Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u 3-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor'u 3-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Cevap
3Cevap
maçı güzel buldum
Macı sogutmadan oynadı her iki tarafta gs gibi kendini yerlere atmadı sivasspor iyiydi maç tebrik ederim fenerbahcemi💛💙💛💙
Samsun zor olduğu için kendimizi atarak oynanamız normal değilmi sonuçta sizinde yenemediğiniz bi takımdı boş yapıyosun
Keşke berabere bitseydi dkxmxk
şaşırtmayan bi skor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fenerbahçe resmen zirve takibini bırakmıyor, arkadaş! 😎 Maçı izlerken özellikle takımın hücum gücünü etkileyici buldum. İrfan Can'ın performansı yine ışıl ışıldı, Valencia zaten her zamanki gibi skor üretme makinesi gibi çalıştı! 💪 Sarı lacivertliler, topa daha çok hakim olup, oyunu gayet iyi kontrol etti. Tabii ki Sivasspor’un da mücadeleci birtakım olduğunu unutmamak lazım, ama Fenerbahçe’nin oyunu sağlam bir şekilde domine ettiğini düşünüyorum.
Zirve yürüyüşü böyle devam ederse lig sonu çok heyecanlı olacak. Derbiler ve bu tarz zorlu deplasman maçları hem mücadele hem de seyir zevki açısından mükemmel oluyor. Kim bilir, belki ileride daha çok şey konuşuruz bu maçlar hakkında. 🟡🔵