakem fişi çekti
Fenerbahçe ağır yara almadı direk şampiyonluktan oldu
Galatasaray'da maç kaybedermi sence abi bu saatten sonra zorlanacaklari birkaç maç var sanki
Benim fikrim kaybetmez
Bencede pozisyon penaltı değil ama fenerbahçe oyun olarakta haftalardır iyi değil ve zırt pırt hakemlerle olmayan penaltılarla bayadır yarışta tutuluyordu. Bu akşam hakem rezaleti var ama fenerbahçe'nin en böyle 5 tane ucuz penaltısı var. Galatasaray'a gelince önünde ki 3 maçı alırsa derbiyi kaybetse bile şampiyon olur!
Peki alabilir mi kaybetme ihtimali kaç 3 maçtan birini
Doğru çünkü Fenerin bizimle maçı var
sivas sahada yürüdü nerdeyse fenere dokunmadı bile faul yapmadılar. fenerde boş oynadı bana göre penaltı değildi ama aldıklarının yerine saysın.
aynen öyle inşallah yine bu senee derbiye şamiyon cıkarrız
Cevap
4Cevap
keşke kazansaydı Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin işi bundan sonra çok zor!
Şampiyon olacağımıza olan inancımı çoktan yitirmiştim. Sizin diri miydi 🤣
Liderlikten indiği zaman ben o işi bıraktım. Klasik fener. Sezona hızlı başlar sezon arasından sonra geriler.
Bir Sivassporlu olarak 3 puan alsak daha çok sevinirdim ancak Fenerin bu sezon çok iyi kadrosu var o yüzden de sevinmedim değil
Güzel gectı hakemler pislikdi. 😀sevındırık oldum sonuçta
sivasımmm beee
Maçı sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?