Nasıl daha hızlı kilo alabilirim (kadın olarak). Hareket ve beslenme taktiklerinizi paylaşır mısınız? Şu anki hâlim bu. Sporu çok seviyorum, gelişmek istiyorum.

Nasıl daha hızlı kilo alabilirim (kadın olarak). Hareket ve beslenme taktiklerinizi paylaşır mısınız? Şu anki hâlim bu. Sporu çok seviyorum, gelişmek istiyorum.
Reformer pilates yaptıysan ve fitnesse yeni başlıyorsan başlama 😂 Neden dersen o karın kasları ve kol kasları daha fazla artmasın ki tahminen diğer yerlerde de durum benzerdir. Bundan daha fazlası kadınsılığı, dişiliği kaybettirir ve estetik durmaz.
Kilo alman konusunda aynı fikirdeyim alabilirsin, bunun için dengeli beslenmen ve kalori fazlası oluşturman yeterli ama kas olarak alma 😀 O karın kasları erkek nüfusunun %50'sinden fazlasında yoktur jdkdk
Cevap
6Cevap
Aralıklı günde 5 6 öğün beslen etli tavuklu sebzeli arada kuru yemiş kuru meyve güzel gider gece yatmadan da haşlanmış yumurta
Daha çok kuru yemiş, protein peynir, kıyma, makarna, pirinç, granola, fıstık ezmesi, ton balığı. Sıkıntım da en çok yumurta ve tavuk gögsünden. Tiksiniyorum yiyince 1 saate bitiyor :(
Yumurta ve tavuk gögsünü zorla yemeğe çalışmasam benim için çok iyi olurdu.
Yumurta olmalı ama alışmaya calis derim. Ben bi zamanlar 68 dim 190 boyla zamanla düzenli beslenme spor şimdi 105 kg
Kilo almam çok zor ya. Kreatin ve protein tozu kullanıyorum. Fitnessa yeni başladım ya çok mu erken olmuş sence
Ya toz filan bana hikaye geliyor yani kendimde faydasını görmedim erken değil gayet iyi fazla efor sarfetme derim kardiyo antrenmanı çok yapma. Ağırlık yavaş yavaş guzel hale getirir
Alt kısımda mi çok zayıf?
İştahım aşırı iyi olmadığı için tozla protein ihtiyacımı birazcık kapatırım diye. Umarım daha fazla enerjiye ihtiyacım oldukça iştahım açılır
Beslenme olmazsa tozun yarari yok düzenli ağırlık antrenman sende beslenme ihtiyacını artirir
Yumurtayı en kolay nasıl yerim ya, midem cidden hassas sevmemek mesele derim yutamıyorum beyazını
Ben lor peynirli tavada yapıyorum yanına da mis gibi domates filan bi parça da ekmek kepekli
Evet zayıfım kilo almak istiyorum işte. Aşırı sıska değilim ama ben estetik bir fizik istiyorum 51 kiloyum 58 olsam sağlıklı bir şekilde iyi olur
Gece yiyebilir miyim lor peynirini
Fazla takma kafaya sadece düzen gerekli bunun için. Acele etmeden olur
Yatmadan yarım saat önce ye sen sporcusun
Aynen, pes etmek istemiyorum devamlılık istiyorum umarım oturturum
Teşekkürler 🙏
Azimli birisin belli oluyor bu rahatlıkla halledersin başarılar
Teşekkürler size de 🙏
Cicibebe ye yatmadan baya etkili
Yağlanmaz mıyım
Karbonhidrat ağırlıklı beslen onu da deneyebilirsin
Evet karbonhidrat eksik ben de. İşte aşırı iştahlı değilim o yüzden pratik şeyler istedim
Zorlaman lazım kendini mecbur
Bende vermeye çalışıyorum sana vereyim 😄
Olur 😅
Anlaştık 😄
Maşallah süpersin protein ye.
Yiyorum da karbonhidrat eksik bende sanırım.
Ohaaa masallah kaslara bak
Alt yapin cok iyi. Hangi sporlari yaptiniz acaba?
Gerçekten sen misin
Buralarda mısınız:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?