Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Sivasspor'u 54'üncü dakikada valencia'nın penaltı golü ile 1-0 yendi. Maçta 48'de Batshuayi kırmızı kart gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Fenerbahçe kadıköy'de Sivasspor'u 54'üncü dakikada valencia'nın penaltı golü ile 1-0 yendi. Maçta 48'de Batshuayi kırmızı kart gördü. Maçı nasıl buldunuz?

Sivas fazla oyuncuyla oynamanın avantajını kullanamadı ama hakem skora etki etti. Penaltıyı verse 10 kişilik Fenerbahçe savunmayı daha çok açık vererek gol arayacaktı.
Serdar Aziz ceza sahası içinde topa kafa vurmaya çalışırken, kafasına belli belirsiz sürterek geçen top, doğal konumda olmayan eline geldi. Belli ki Video Yardımcı Hakem Özgüç Türkalp, Serdar’ın bilerek oynadığı topun eline geldiğini düşünerek pozisyonu devam ettirdi. Bence önemli bir yorum hatasına imza attı. Çünkü bu sezon benzer pozisyon Konyaspor-Gaziantepspor maçında yaşandı. Antepli Jevtovic, topa kafa vurmaya çalışırken kafasına sürterek geçen top, açık eline gelmişti. Ve maçın VAR’ı müdahalede bulunmamıştı.
Bu maçta futbol olarak ne konuşulabilir gerçekten bilmiyorum. Maçin içine etmiş bir hakem görüyorum ben sadece, yine Alanya maçında Galatasaray a yaşatılan ne ise onu yaşatmaya çalışan bir hakem, bir oyuncuya 2. sari bu kadar basit cikartilmaz, ha bu kırmızı kart, Galatasaray macindakinin aksine Fenerbahçe yi dahada kenetledi ve çok geçmeden penaltı alındı, daha sonra Sivas doğru dürüst atak bile yapamadı bu ayrı konu ama sahada hakemden korkup bütün sarı kartlıları çıkaran iki TD vardı ki, işte maçın özeti bu, yemin ediyorum maç maç 11-11 oynansa bu Sivas ın bizden puan ya da puanlar alması daha olası idi. Kisaca bu kadar ucuz kırmızı kart olmaz, böyle eyyamci hakemlerde bu ligde olmaz, şu yabancı hakem olayı artık çözülmeli ve kimsenin aklında hakem yönünde bir şaibe kalmamalı
Maç iyiydi aslında. Tabi diğer maçlarda gördüğümüz o fener baskısı yoktu bu maçta. Gerçi avrupa maçı oynamış olmasına da bağlıyorum bi de 1 kişi eksiklerdi. Sivasspor da fena oynamadı ama fener kazanmasını bildi. Muhtemelen de bu sene şampiyon olurlar. Haftaya başakşehir maçında muhtemelen ya sıfır bşter ya da başak kazanır
2.0 Galatasaray önde 1 kişi kalıp maçı 2.2 bitiriyor sonra hakem diye zırlıyorlar. Al işte bugün fenerbahçe 0.0 10 kişi maçı almasını biliyor. Hoca farkı.
Cevap
21Cevap
Güzel maçtı beğendim
Maç zaman zaman hızlandı ancak genel olarak vasattı. FB 10 kişi kaldıktan sonra galibiyeti haketti. Kırmızı doğru, penaltı doğru, verilmeyen penaltı pozisyonu doğru.
Valla ben bu maçı böyle beklemiyordum Fener sıkıntı yaşadı Sivas da iyi direnç gösterdi penaltı imadadına yetişti Fener’in ha şu da var konuyu Gs ye getireyim umutlandım şampiyonluk için bu hafta sonunda, önceden daha karamsardım.
Kritik bir 3 puan haftaya başak gs maçı var fener evinde oynuyor farkı açması için altın gibi fırsat
Jorge eşekleri adam etti helal olsun. Seviyorom bu hocayı
Sivasspor zaten güçlü birtakım, bir de üstüne hakem Fenerbahçe'nin rakibi oldu maçta. Fenerbahçe zor da olsa kazandı.
Sivas’ın penaltısı verilmedi. Fenerin kırmızısı yanlıştı. Oyun olarak Sivas kazanmak icin oynamadı son olarak Fener havalara girmiş gibi görünüyor
Çıkarın bayrakları Fenerbahçe şampiyon bu sene
Eskiden fenerliydim alex gittikten sonra fener benim için bitti
Serdar Aziz nerdeyse voleybol oynadı penaltı vermedi Sonra da daha çizgiye bile basmadan düştü penaltı verdi VAR çağırmadı bile
Bu sene Ali Koç bütün tuşlara basmış
İyi bir takımı var Fenerin bunlara ihtiyacı yok ama yapmadan duramıyorlar
Ben de bunu söylüyorum tam bir rezalet
Bu kadar göstere göstere kollanmaz
En fazla penaltı kullanan (7) takım kim tahmin edin bakalım?
Ya biz eskiden maç izlerdik, futbol izlerdik, hakemlerin adını bile bilmezdik
Şimdi herkes sadece hakemleri izliyor
Bu kadar maçın önüne geçmez hakemler
Ama her hafta her hafta hakem kollamasi
Futbol zevkimizi de bitirdiler
Yav bi git 7 tane penalti kullandik suana kadar gol sayimiz 35 7sini cikar 28 28 ile yine en fazla gol atan takimiz avrupada en fazla gol atan en az gol yiyen takimiz bunlar buyuk basaridir eger hakem ve penaltilarla buraya kadar geldiysek bu istatistkler ne fener dusmani pislik seni
@Laqwze lan hirt ben ne dedim yukarda? Fener zaten iyi birtakım bu sene böyle ucuz şeylere ihtiyacı yok ama yine de yapıyor!
@Laqwze aleyhe 5se lehine 25 mk
@Laqwze yaş kaç 16 galiba hadi sen sütünü iç seni aşar bunlar
@Laqwze bileğinizle kudurtun hakkınızı teslim edelim ama yok yani Fenerde o vizyon yok
@Laqwze tamam ergen
Fenerbahce yıllar sonra yenilmesi cok zor birtakım oldu
Güzel seneryolu maçtı
Sİvas'ı da yensin bir zahmet
Yenemeyenler var bazı güçsüz takımları :)
Hüseyin köçek ne olabilirki
Ama jesus hocam bizi bu sene şampiyon yapar
2 takımda iyi oynadı ama Sivas'ın penaltısi verilmedi
Hakem maçın katlatmeseydi iyiydi
İzlemedim
Fener bahçe maçı önemli anlar özeti linkte
2 takımda çok gol kaçırdı
"penalti" ceza sahasi disiydi...
Güzeldi maç
İyi bir oyundu
uyuyodum☹️😑
Tebrikler