Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda Uğurcan'ın 8 kurtarış yaptığı maçta deplasmanda rezalet bir oyunla kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadașlar Galatasaray deplasmanda Uğurcan'ın 8 kurtarış yaptığı maçta deplasmanda rezalet bir oyunla kazandı. Maçı nasıl buldunuz?

Çok kötü bir oyun oynadı ama yine kazandı. Özellikle Alanyaspor, son 20 dk kala GS kalesini bombardımana tuttu, net ve direkden dönen pozisyonları oldu, baskılı oynadı.
Hem Okan'ın hem de futbolcuların aklında Liverpool maçı olduğu çok belli. Özellikle Osimhen'i bilerek yormadı.
Alanya bence fenere kafa tuttu ve galatasarayda da şansı yanında yoktu 8 tane kaleyi bulan şutu var bir galatasaraylı olarak diyorum ve 4 tane gol atabilirdi ama olmadı ligin içinden geçer alanya benden demesi
Okan adamı kanser eder o kadar saçma kadro anlayışı var ki terim gibi hem 3 hem 4lü defans deniyor yav kardeşim terimle sen bir misin kendine gel hele yaptığı değişikler yokmu 🙄
Cevap
8Cevap
Çok kötü. Liverpool maçında aynı futbol oynanırsa "yine 8 olmadı" geyiği tarihe karışır.
büyük takımlar kötü oynasa da kazanır. rral madridde kötü oynuyor ama kazanıyor. adamlar korkudan gol atamıyorlar ismi olan takımlara.
Alanya fırsat tepti Türklerden futbol olmaz olmaz olmaz GS Liverpool rezalet oluşu keyifle izleyecem
Babam Alanya alır diyordu, piüüüh
Çok fırsat kaçırdılar
İzlemedim 🙄 sorurum ona
@uyanmakzorundayiz Maçı uğurcan aldı
Aynen abi tod TV'den izledim üç aylık promosyon hediye geldi tempo çok düşüktu
Ben 3 puanıma bakarım gardaş
Her taraftar takımını en iyi yerde görmek ister ama futbolu ve klüpleri az da olsa tanıyan herkes bilir ki Türkiye'de o kupayı kaldıracak bi takım yok... Vaktiyle gs ye sadece uefa kupası nasip oldu onu nazar boncuğu misali taşırız ötesi olmadı ve olacağınada pek ihtimal vermiyorum... Ayrıca okan hoca takımı yönetemiyor bugün ki maçı kadro kalitesi sayesinde ve birazda şansın yardımıyla aldık
Bence okan hoca tam süperlig hocası. Bugün ki oyun bence bir istisna hep böyle oynamaz Galatasaray ama avrupa için okan hoca gerçekten yetersiz. Her maça ayrı strateji rakibe göre sistem ve oyun oynatacağına sanki süperlig takımlarıyla oynuyormuş gibi takım çıkartıyor okan hoca. Onun için avrupa'da başarı hayal gibi ama lig için ise tam tersi okan hoca en iyi isim.
2 sene önce Bayer münih'e 3-1 yenilmiş ama 60 dakika müthiş oynamıştı. Liverpool'a da 3-0 biter ama rakibi belli bir bölümde boğarsın taraftar seni bağırana basar. Yani skordan çok taraftar için Galatasaray'ın oyunuda önemli. Bencede Liverpool kazanır ama 5 falan olmaz, ve Galatasaray pozisyonda bulur. Vallahi iyi oyunla Liverpool 3-0 kazansa bile kimse laf etmez...
Çok kötü oynadı kazandı yine liverpool maçında böyle oynarsa dağılır
Okan artık defol bu takımdan
Okan buruk istifa
Kanka bizim ülke futbol ülkesi değil
Anlatırım hep anlayana
Maçı beğenmedim
Melle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?