Evet arkadaşlar Galatasaray - Istanbulspor'u zorda olsa ve sezonun en kötü futbollarından biriyle 3-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Istanbulspor'u zorda olsa ve sezonun en kötü futbollarından biriyle 3-1 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Maçı izlemeyenler şimdi 2:0 dan penaltı verilmesine değinir.. adam resmen smaçla el çıkardı yok arkadan itmiş. maçı izleseniz alakası olmadigini görürsünüz iki fotoyla karar veriyorlar.. hadi itti goldu.. ee gol yine iptal adam elle oynuyor golümü vereceklerdi..
Maçın genelinde o kadar uyduruk kasıtlı fol yaptiki İstanbulspor hakem hep es geçti.. İcardinin iptal edilen golünü hayretle. İçerisinde izledim şaka gibi..
Ve son olarak maç gününde boeyi satmak nedir şakamı bu ne solbek ne sağ bek var tete tam kazma
Fenere karşı 4-3-3 oynayıp beş yiyen son maçında 3-5-2 oynayıp Kayseri'yi yenen ondan önce yine 4-4-3 gibi sistemlerle puanlar alan İstanbul nedense bu maçta 5-4-1 çıkmış sahaya 6-4-0 çıksaydı ya da hepsi kaleye dizilseydi neymiş uydurukmus fenerin kazandığı uyduruk penaltıların haddi hesabı yok.
Bizimkiler doğru tabi ama bize gelince uyduruk olur
Fenerliler size sesleniyorum GS nin kendi hakkıyla kazandığını biliyorsunuz duygu sömürüsü yaparak veya boş boş konuşarak daha fazla kendinizi rezil etmeyin
Cevap
4Cevap
Bencede kötü oyunla kazandık. Zaten 3 golümüzün 2'si penaltı. Bence en az 4-5 fark atmalıydık bunlara.
Maçın kırılma anı 2-0 olacakken verilen penaltı. İstanbullu ele vuruyor ama öncesinde toreira onu arkadan itip dengesini bozuyor. Keşke Erman hocayı dinleseydiniz. Ayrıca frikikteki baraj çok ileride.
Erman hocadan iyi biliyorsun yani?
https://youtu.be/P0RiKKzpZtQ?si=sUY7Ikl-OO-yYc0-
5. Dakikadan izlersen söylüyor sonra alt yazıda da yazıyor faul olduğu
Evet pozisyonu izledim, erman hoca itme pozisyonunda var'ın hakemi çağırması gerektiğini söylüyor verir vermez ama çağırsın diyor. Hakemi var çağırdığı anda keşke pozisyonu bu olaydan itibaren gösterse ki pozisyon aynı pozisyon ve sadece penaltı pozisyonunun 2 saniye öncesi ama erman hocada bana göre çağırmalı net faul diyemiyor ve hakem yorumu diyor. Ben bu pozisyona faul vermem çünkü bu pozisyona faul verirsen her maç 100 defa oyun durur. Ben hocanın faul tespitine katılmıyorum çok hafif dokunma var. Zaten hoca başakşehir Fenerbahçe maçında ki pozisyona da penaltı dedi ve bence pozisyon penaltı değil ve kol altına geliyor hadi o nu geçtim pozisyon hafif şekilde ceza sahası dışında. Ben bu pozsiyonun faul olduğunu düşünmüyorum erman hocada var çağırsın diyor ama hakem yorumu diyor yani net faul diyemiyor bende böyle faul vermem.
0-2 olan maçı uyduruk bir penaltı ile Galatasaraya verdiler. Baraj saçmalığına değinmek bile istemiyorum. Bu lig midemi bulandırıyor.
Senin gözünü severim, adam arkadan itiliyor hava topuna yükselirken, ya art niyetlisin ya da gözlerinde problem var.
Anadolu takımlarında futbol oynamak çok zor
çok iyiydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?