Evet arkadaşlar fenerbahçe ligin iyi takımlarından sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak tekrar şampiyonluk hesapları yapmaya başlayan taraftarları hayal kırıklığına uğrattı! Maçın golleri 18'de zajc ve 74'te henrique'den geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Selamlar, ilk yarı Fenerbahçe açık ara önde futbol sergiledi ancak ikinci yarı Sivasspor resmen feneri sahaya gömdü. Ayrıca frikikten attığı muhteşem golü unutmamak gerek Sivasspor’un. Bir de uzaktan bir şutları direkten döndü oda gol olsaydı efsane goller izlemiş olurduk Sivas’ın sayesinde ama olmadı. Bu sene 3 büyüklerin yıkık senesi açık ve net.
Fenerbahçe neden saçma sapan işler yapıyor izlemedim bilmem ama formasyonda 4-4-2 ve irfancan forvet gösteriyor? bu Fener neyin peşinde ya kanatla ve forvetle alakası olmayan adamları kanat ve forvet neden oynatırlar ki
kadro mühendisliği hatalı. Oynatacağın oyuna göre oyuncu almamışsın kanat yok takımda doldurmuşlar orta sahayla bu kadar çok orta sahan varsa kanatsız taktik denemen lazım
Hakem cok ugrasti sivasi maca ortak etmek icin. Sivas futbol oynamiyor guresiyor. Vermesi gereken sari kartlari verse cok farkli bir mac izleyecektik. Ayrica frikikten once creapoya faul yapiliyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
4 ay
Kar kış kıyamette Sivastan 1 puanla dönmek de başarıdır bence...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
211Ikinci yarıda iyi baskı kurdu!
baskıyı napalım pozisyon önemli
Pardon sivas iyi baskı kurdu! Fenerbahçe yine eski tas eski hamam 😂
Fenerbahçe neden saçma sapan işler yapıyor izlemedim bilmem ama formasyonda 4-4-2 ve irfancan forvet gösteriyor? bu Fener neyin peşinde ya kanatla ve forvetle alakası olmayan adamları kanat ve forvet neden oynatırlar ki
3 hafta boyunca löw deyip ismail kartal'ı getirirsen böyle olur! Adamın kapasitesi bu...
yok ya vitor da aynını yapıyordu. Mesuttan kanat irfancandan kanat beklentisi vardı adamın. Düzgün kanadın yoksa 4-3-1-2 ya da 4-3-2-1 oynarsın
Hoca yetersiz! Fenerbahçe'nin sorunu futboldan anlamayan başkan ali koç'tur ve bana göre bu adam gitmeden fenerbahçe kesinlikle başarılı olamaz!
kadro mühendisliği hatalı. Oynatacağın oyuna göre oyuncu almamışsın kanat yok takımda doldurmuşlar orta sahayla bu kadar çok orta sahan varsa kanatsız taktik denemen lazım
Aynen! Takımda bi ton orta saha oyuncusu var ama kanat hemen hemen yok gibi!
😂