Cevaplar için teşekkürler.. :)
Fitness'a yeni başladım..
Cevaplar için teşekkürler.. :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biraz daha ağırlığı azalt...bol su iç ama aşırı değil tabi. Ağrıların bir kaç gün dinlenirsen geçer ve bir daha ağrımamak üzere gider çünkü vücut alışacaktır...sonra biraz daha yüklen tempoyu yoğunlaştır ağrıların gene başlayabilir ama o da birkaç gün dinlenince geri gelmemek üzere geçer çünkü vücut buna da alışacaktır...kolay gelsin başarılar v3 azmini yitirme ;)
yarında gidecektim. gitmeyip dinleneyim mi sence? :) teşekkür ederim :)
rica ederim yarın da gidebilirsin ama şöyle diyeyim; ağrıların iyice artınca artık yapmak istemezsin bu nedir arkadaş dersin işte o zaman birakmalısın bir kaç gün vücudun kendini toplarlasın kasların ağrısı felan geçsin sonra gidersin ama birden aklıma geldi fitness hocan zaten sana bir program vermiştir...vermediyse dediğim gibi yapabilirsin.
program vermedi ama kendi yanımda durup gösteriyor. yarında gidip bilgi alayım :)
30 kg ile ne çalışıorsun
teşekkürler :)
Bende fitnesse ilk basladigimda 20 kiloyla calismisti m sonra cikardilar ama bence yeni baslayan icin 30 fazla zayiflamak istiyorsan 20 kilo calis yok kas yapmak istiyorsan 30 kiloyla calis ben 30 kiloya cikarinca kollarim kas oldu kalinlasiyor ust kol
Cevap
19Cevap
Bol kardiyo bantta yürüyüş incl. Minimum 3 olacak ve hız 7 altına inmicek şekilde 25-30 dakika, sonra 5 dakika hızlı tempo ip atlama ara vermeksizin 45 gün bu mod git ağırlık alma eline önce yağ yak;) en önemliside diyet tabi bol su çok yoğurt ;) 3 beyazsız bir hayat
başlangıçiçin 30 kg çok değilmi..sizin ki biraz vücut geliştirmeye(body building) doğru gitmiş..mesela body ye başlayanlar öyle fazla ağırlıklarla başlarlar...
ben mesela 10 kg ile başladım daha da arttırmadım..hoş şimdilerde bıraktım(bırakmak zorunda kaldım)
bilmiyorum yarın gittiğimde soracağım
Kalınlık değil ancak yağlar eriyerek kasa dönüşür ve kadında da aşırı kaslanma hiç de hoş durmaz bence kilo ver sonra da koşu jimnastik gibi sporlarla sıkılaştır vücudunu erkekler kaslı değil zayıf ve sıkı vücutlu kadınlardan hoşlanır ;)
Hocanız program yazımıstır zaten ama sunu soyleyım. Az agırlık, fazla tekrarlar ıle calıs. Agrılar, sızlamalar, hamlıktan oluyor normaldır. Bir, iki güne gecer.
anlamadıgım nokta 30 kilo ile ne yapıyor hangi hareket ?
Bende sporcuyumda 30 kilo ile yapılan bir yeni baslayan hareketi aklıma gelemedi bir türlü
anladım bak simdi
3 adet calısma aralıgı vardır
1-6 tekrar arası güç kazanımına yönelik
6-12 tekrar kasları büyütüp genisletmeye yönelik
12+ tekrar ise kasları sekilledirmeye yöneliktir
eger amacın kaslı degilde sekilli bacaklar ise 15-20 tekrar arası yapmanı öneririm(20 tekrarın sonunda 21. tekrarı yapamayacak durumda olmalısın ona göre kiloyu ayarlamalısın)
ben erkek olarak 30 kilo ile başlamıştım bence agır , az kilo çok tekrar ve spordan sonra mineral almalısın ;)
tamam teşekkür ederim :)
ahahh peki :))
Öncelikle, 30 kg ağırlık ile hangi hareketi çalışıyorsun? Şöyle ki yemene içmene dikkat edersen sıkılaşma olur etmezsen kalınlaşma.
Leg press için yeni başlayanlara 30 kg ağırlık normal diye düşünüyorum tabi kendi kilonda çok önemli. Antreman programın düzenlendiyse ona uymanı tavsiye derim ve dinlenmek de şart haftanın 4 günü spor için yeterli, ayrıca tüm vücut çalış ki metabolizman hızlansın kolay kilo ver ve incel.
dikkat edeceğim teşekkürler :)
o nasıl bişidir ya.hafiften başlıyıp ağırlaştırıcaksın sen bir yerde yanlış yapıyorsunn
hoca yaptırıyor. ben kendi başıma yapmıyorum ki
bir sürü hareket var neyde 30 kiloyla çalısıyorsun detaylı yazsaydın :D
vücut alışık olmadığı için ağrıyor, zamanla ağrımamaya başlayacaktır.. alt tarafım yağlı derken ?
bacak
ilk önce sıklaşır, sonra kalınlaşır..
inşallah :) teşekkürler
ya yeter dalga geçmicem yeter ya bıktırdınız artık ya
keyfine bak. asıl senin gibi olanlar bıktırdı. adam gibi bir şey sorduk bilmiyorsan git uğraştırma
aahhahahahahaha
arkadaşım 30 kilo fazla sana hem yağ bağlarsın bak dedi dersin biri
herkes aynı şeyi söylüyor. yarın hocayla konuşacağım :/
30dk koşu bandı, 30 dakika bisiklet. sonra ağırlık. sonra 20 dakika koşu bandı veya bisiklet. sonra bitiyor. Genel programım böyle
abla kadınlar arası güreş turnuvasınamı hazırlanıyorsun:)
agırlıgı azalt ama sayıyı arttır mesela 30luklarla 2x8 yapıyosan simi 15 lerle 2x15 yap
30 la 4*20 yapıyorum
daha yeni basladigin icin her yerin agriyor
yenı baslamıssın tabıkı her yerın agrıyacak
tabi ilk haftalarda böyle olur tenis biliyormusun
hayır
Kız sen bırak fitnesi
ablacım helal olsun valla ben 10 luklarla başladım
kalınlaşma derken ?
hani yağ+kas
ağırlığı aynı kiloda tutma arttır
daha fazlasını beceremem
ufak ufak arttır