Evet arkadaşlar Galatasaray - Istanbulspor'u deplasmanda icardi'nin golüyle 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Evet arkadaşlar Galatasaray - Istanbulspor'u deplasmanda icardi'nin golüyle 1-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?

Berbatti. Hoca 'nin takım üstünde otoritesi olmadığı belli oldu.
Dubois'in çıkarken yaptığı hareketle ipi çekilmişti. Samsun maçında aynı hareketi Mertens çıkarken yaptı.
Kornerlere kimin kafası eserde o gidiyor. Kerem D. , Kerem A., Ziyech, Mertens.. Samsun maçınin 3-0'dan sonraki durumu da özetler. Laubalilik, şımarıklık, kötü oyun...
Bu akşamki penaltı da üstüne tüy dikti.
Bu kadroya böyle futbol oynatmaya kimsenin hakkı yok. Her maç 10-0 kazanın demiyoruz. Ama her maçı da tek farklı skorla zar zor kazanıp bizi verem etmeyin diyoruz. Kopenhag 10 kişi kalmasa maç 3-0 falan aleyhimize gidiyordu.
Lig başından beri rahat kazandığımız maç yok..
"Hazır değiliz" lafı 30 yıl öncede kaldı. Aynı kadro aynı iskelet hatta üstüne takviye yapıldı. Geçen sene kadro sıfırdan kuruldugu için bu mazeret geçerliydi. Ama bu sene aynı palavra olmaz.
Takım 2.5 kamp dahil aktif futbol oynuyor. 1.5 aydır da resmi maç oynuyor. Bu nasıl hazırlık ya? Lig sonuncusu Samsun ve İstanbul bile senden kan aldıysa Almanya'da İngiltere 'de ne yapacak bu takım? Cumhuriyet tarihinin en pahalı kadrosu kuruldu. Geçen yıl ki kadro korundu. İstenen mevkilere en iyi takviyeler yapıldı. Maaşlara iyileştirme yapıldı. Sorun ne ulân o zaman? İstanbulspor'un 88'de oyuna iki forvet sokmasından utandım. Muhtemelen Okan Hoca utanmamıştır. Oyundan memnunum diyecektir 🤢🤮
Şahsen iki oyuncuyu da beğenirim. Ama hazır değiller. 1 ay oldu. Bu da hocanın ayıbıdır.
İki oyuncu da geçiş oyununda ve kontrada çok becerikli.
Hatirlarsan son Terim döneminde Kerem'den maksimum verim almıştık
Zaha ve Tete 'de açık alanda korkunç oyuncular.. Manchester ve Bayern gibi üstümüze gelip oyunu domine etmek isteyen rakiplere karşı çok sorun çıkarırlar.
Ama ikisi de şu an ki görüntüleri ile umut vermiyor.
Elimizde cumhuriyet tarihinin en pahalı kadrosu var. Oynadığımız futbola bak.
Senin rakiplerin içinden 45 dakikada geçmen lazım. 90+4 olmuş biz hala '' Aman bir gol yemeyelim" diyerek maç izliyoruz..
O topu kaleye sokamadiktan sonra cezasahasinda 35 kere topla buluşmanın, %65 topla oynamanın anlamı yok ki. Her maç 1-0 ya da 2- zar zor. Bıktım ya
Cevap
14Cevap
maçı iyi buldum
GS gene ligin çöp futbolundan yararlandı kaliteli ayaklarıyla
@Reykart 2 Galatasaray hiç bir halt oynamıyor lig bitmiş gibi halleri var ayakda duramıyorlar gsnin kayıplar yaşayacağı kesin hakemlere ragmen ama gs top oynamıyor o kadrosuna ragmen ama Fenerbahçe ye gelirsek öyle değil Fenerbahçe takım oyunu oynuyor hatta yedekleri bile fenerin oynuyor kimse kusura bakmasın burada yanılıyorsun dostum aralarında kaliteli kadro farkı yok ama oyun kalitesi farkı var net
Antalyaspor maçıyla alanyaspor maçında fenerbahçe ne halt oynadı bir söyle bakayım? Ikisinide şansa bala ite kaka kazandı aksini söyleyenin futbol bilgisinden şüphe ederim ve futbol daha konuşmam! Ikiside çöp oyunlarla galibiyetler alıyor! Okan buruk büyük oyuncuları yönetecek kalibrede değil, ismail kartal ise fenerbahçe'ye anadolu takımı oyunu oynattığı gibi teknik olarakta yetersiz bir hoca!
Çok kötü ama Galatasaray sanırım kendini yormak istemedi. Çok fazla rahat ve biraz rakibi hafife alma vardı
İlk yarı kaçan goller gol olsaydı tadından yenmezdi 😎
Biz kazandık ya çok şükür gerisi önemli değil ♥️💛💛♥️♥️💛♥️
Ölünüzü dirinizi
Ne demek ya
Köy takımını zor yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükselmeyi başardık. Tebrik ediyorum takımımı.
Kötü leş kahrolsun Türk hakemleri
Penaltı verilmezdi hocam
Köy takımını zor da olsa yendi..
Oynayacak tabi.. Boşuna mı o kadro kuruldu..
Bolca pozisyona girene 3 puan verselerdi Kopenhag maçında kazanırlardı.. Kafaya bak..
İyi bahane.. 🤏
Benzemiyorum, ta kendisiyim..
20 yıl ne hacı bıraktınız ne hoca.. Büyücülerle yatıp kalktınız.. 😄
İki üç yıl yendiniz diye astar istiyorsunuz.. O tasma yine takılacak boynunuza..
@tiryakinimtiryakin @cihat4245 Ne galatasaray ne de fenerbahçe ikiside bir halt oynamadan kazanıyor! Galatasaray şampiyonlar liginde bu oyunla sonuncu olur hele kopenhag beraberliğinden sonra, fenerbahçe ise her maç ite kaka lig'te kazanıyor ve 5'te 5 yapmasına rağmen hiç bir fenerbahçeli önünde ki maçı kesin kazanırız diyemiyor çünkü takımın başında ki ismail kartal'ın büyük takıma uygun oyun planı yok fenerbahçe'yi hem kötü hemde anadolu takımı gibi oynatıyor! Al ismail kartal'ı vur okan buruk'a ikiside büyük takım hocası değil!
İyi kudurmuş bu fenevli 🤣kafası cok güzel
@Işıkyaka benı ne katıyon yorumuna
Basit lig basit takimlar.
İstanbulspor kümede kalamaz, çok kötüydü
Zar zor yendi
Güzel bir maçtı
Berbst
hakem sayesinde
Şike Şike Şike
Tebrikler Cimbom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?