Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Sivasspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe - Sivasspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yarışında önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?

Sivasspor yine şaşırtmadı. Bu ikili maç yapınca sonuç baştan belli zaten. Ben Sivasspor un Fener'e karşı gerçek oyununu oynadığını düşünmüyorum bu hep böyle oldu zaten. Bilerek oynamıyorlar ve hep de bilerek farkla yeniliyorlar, bu yüzden bu ikiliye zerre saygı da duymuyorum haramzadeler
Biz boşuna bu Türkiye ligini takip ediyoruz yaw FB sürekli kollaniyor çünkü, adalet yok maalesef. İşin garip yanı ne biliyor musun bu kadar kollanmaya rağmen buna rağmen yine şampiyon olamıyorlar 😂😂😂
Demek ki neymiş "iyi iyi oluşuna devam etsin kötüler cezalarını zaten bulurlar..."
Yaw zaten dünyanın en mal adamı bile anlar olayı. Galatasaray United ile berabere kalıyor ama süper lig ekiplerine ikiden fazla fark atamıyor çoğunlukla. Ama ne hikmetse nordstj takımından 6-1 yiyen Fenerbahçe ligde her takıma 3-4 fark atıyor. He *mk biz de yedik. Bu işte bir gariplik olduğunu anlamamak icin o... Ç. bir mal olmak gerekiyor
Cevap
3Cevap
kötü buldum
sivas ne zaman fenerden puan almış hakeme ne gerek varki arka bahceler dolu
Birinin başkanı fb üyesi birinin teknik direktöru fbli kaleci hakeme ne gerek var? Dzekonun cılız vurusuna kılını bile kıpırdatmayan kaleci olursa
Haydi hayırlısı
şampiyon olacaklar :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?